Terénní čtyřkolka

56
7.3.11 18:49

Terénní čtyřkolka

Ahoj, poradíte prosím. Potřebuju lehký sporťák (ne trojkombinaci),čtyřkolku do terénu (ale prostorný aby děcku byl pohodlný), bydlím na vesnici, lesy a rozbité cesty kolkolem:)Ale občas vyrazíme i do města :) (přemýšlela jsem tedy kola s aretací nebo natáčecí podvozek), kola velká, zřejmě nafukovací (kvůli terénu nebo jiná vhodná?),sedačku nejraději otočnou na obě strany s úplným lehem a sedem, poloh. na nožičky., nemusí se snadno skládat ani být nejmenší, máme tranďáka :)Cena není důležitá, hlavně aby jezdil dobře. Odpružený. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
7.3.11 19:20

koukni na Mutsy Urban Rider :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.3.11 19:24

zkus se podívat na Gesslein :-) http://www.gessleincz.cz/…ein-f6-.html, odpružený kola, přední kola otočný do města, v ceně vyměnitelný přední velký kola do terénu. Od května 2011 i nafukovací. Jo a hodně vychytávek a doplňků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.3.11 20:14

Tohle máme doma my, je to perfektně odpružené do terénu, zvládá i metrové skoky. Není z nejlevnějších, ale jezdí opravdu velmi dobře… a i nějaký ten nákup to uveze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.3.11 20:46

My bydlíme taky na vesnici a velmi se mi osvědčil Dorjan Danny sport2010(sice dvojčecí ale existuje i mono),je prostorný,kola nafukovací,přední s aretací,odpružený,dobře se skládá,korby se dají otočit po i proti směru.Jsem fakt spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.3.11 20:50

tady je foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.3.11 20:56

Roan Marita splňuje všechny tvoje požadavky. A jak houpe!!! Ani přes kořeny v lese se mrně nevzbudí! :palec: Navíc v něm odvezeš obr nákup. Patří mezi klasické kočárky.

• čtyřkolka, kola 30cm, nafukovací
  • odpružený - skvostně houpe
  • obří sporťák
  • do úplného lehu i sedu jde jednou rukou
  • pětibodový pás
  • polohovací podnožník
  • otočná sedačka
  • obr výběr barev a kombinací
  • snadno se skládá
  • patří mezi lehké kočárky
  • velký drátěný koš, ze všech stran přístupný
  • nastavovací madlo
  • super stabilní kočár.

Koupila jsem si teď Jané Slalom Pro a jsem spokojená po asfaltu a na rovné trávě. Ale dneska jsem vyjela do skutečného terénu a jsem moc zklamaná. S uvolněnou aretací je vratký (dokonce i při přejezdu rohožek ve vchodu-chyběl tam rošt, kolo se otočilo napříč a rvala jsem to ven, o řízení jednou rukou nemluvě, to čtyřkolka držela směr jak přibitá) a špatně ovladatelný když chci jet rovně, zaaretovaný musím nadzvedávat stejně jako čtyřkolku a má tendenci se překlápět, když je jen na tom předním kolečku. A okýnkem v boudě svítí sluníčko a malá mi v kočáru řve a nespí mi. Měla jsem z něj radost a prvních pár „metrů“ po městě se mi jevil dobře, i jsem to tu někde psala. Ale k čemu je mi tedy o něco hezčí sporťák :nevim: Do města na parádu. Maximálně. Chtěla jsem Roana už prodat, ale po dnešku ho ani „nezazimuju“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.3.11 23:22

Díky za rady, další typy?Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie