Požadavky na kočárek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.6.10 13:41

Kočárek, -poraďte, prosím!

Ahoj,
potřebovala bych poradit s kočárkem. Mám tyto požadavky.
Hluboká korbička (80-85cm),
předělání na sporťák
otáčecí přední kolečka s možností aretace,
výškově nastvaitelná rukojeť,
vložná taška na miminko
čtyři kola
cena 5-8 tisíc.

Mám vyhlídnutý Tako Natalie. Je prostorný, krásný, ale nemá otáčecí kolečka. A Taka která je mají, tak zase nemají dostatečně dlouhou korbičku. Mají většinou jen 75 cm a to je málo. Chtěla bych kočárek používat déle jak půl roku. U Bebecaru byl syn v hlubokém až do devíti měsíců a krásně se tam posadil.

Za všechny vaše tipy moc a moc děkuju!!

Omlouvám se za anonymitu,ale blízká rodina ještě netuší, že čekáme miminko.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
3.6.10 13:54

Tako Natalie, je krásný, ale bohužel těžký jako prase. :-) Měla ho sestra, a je fakt, že odvozil dva kluky,i když jí rupnula konstrukce, její manžel to nějak zavařil, za sebe osobně nedoporučuji. :-)Ty otočné kola jsou neocenitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.6.10 13:59

Kamarádka má tento a je moc pěkný.
http://www.splavacek.cz/…ocarek-v-max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hozy
3.6.10 14:46

Koukni na Espiro Atlantic,09 byly pěkný,jen nemá tu vložnou tašku,ale my v něm spali až do roka!Sporťák je ale trochu těžší,ale hlubokej bomba,a není drahej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27000
3.6.10 15:03

kuokni na firkon qouatro cena je sice koelm 9000 a taky nemá vložnou tašku.Já do něj půjdu taky…do těch tažkách jako jsou ty taka co mají neotáčecí kola bych už nešla po své zkušenosti ani za milion!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.6.10 15:43

Ahoj, ja taky koukala po kocarkach a nejvic se mi libi DorJan Danny Sport 2010, ma vsechno co potrebujes a jeste neco navic, nejvetsi korbu a trhu, jdu do nej…Ten model 2010 si vsichni hrozne vychvalujou a na to Tako je to takovy ruzny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.6.10 16:24

Mám Firkon Verano, nemá jen vložnou tašku, ale myslím, že by se dala nějaká univerzální koupit. Cena cca 7tis (bez autosedačky, taky by šla k tomu, ale my chtěli Maxi Cosi, takže máme set bez autosedačky) hluboká verze + sportovní + pláštěnky + moskytiéra + taška na rukojeť. Jsem moc spokojená. S vložnou taškou jsem měla na první dceru a tyhle kombinace bývají fakt dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.6.10 16:25

Já koupila DorJan Cross Country z druhé ruky přes MMB a jsem naprosto spokojená.Prostorný,zkrátka splňuje všechno co jsem chtěla.Nyní je dcerce 7 měsíců a pořád se tam vejde a to měří okolo 76 cm.Do Taka bych nešla,zdá se mi přeplácaný,ale to je jen můj názor a nikomu to nevnucuju :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.6.10 21:58

Ahojky, zkus se třeba podívat na kočárek Baby smile, je asi za 8,5tis. a hluboká korba má 85cm na délku, jestli jsem dobře četla. Nemá asi tu vložnou tašku, ale jinak snad má vše, co požaduješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.10 22:18

Děkuju vám všem! Jste hodné!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat