Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
včera jsme byli v Pardubicích v prodejně, kde se prodávají kočárky GESSLEIN (www.kocarek.net). Prodejce mluvil o těchto kočárcích opravdu hodně podrobně a přesvědčivě
Je pravdou, že kočárky budou asi praktické a vychytané, bohužel designově si myslím moc nezvládnuté
Zaujal mě ale typ F4 (buggy) - je to novinka a ještě ho nemají v katalogu
Jeho výhodou je lehkost - 9,5kg. Chtěla jsem se zeptat zda má někdo s těmito kočárky zkušenost a co jim vlastně říkáte ![]()
Děkuji za všechny názory.
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyahoj já mám vision s - tříkolku kupovanou před rokem.
Jsem s ní maximálně spokojená - je výborná jak do města tak do terénu, měla jsem jí s vložnou taškou a tu jsem využila i v zimě místo fusaku. Super je otočná sedačka po i proti směru jízdy. Zatím jsem nenašla jedinou vadu a kočár je pořád jak nový bez jidné závady. Takže značku doporučuju, s ostatními zkušenost nemám. ![]()
Můžu se zeptat jakou máš barvu, případně poprosit o foto??? Děkuji
tak me to zaujalo ta F4 kombi, je fakt hezky a koukam maji v nemecku kousek za hranicema ve Wunsiedelu..
Já mám vybraný tento http://www.babykarre-kinderwagen.de/…buggy-f4.htm v černé barvě a k tomu černotyrkysovou korbičku ![]()
ten je taky moc peknej
a hlavne o pulku levnejsi
za 10500 komplet to je pohoda. kvality bych se urcite nebala, na gesslein sem slysela jen to nejlepsi.
Na Gesslein jsem se jela speciálně podívat, také jsem chtěla F4 a podle netu a chvál jsem pro něj byla vlastně rozhodnutá, ale tedy mě vůbec neuchvátil, kvalita bude dobrá, ale třeba ten F4, který je podle mě jediný pěkný, tak má podle mě nic moc sportovní sedačku-nejde do úplného lehu, polohuje se celá-tedy dítě pak leží s nohama nahoře typu bugaboo, stoke apod…chtěla jsem teutonii jako městský a gesslein jako teréní a nakonec mám dvě teutonie, je prostě lepší, hlavně tedy sportovní sedačka. I konstrukce je kvalitnější.
Gesslein pak dělá kočárky i s klasickou sportovní sedačkou polohovací jako má teutonka - hodně prostorné, ale strašně škaredé mi tedy přišly - nejde na ten podvozek dát hluboká korba, jen vložné tašky a ty barvy
a taky jsou už těžší než F4
Na Buggy F4 jde dát korbička a má polohovací pouze zádíčka, ne celá kosntrukce, my to tam včera zkoušeli
… koukám, že totiž mají 2 typy F4 …
koukám, že teď už dělají trošku jiné boudičky, víc dokulata. Já mám variantu s loop, kočár jako takový je hnědý se světlou boudou a originální loop do toho byl takový divný hnědy s kytkama tak jsme vybrali jiný, do modra který se ke kočárku hodil taky.
JInak bacha, ty barvy dost obměňují, my měli vybranou jednu z internetu ale v reálu už se nevyráběla, takže jsme pak v obchodě vybírali podle toho co tam měli a co nás zaujalo. Možná to chce vidět i v reálu internet někdy zkresluje.
Jani - jo nějak polohovat to jde, ale podle mě divně-ne prostě do klasického lehu, o něco lepší jako bugaboo, které jsem kvůli tomu s těžkým srdcem zavrhla. Nebo alespoń u té F4 co jsem viděla asi před měsícem to tak bylo.
Xreni - nestraš, že bych byla tak blbá? no možný to je ![]()
byla jsem v Plzni a měli jich tam hafo a nechala jsem si ukázat všechny, buď byly škaredý nebo neměli polohovací sedačku podle mých představ
http://www.babykarre-kinderwagen.de/…buggy-f4.htm … tady to i píšou … nastavitelná až do polohy vleže ![]()
tak to se omlouvám za blbou informaci - asi jsem viděla F2 a myslela si že jsem viděla F4 a mátla jsem.
No když to shrnu tak jsou to kvalitní kočárky, jen jsem prostě při setkání s nima byla trochu zklamaná, hlavně tedy design mi vadil, ale třeba mi tu F4 zatajili a byla bych z ní nadšená, nevím fakt, nemůžu asi radit když jsem viděla jen ty veliký kombinace a pak F2.