Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3823
16.6.11 12:08

Ahoj,po dlouhém rozmýšlení jestli koupi Gesslein v Německu,v Pardubicích,v Praze nebo v Hradci,vyhrál Hradec.
Původně jsme byli rozhodnuti že kočárek koupíme v Duze,právě kvůli servisu a protože nám přišlo že o této značce tu ví opravdu nejvíc,ale včera když jsme ho tam jeli objednat,zajeli jsme nejdřív do Hradce do John Nell Baby exclusive..a nakonec vyhrála úspora peněz.
Objednali jsme F6,autosedačku,zimní fusak,přebalovací tašku,U díl..a ušetřili jsme skoro 6tisíc 8-o
Kdyby byl rozdíl třeba jen 1tis.tak bysme dali přednost Duze,ale tohle už není zanedbatelná částka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
16.6.11 12:25

to jste koupili fakt dobře, my máme už objednáno v Duze, přítel tam jezdí pracovně, takže je to z Brna i blíž…ale ušetřili jste fakt dost, my máme jen základ, ostatní věcičky jsem již měla, takže jen podvozek a kočárek..tak bych asi tolik stejně neušetřila :nevim: :nevim:
a jakou máte barvu? my objednali šedá-limetka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
16.6.11 12:35
monta píše:
Ahoj,po dlouhém rozmýšlení jestli koupi Gesslein v Německu,v Pardubicích,v Praze nebo v Hradci,vyhrál Hradec.
Původně jsme byli rozhodnuti že kočárek koupíme v Duze,právě kvůli servisu a protože nám přišlo že o této značce tu ví opravdu nejvíc,ale včera když jsme ho tam jeli objednat,zajeli jsme nejdřív do Hradce do John Nell Baby exclusive..a nakonec vyhrála úspora peněz.
Objednali jsme F6,autosedačku,zimní fusak,přebalovací tašku,U díl..a ušetřili jsme skoro 6tisíc 8-o
Kdyby byl rozdíl třeba jen 1tis.tak bysme dali přednost Duze,ale tohle už není zanedbatelná částka..

Ahoj, kolik vas stalo to cely? My teda mame zakoupeny v Duze, a souhlas maji tam draz nez v Praze treba, ale je to zas neco za neco :)

• Citovat
  • Upravit
3823
16.6.11 12:36

Nejdřív jsem měla v plánu neutrální barvu,kdybysme měli druhý dítě holčičku,ale nakonec jsme objednali tmavě modrý v kombinaci s bílomodrou kostkou a na stříšku jsme přidali bílý pruh,aby to nebylo moc tmavé :-D Jsem zvědavá jak to pak bude vypadat.
Ta zelená co budete mít vy,je taky moc hezká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
16.6.11 12:43
Celý nás to vyšlo na 23730,– i tak je to pálka,někdo si vystačí s kočárkem za 6000,– a nejspíš mu poskytne stejnou službu :-)
oxit píše:
monta píše:
Ahoj, kolik vas stalo to cely? My teda mame zakoupeny v Duze, a souhlas maji tam draz nez v Praze treba, ale je to zas neco za neco :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
16.6.11 12:51
monta píše:
Celý nás to vyšlo na 23730,– i tak je to pálka,někdo si vystačí s kočárkem za 6000,– a nejspíš mu poskytne stejnou službu :-)
oxit píše:
monta píše:
Ahoj, kolik vas stalo to cely? My teda mame zakoupeny v Duze, a souhlas maji tam draz nez v Praze treba, ale je to zas neco za neco :)

Nemyslim ze kocar za 6000tisic udela stejnou sluzbu, s klukem jsem mela levnejsi kocar, a taky reklamace, pak jsme museli kupovat dalsi… Je lepsi dat vic a mit neco co vydrzi :) , autosedacku, fusak mate vse od Gessleinu? ,my mame od nich komplet cely : kocar, vloznou tasku, „U“ díl, moskytiéru, nanoznik, autosedacku, prebalovaci tasku, fusak do 3let, a fusak do autosedacky, a stalo to 30tis cely :S

• Citovat
  • Upravit
1638
16.6.11 12:58

monta
jojo vím jaké bar vy myslíš, už jsem podobný viděla
no když bude holčička jako druhá, tak to nevadí, no a co :nevim:
my budeme mít holčičku a chtěli sme taky něco neutrálního, hlavně ale máme rádi zelenou , takže u nás volba byla jasná :dance:
za jak dlouho ho budete mít? v Duze je čekací doba 3-8 týdnů, zatím je to 5 týdnů, ale nespěcháme na něj, je ještě čas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
16.6.11 14:28

ahoj :-)

tak nám v úterý dorazil kočárek z Německa: F4 komplet (podvozek, sportovní sedačka, golfková sedačka, vložná taška, taška na přebalování, fusak, autosedačka Maxi Cosi, adaptéry, sluneční clona se sítkou, prodlužovací U díl, ruční brzda) celé to všlo na 930 EUR s dopravou do Prahy zadarmo :lol: s tím že pán co to sem vozí sem jezdí každých 10 dní takže i když bude nějaký problém tak se to přes něj pošle na opravu nebo do reklamace a tak… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raacek
19.6.11 19:24

Ahoj, to je pěkná cena - mužeš prosím napsat kontakt na ten německý obchod? Díky

• Citovat
  • Upravit
33673
19.6.11 20:02
raacek píše:
Ahoj, to je pěkná cena - mužeš prosím napsat kontakt na ten německý obchod? Díky

www.babyetage.de :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
23.6.11 22:13

Holahej, holky, co máte F4 Buggy, kupovaly jste / plánujete koupit ještě nějaké lehčí golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.7.11 13:36

Tak jsem se konečně dokopal a posílám vám fotku plošinky na nákup - vyfocena je poloha, když je kočárek sklopený. Je fakt k vzteku, když se vám vysype všechno do bláta.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
3.7.11 14:03
Trupak píše:
Tak jsem se konečně dokopal a posílám vám fotku plošinky na nákup - vyfocena je poloha, když je kočárek sklopený. Je fakt k vzteku, když se vám vysype všechno do bláta.:(

V životě by mne nenapadlo skládat podvozek s nákupem na plošince :O :O :O :think: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
19494
3.7.11 15:24

ahoj holky, muzete sem hodit nektera odkaz, kde v PRAZE maji gessleiny? Nechce se mi popravde az do pardubic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
3.7.11 15:58
careynka píše:
ahoj holky, muzete sem hodit nektera odkaz, kde v PRAZE maji gessleiny? Nechce se mi popravde az do pardubic

http://www.eshopbaby.cz/…log/kocarky/?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí