Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@quinny @EtaOva Ten Pinkie se mi právě zdál na fotkách malej, tak budu ráda, že ho uvidím na kočáře. A Emitex jsem měla v povědomí, že ho asi někdo zmiňoval, ale taky jsem nevěděla jistě, jestli pasuje.
Já už vymýšlela i variantu, že bych si ušila v podstatě jen ten převislý kraj a doprostřed bych připnula zipem ten původní „dekl“ z vložné tašky. Jenže ta je zas béžová…Tak uvidíme, jak to nakonec vykoumám.
@tery16 fotila jsem narychlo, tak kdybys chtela neco detailneji, tak napis a muzu dofotit
…jinak malej neni, naopak je delsi ![]()
@EtaOva Děkuji
Tak jsem dnes obešla prodejny s látkama a zjistila jsem, že asi moc není z čeho vybírat. Tak asi pořídím rovnou tenhle ušitej.
Jo a prosím Tě, jak je to tam uchycené? Když tam máš jeden zip, myslíš, že to rozepnu, odklopím, odklopím ten sleepy fusak a beru malýho? Že bych ho nemusela sundávat?
@tery16 sundavat urcite nemusis, je uchyceny za patentky za konstrukci (nad mistem, kde se kocar slozi), pak pod nohama na pasek se sponou a jeste se da uchytit z boku za karabinky, ale to moc nepouzivam a stejne tam krasne drzi…rozepnes zip a odkryjes cele dite, takze v pohode rozepnes fusak a muzes vytahnout, nanoznik furt drzi, nikde to nepada, da se jet i s rozepnutym, jezdim tak kdyz prsi- neprsi-prsi ![]()
Ahoj, moc prosim o radu, jakeho skejtika na F1? Koupili jsme pouzity od firkonu a nejde tam, nebot firkon ma ty drzaky udelane na tyc do elipsy, zatimco F1 ma tu tu tyc, kam se to mezi kola pridelava, dost robustni a kulatou. Docela to hori!!! Moc diky
@anorien zvladnes nafotit tu tyc?
Ja ted resim na f6 skejtik od mutsy, ale taky to neni idealni a bude se to muset trochu upravit.
Ale je na velkou kulatou tyc, jen me tam na f6 zase vadi jeste mala tycka dole, nevim jak je to na f1 ![]()
ahoj,
my máme F6 a k tomu skejtík Mutsy - tedy vizuleně je menší, má jedno větší kolo- a naprosto super!! a nic jsme neupravovali.. ![]()
@Marbora asi zalezi z kteryho roku je podvozek. Ja prave nasla fotku nekde kde to pekne pasovalo, jenze to byl malicko jiny ten podvozek a teprve kdyz mi prisel jsem pochopila, ze mi to tam takhle nemame
nemela nys fotku prosim?
@quinny
Zitra vyfotim a pokusim se i ta uchycovaci oka na tom firkon skejtu
aha, to jsem nevěděla. my máme F6 kupovanou v roce 2011. pokusím se vyfotit a pošlu.
my jsme s tím max spokojení. je to stabilní, nedrncá, nerovnosti přejíždí v pohodě a rychle se to sundává - jen nacvak/vycvak
@quinny
omlouvám se - až teď vkládám, mám tuhle, tak snad bude stačit..
@Marbora diky no to vypada ze to mate stejne jak na te fotce co jsem videla, zkusim az budu mit cas nafotit nas podvozek. Ja tam tuhle tycku totiz nemam
kocar je vyrabeny jaro 2012 tak nevim jestli ten rok muze byt takovy rozdil ![]()
Jinak mate peknou barvicku sportaku. Mame uplne tu samou jen ten vnitrek mame do stejne barvy ![]()
to je divný, že by byl takový rozdíl v podvozku s odstupem roku? ![]()
ale ta tyč je tam nutná.
hele, mě osobně se líbila jiná barevná kombinace, ale zvolila jsem radši, praktickou, dost jsme jezdili po kotárech, MHD, skládali ![]()
a jak říkal manžel - fialová je něco mezi červenou a modrou, takže vhodná pro holku i kluka
![]()
jinak musím kočárek pochválit - my na něm odvozili takových věcí! např. ikea jídelní židličku
když se syn narodil, přidělali jsme na něj pro dceru buggypod, takové přídavné sedátko, abych nemusela pořizovat dvojkočár, teď tam máme stupátko..
své mouchy má, ale nám tedy posloužil fest dobře..
(už ho tolik nepoužíváme, syn jezdí v golfkách, možná na zimu bude víc v permaneci)
@Marbora no mrkni na to, zkusila jsem to jen v rychlosti vyfotit (omlouvam se za podvozek, vcera jsme dosli z vyletu a jeste nebyl cas to umyt) ![]()
Mas deti rychle po sobe. Ja jsem taky spokojena, sice podvozek byl pro me dokonaly u mutsy co jsem mela na prvniho, ale pohodlim pro dite je gess super a o to mi jde predevsim tak leccos ozelim. Taky s nim jezdime kde co, na ten skejt jsem zvedava, dedecek uz nam tam vymyslel takovou nastavbu k te spodni tycce (malinko je to na fotce taky videt) tak uvidime jak to bude pak fungovat v realu, doma na dlazbe je to preci jen neco jineho nez skutecny teren ![]()
Já měla na F6 tenhle: http://www.babystyle.cz/…360_zoom.jpg univerzální a měla jsem ho přidělaný právě k té tyčce. Ale teda mám ten samý typ, co @Marbora . Taky mě překvapil ten rozdíl v konstrukci kočáru. ![]()
Kamarádka měla stupátko od Babypoint http://i.mimibazar.cz/…43837378.jpg Jen si zaboha nevzpomenu, jaký typ G. to byl
![]()