Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tako Natalie, je krásný, ale bohužel těžký jako prase.
Měla ho sestra, a je fakt, že odvozil dva kluky,i když jí rupnula konstrukce, její manžel to nějak zavařil, za sebe osobně nedoporučuji.
Ty otočné kola jsou neocenitelné.
Kamarádka má tento a je moc pěkný.
http://www.splavacek.cz/…ocarek-v-max
Koukni na Espiro Atlantic,09 byly pěkný,jen nemá tu vložnou tašku,ale my v něm spali až do roka!Sporťák je ale trochu těžší,ale hlubokej bomba,a není drahej ![]()
kuokni na firkon qouatro cena je sice koelm 9000 a taky nemá vložnou tašku.Já do něj půjdu taky…do těch tažkách jako jsou ty taka co mají neotáčecí kola bych už nešla po své zkušenosti ani za milion!
Ahoj, ja taky koukala po kocarkach a nejvic se mi libi DorJan Danny Sport 2010, ma vsechno co potrebujes a jeste neco navic, nejvetsi korbu a trhu, jdu do nej…Ten model 2010 si vsichni hrozne vychvalujou a na to Tako je to takovy ruzny ![]()
Mám Firkon Verano, nemá jen vložnou tašku, ale myslím, že by se dala nějaká univerzální koupit. Cena cca 7tis (bez autosedačky, taky by šla k tomu, ale my chtěli Maxi Cosi, takže máme set bez autosedačky) hluboká verze + sportovní + pláštěnky + moskytiéra + taška na rukojeť. Jsem moc spokojená. S vložnou taškou jsem měla na první dceru a tyhle kombinace bývají fakt dost těžké.
Já koupila DorJan Cross Country z druhé ruky přes MMB a jsem naprosto spokojená.Prostorný,zkrátka splňuje všechno co jsem chtěla.Nyní je dcerce 7 měsíců a pořád se tam vejde a to měří okolo 76 cm.Do Taka bych nešla,zdá se mi přeplácaný,ale to je jen můj názor a nikomu to nevnucuju
.
Ahojky, zkus se třeba podívat na kočárek Baby smile, je asi za 8,5tis. a hluboká korba má 85cm na délku, jestli jsem dobře četla. Nemá asi tu vložnou tašku, ale jinak snad má vše, co požaduješ.
Ahoj,
potřebovala bych poradit s kočárkem. Mám tyto požadavky.
Hluboká korbička (80-85cm),
předělání na sporťák
otáčecí přední kolečka s možností aretace,
výškově nastvaitelná rukojeť,
vložná taška na miminko
čtyři kola
cena 5-8 tisíc.
Mám vyhlídnutý Tako Natalie. Je prostorný, krásný, ale nemá otáčecí kolečka. A Taka která je mají, tak zase nemají dostatečně dlouhou korbičku. Mají většinou jen 75 cm a to je málo. Chtěla bych kočárek používat déle jak půl roku. U Bebecaru byl syn v hlubokém až do devíti měsíců a krásně se tam posadil.
Za všechny vaše tipy moc a moc děkuju!!
Omlouvám se za anonymitu,ale blízká rodina ještě netuší, že čekáme miminko.