Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte prosím někdo zkušenost s tímto kočárkem? Hodně se mi líbí, ale nejsem si jistá zda do toho jít.Díky mooooc!!!
Ahoj,mám ho,ale poděděnej,asi 4 roky starej,jsem s ním spokojená,jako sporťák je super,jezdí se s ním skvěle,košík je velikej,dobře se skládá,je skladný,do auta se pěkně vejde,má přehazovací rukojet,ale to mi s tím moc jezdit nejde,jak jsou ty malé kolečka vpředu,tak o ně zakopávám a nejsou odpružené,ty velká kola jsou,pak taky ten nánožník je docela malej,ale já jsem k němu dostala ještě ušitej na míru
ty nové kočárky se dělají už s ruční brzdou,tu já nemám
ale zasebe můžu říct,že jsem s ní spokojená
Ahoj, mohla bych se zeptat jak se s tímto kočárkem jezdí v zimě, když je sníh? dík
Ahojte, uvažuji o koupi tohohle kočárku jako sporťáku, chtěla bych znát reakce na něj od holek, co ho mají a používají. Líbí se mi spojená rukojeť, ruční brda(má i nožní, nebo jen ruční?),pultík před dítětem, nákupní košík a přehazovací rukojeť. Zdá se mi ale malá boudička, dá se ještě zvětšit, nebo tak jak je na fotce je maximálně stažená? Mám teď Maxi cosi muru a právě malá boudička mě vadí. Ještě bych vás ráda poprosila o napsání mínusů, pokud nějaké kočárek má
.Mými favority jsou peg perega, hlavně uno a book, jen jsem je neviděla naživo, tak sháním informace. Popřípadě napište svůj typ na sporťák o 4 kolech, děkuji. ![]()
Ahojky, tak přesně tento i v té barvě mám. Líbil se mi právě pro tu přehazovací rukojeť, ale moc jí nepoužívám, protože dceři jsou dva a jak je už těžší, tak se špatně s ním manipuluje právě jak nejsou ty otočná kolečka ve předu, tak jde třeba ztěžka zahýbat nebo najíždět na obrubník. Boudička je super, samozdřejmě, když je úplně vlehu, tak zas tak stáhnout dolů nejde, ale já používám sed nebo polosed a tam jde bouda stáhnout až k tomu pultíku. Nánožník je spíš pro novorozence a malé mimi, protože je krátký, ale já na dceru používám fusak, takže nánožník nemusím dávat. Trochu mě mrzelo že to madlo ve předu nejde odendat do strany jako je třeba u golfek peg perego pliko, takže tak musím dceru nandavat. A co mi na něm asi nejvíc vadí je ta brzda, je tam pouze ta ruční, což je jen taková páčka ze strany, která se dává nahoru při zabrždění a už se mi stalo, že se mi to nějak seklo a nešlo to vůbec odbrzdit(přítel pak nějak za to vzal a odbrzdilo se to), takže teď v buse raději kočár jen držím a nezabržďuji, protože mám strach jak bych ten kočár zabržděný pak táhla. Budu muset asi někam do servisu kol, aby mi promazali tu brzdu nebo nevím. Jinak jsem s kočárkem vcelku spokojená, já jsem si ho teda pořizovala jako druhý sporťák.
@katka 84 Moc děkuji za odpověď, kočárek bych chtěla jako sporťák pro mimi, které se mi teprve narodí, hluboký si nechám muru, ale sporťák už chci jiný, takže zatím jen pokukuji
.Právě s ruční brzdou nemám zkušenost, dá se prosím normálně zabrzdit jako nožní, to znamená, když stojí kočárek v kopci, zabrzdím ho tím a můžu odejít a nemusím ho držet? A zase naopak, pokud jedu z kopce, lze jí kočárek popřípadě dobržďovat? Doufám, že to píšu srozumitelně…jinak je pěkný, ale zkusím se někde mrknout v reálu. A ještě se zeptám, má boudička odvětrávání a okénko? A co nákupní košík, je prostorný? Kámoška měla GT3 a fakt měl spoustu vychytávek(ale už je velký a těžší a 3 kolka, což nechci),takže koukám hlavně po PP…Děkuji za odpověď
Ta brzda je právě jen taková malá páčka z boku rukojeti, takže se dá jen kočárek úplně zabrzdit, ale přibrždovat s ním nejde a ani nožní brzdu nemá. Na boudičce odvětrávání jako okýnko není jen se ta boudička dá ze zadu odepnout, takže vznikne takový průduch. S košíkem jsem naprosto spokojená, protože je opravdu velký. Ale určitě se někde na něj jukni v reálu ať vyzkoušíš tu brzdu, protože ta mě na něm asi nejvíc mrzí, že tam aspoň ještě nedali tu nožní. Já mám jako druhý kočárek x-lander a s korbou jsem spokojená, ale sporťák právě nic moc.
@katka 84 jé tak vidíš, jako jednu z volby jsem taky uvažovala o X landeru move, takže sporťák nic moc? A to jsem si myslela, že hluboká bude horší a sporťák dobrý
,jen ta váha nic moc, právě už bych chtěla něco lehčího. Ještě uvažuji nad PP book, hodně ho chválí, na jaře se vydám asi do Brna omrknout kočárky v reálu. Ta brzda mě taky mrzí, když už je na rukojeti, že nelze kočár dobržďovat z kopce(bydlíme v kopci a když je náledí, tak je to sranda).Takže asi budu volit jiný z PP. Díky moc za ochotu ![]()
PEG PEREGO UNO JE DOBRÝ KOČÁREK. MĚ TŘEBA TA BRZDA AŽ TAK NEVADILA… ZABRZDILA JSEM JEN KDYŽ TO BYLO OPRAVDU POTŘEBA ( MHD ATD. ), JINAK JSEM JI SPÍŠ POUŽÍVALA JAKO U KOLA
KDYŽ JSEM JELA Z KOPCE, TAK JSEM SI PŘIBRŽDOVALA. VEZLA JSEM V NĚM 2 LETOU DCERKU, TAKŽE BYLA TĚŽKA A TA BRZDA MI TAK POMÁHALA A PAK JSEM JI BRALA JAKO SAMOZŘEJMOST… CO SE TÝČE PŘEHAZOVACÍ RUKOJETI, JE NAPRD. STRAŠNĚ ŠPATNĚ SE OVLÁDÁ, A KDYŽ JSEM CHTĚLA NAJET NA OBRUBNÍK, MYSLELA JSEM ŽE ZLOMÍM RUKOJED, TAKŽE JSEM MALOU MĚLA VŽDY JEN VE SMĚRU. NÁNOŽNÍK JE OPRAVDU STRAŠNĚ MALÝ A TA STŘÍŠKA, JE HODNĚ U MADLA A MĚ BYLA NAPRD, KDYŽ ZAČALO PRŠET. MALÁ MI V KOČÁRU NIKDY NESPALA, TAKŽE NELEŽELA…SPÍŠ SEDĚLA A KOUKALA A KDYŽ ZAČALO POPRCHÁVAT, TAK STŘÍŠKA NÁM PRD POMOHLA…MALOU VŮBEC NEZAKRYLA. ALE JINAK JAKO KOČÁR BYL SUPER, JEN NEPŘIŠEL NA ZIMU, TAK JSEM HO PRODALA. VELKOU VÝHODU MÁ, ŽE JE OPRAVDU PROSTORNÝ…I PRO TŘÍLETÉ DÍTĚ A MÁ VELIKÝ KOŠÍK. UPŘÍMNĚ LITUJI ŽE JSEM HO DALA PRYČ…AŽ NA TU STŘÍŠKU, NÁNOŽNÍK A ŠPATNÉ OVLÁDÁNÍ DRUHÝM SMĚREM, JE KOČÁR VÝBORNÝ.