Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
26.10.16 13:59

@selia a kde je napriklad maji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
26.10.16 14:05

@oblacek v aaakocarky na Kobylisich aj v ehsopbaby na Hajich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
26.10.16 14:32

@oblacek Mám Gesslein F6. Teď v něm vozím druhé dítě. Jako spokojenost je, ale už jsem vyzkoušela i jiné kočárky a asi bych příště vybírala jinak. Chtěla jsem přehazovací kola, v té době to byl pouze typ F6. Dneska když už, tak bych si asi vybrala F4.
F6 je takovej nezničitelnej tank. Jako hezky se s ním jede, celkem houpe, materiály jsou i po 3 letech jak nové. Ale na druhou stranu - kočár je na skládání do auta těžký, neskladný a má krátkou zádovou opěrku a nízkou střechu. Když byl prvnímu synovi rok, pořizovala jsem skladnější a lehčí Peg Perego Book. Ten sice moc nepruží, ale má lepší zádovou opěrku a výš posazenou střechu, přitom stíní velmi pěkně. Má zas jiné mouchy, ale to je jiná. ;)
Já byla s Gessleinem spokojená, to jako jo, ale za ty peníze jsem ho moc neužila, protože jsem brzo začala potřebovat něco lehčího a skladnějšího. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.10.16 14:36

@oblacek Jo ale teď koukám v tvém nadpisu, že píšeš Gesslein Indy. To je úplná novinka, asi s ním ještě moc zkušenosti nebudou, každopádně jeho předchůdcem je ta naše F4, jen Indy je víc vytuněný. Rozdíly, které vidím: přehazovací rukojeť (tu F4 nemá), větší prostor nad košíkem (F4 tam má tyčky, které brání převážení objemých věcí, i tak se ale do košíku vejde dost a má slušnou nosnost), Indy má dvě varianty hluboké korby (jedna jako u starších Gessleinů, druhá plastová, jako má třeba Concord) a sportovního sedáku (zase jeden jako u starších Gessleinů - ten je větší a těžší, druhý vypadá podobně jako buggy sedačka, která se ke starším Gessleinům dala dokoupit), způsob skládání konstrukce stejný, akorát Indy má popruh přes rameno pro lepší nošení, to starší Gessleiny nemají, kola vypadají podle popisu a obrázků stejně, váha je stejná. No a cena je teda vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
26.10.16 20:14

@Hoa Mai jee moc dekujo za shrnuti a porovnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.17 13:11

@oblacek Ahoj, já mám gesslein indy podvozek, ale korbičku jsem si koupila gesslein sport, jde to kombinovat. Korbička gesslein indy se mi zdála malá. Podvozek gesslein indy je lehký a to pro mě bylo důležité. Kočárek nosíme do patra.
Zatím jsem spokojená. Jde o kočárek do města, takže to žádný velký terény nezvládá. Ale procházky po zpevněných cestách jsou v pohodě.
Má dobře přístupný a prostorný koš na nákupy. Je lehký, dobře se skládá. S Clift taškou se dobře mimčo nosí do patra a pak vynesu celý kočár bez skládání. A navíc jde přikoupit skvělá přebalovací taška v barvě kočárku, která je fakt luxusní (obsahuje přebalovací podložku, má spoustu kapes a jde rozepnout a prát v pračce). Prát lze i potah kočárku. Sportovní korba jde sklopit do úplného lehu. Miminko tam pěkně leží pohodlně a ne jak kosmonaut s pokrčenýma nožkama. Já doporučuji, malému je teď téměř 5 měsíců a Já zatím nenašla žádné negativum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.17 13:21

Jo a ještě jedna věc. Ta přehazovací rukojeť je fajn, ale pokud si nedokoupíte přední velká kolečka, tak je vám to k ničemu, protože potom je mimčo hlavou nakloněné k vám. Jinak na kočárek doporučuji brzdu na přibržďování, dost jí využívám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.17 13:31

Tak ten můj příspěvek s tím preklápěcím madlem beru zpět. Tvrdila mi to paní prodavačka, ale šla jsem si to teď pro jistotu zkusit, protože se mi to nějak nezdálo a miminko sklopené naopak nebude. Jen ten kočárek bude možná hůř ovladatelný. Napíšu sem až začneme používat pouze tu sportovní korbu, pak to preklápění budem využívat častěji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
13.3.18 09:07

@Michelle3 ona ta prehazovaci rukojet ma smysl, kdyz si k tomu dokoupite ta velka predni kola do terenu ;) vim, ze jde o rok starou komunikaci, jen dodavam info pro dalsi ;) ja indy mam a jsem nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.9.18 02:24

Ja si myslim, ze dokupovat velka kola neni treba, protoze u Indy jde prehodit jak rukojet, tak korbicka. Tudiz velka kola mohou byt vzdy vzadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.7.19 06:36

Držák na piti

Holky, kdo máte Gesslein - sehnali jste k němu nějaký držák na pití? Myslím tím pro sebe, na termohrnek/láhev s vodou. Zkoušela jsem dva a zatím bez uspechu, držáky se na rukojeti protáčí :roll:. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
10.7.19 08:52

@BelAir My ho máme, originální a v pohodě. Sehnali jsme ho v Plzni, kde byla prodejna zn. Gesslein. Je zrušena a nepodařilo se nám zjistit, kde je nyní. Vozíme týden druhé dítě. Kočárek je bezvadný, zatím nikdy nic, ale kdyby, tak nevím pak kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.7.19 09:17

@babanci Fakt? Nám bylo řečeno, že Gesslein žádný originální držák nemá. Mohla bys mi ho prosím vyfotit? Byla bych vděčná! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.7.19 09:42

A ještě jedna věc, na korbičce, pod zipem na sundani potahu a odhalení větrání, je ještě jeden zip. Když se rozepne, tak jen vlaje dolů látka a nic se de facto nestane. K čemu to je? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí