Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
9.11.14 21:59

@Trudinka @EtaOva Prosím vás, jak je to s barevným provedením té bugy sedačky? @EtaOva, ty máš nějakou jakoby riflovou, ne? Já výhledově uvažuju o její koupi, ale všude čtu, že se dělá jen černá a já nemám černou ráda. Dá se objednat jiná, než černá varianta, třeba za příplatek jako to dělají u hluboké korby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
9.11.14 22:02

@Hoa Mai Tak je to tak, alespoň myslím, že pokud pouze dokupuješ k již zakoupenému kočárku tak lze jen černá. Když kupuješ kočárek celý - rovnou tu buggy variantu - je tam na výběr z více barev. Ale třeba by to za nějaký příplatek šlo dojednat, ale standardní to asi není…

• Citovat
  • Upravit
1665
10.11.14 08:47

@Hoa Mai je to tak, jak pise @Trudinka … Myslim, ze barevnou prodavaji jen v Pardubicich a prave jen v setu s tim kocarkem, samostatne pak uz jen cernou :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.11.14 09:14

@EtaOva @Trudinka Díky. No, to je škoda. Tak uvidíme, jak se to do příštího roku vyvrbí, třeba to nějak půjde domluvit. U hluboké korbičky taky psali, že spodek je možný jen černý a nakonec to šlo, že je celobarevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.11.14 13:25

@Klárina3 Já hlubokou korbu neměla, měli jsme vložnou tašku. Ale teda myslím, že na zimu už se mu v hluboké líbit nebude. Náš mrňous je srpnovej a někdy v březnu jsem myslím zrušila vložnou tašku a začala jsem mu lehce zvedat za zády, aby viděl. Protože už neprospal celou vycházku a chtěl se rozhlížet. Rozhlížení mu vydrželo cca 2 měs., pak už jsme zvedali záda komplet a jezdil ve sporťáku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.1.15 11:03

Ahoj,
chtěla bych si pořídit sluneční stříšku, líbí se mi tato https://www.mall.cz/…ny-plus-2014 , myslíte, že půjde na Gesslein F1??
Díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.2.15 10:45

Prodávám potah Buggy, kočár už je prodaný a potah mi zbyl. Viz. můj inzerát, možno i original pláštěnka k tomu za 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
10.4.15 23:05

Je to tak, že se prodává opravdu jen černé buggy, když se dokupuje. Také se mi černá nelíbila, ale nakonec se kočár rozsvítil alespoň barevnou vložkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
10.4.15 23:07

@EtaOva žádný inzerát u vás nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
11.4.15 08:51

@market.km mužů se zeptat jak jsi s tím buggy spokojena? A mas buggy f4? Chtěla bych ho pořídit, protože mam sportak hrozne těžkej a jezdím hodně autem, takže pořad vyndavat z kufrua zase zandavam. Synovi bude 8 mesicu a ještě sám nesedí, tak nevím jestli už je pro takhle malé dite vhodny. Promiň, ze te s tím otravuji, ale nikdo v okolí ho nemA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.4.15 12:30

@market.km uz je prodany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.4.15 16:08

@kačule.j já ho mám, kupovala jsem teda už pro sedící dítě, ale nevidím důvod, proč by se nedal použít na 8měsíční dítě. Ten leh je naprosto dostačující i pro nesedící. Pokud ale malý není cvalík, doporučovala bych do něj dokoupit loop vložku, sporťák je dost prostorný, tak aby tam to dítě moc „nelítalo“ ze strany na stranu.
Jinak jsem s ním spokojená velmi (já mám teda F4 kombi s dokoupenou golfovou sedačkou, právě od @EtaOva ), jezdím s F4 od synova narození, s tou golfovou sedačkou je velmi lehký a zvládnu ho třeba bez problémů snést nebo vynést do schodů i s nákupem a synem (když je třeba, denně to naštěstí dělat nemusím :-D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
11.4.15 20:55

@Hoa Mai dekuji za recenzi. Já mam sportak od abc design (je to taky Němec), jsem spokojena, ale je opravdu hodně tezkej a na to cestování to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.15 08:40

Baby prosím, ako je to so stálosťou farieb na Gesslein S4? Nevybledúva farba na kočíku napr po roku? A dosť často som aj čítala, že sa láme nejaký kĺb na rúčke, máte s tým skúsenosti? A ešte vraj bývali nejaké hrče na kolesách, poprosím o vaše skúsenosti, od kúpi ma odrádzajú len spomínané veci, ďakujem. Poprípade mi prosím napíšte čo sa kazí/je zlé na ňom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.5.15 12:31

@Michi200 nám zrezly šroubky v kolečkách a igelit ve stříšce popraskal, všechno jsem reklamovala, byly řeči, ale opravili. Barva nám nevybledla (ani po praní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí