zavinovací pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
6.2.04 06:49

zavinovací pleny

Ahoj

mám dotaz: „zavinovací pleny“ nevíte někdo přesně co si mám představit pod tímto pojmem?

Odborníci píší, že pro nejmenší miminka máme radši, než plenkové kalhotky jednorázové, používat tyto zavinovací pleny.

Nevím jestli tím je myšleno klasika látkové nebo jestli existují i takové jednorázové pleny bez kalhotek či co???

Díky za jakékoliv bližší informace

Lenda 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
6.2.04 07:49

zavinovací pleny

Aho Lendo,

sice nevím co myslí ti odborníci pojmem zavinovací pleny, ale nevidím jediný důvod, proč nepoužívat pleny jednorázové. My je používáme od narození a nebyla ani jedna opruzenina a kyčle jsou OK i bez, tolika odborníky dnes doporučovaného, preventivního širokého balení. Zavinovací plena bude spíš látková. Možná se s ní připevňují látkové pleny místo gumových kalhotek. Ale opravdu nevím určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.04 21:48

zavinovací pleny

Ahoj Lendo,

Myslim, ze tou zavinovci plenou mysli latkove pleny. Ja jsem dokonce balik dostala, kdyz se muj syn narodil, vypadaji lepe, nez ty klasicke bile pleny, co zname z detstvi. Presto jsem je ani jednou nepouzila, protoze maly snasel dobre papirove pleny. Nedovedu si predstavit jeste ke vsemu tomu pobihani kolem miminka prat pleny ( i kdyz se to tak delalo po staleti )

Na druhe strane ale znam rodiny, kde museli pouzivat latkove pleny, protoze deti z tech papirovych mely vyrazku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure