Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@loka mám kočárek kupovaný 2012 a jak tu někdo psal, připneš tu korbičku jakoby tam, kam by jsi normálně připla autosedačku, taky jsem to zjistila až po několika měsících a je fakt, že se s tím lepší jezdí a líp to vypadá. Je to podle mně pevná součást konstrukce a koupit se to podle mně nedá). Nikde jsem to nevyděla a to jsem dost studovala i ty německé stránky.
By mně ještě zajímalo, jak teď byly ty vedra, jezdíte někdo úplně bez vložky?
když mně přijde, že nejmín se potí, když vyndám vložku a dám tam vložku proti pocení, která je určená do autosedaček (Aerosleep). No je to teda docela dost tvrdý, ale nepotí se… no ideální to asi není ![]()
@loka pises ze ti vyhovuje ten nanoznik z tasky. Me to prislo desne nizky na ditko uz na pul roce mi z toho maly vykopaval nohy ven ![]()
Jinak to vyvyseni urcite dodelat jde..ukazoval nam to pan v duze v pcich je to tusim na autosedacku a na korbicky…jde na to samo i sportovni sedacka no me to s tim moc stabilni neprislo takze jsme to nakonec neoorizovali ![]()
@quinny vyzkouším
fakt už nevím co… malej se potí o sto šest, chudák malej.
@petra999 musi z toho vyrust nebo taky ne. Me se poti oba. Ted v lete nedelam nic jinyho nez porad prevlikam deti a peru
jen starsi ted i vsechno rychle zaspini tak to ani propotit nestihne ![]()
@market.km mám nánožník emitex deluxe, kupovala jsem ho bazarový, vypadal jako nový a stál mě asi 300kč. Pasuje tam dokonale.
@quinny já v tom vozila malou v roce vlastně s tím nánožníkem s tašky a fakt v tom byla krásně zachumlaná a bez problému
a není to žádný drobeček zrovna ![]()
@loka ono to mozna u vetsiho ditka bude sedet lip nez u mensiho. No ja uz na to prdim. Jak bude zima vyndam teply fusak do te doby staci deka. Uz jsem zase poskladala z toho tu tasku a stacilo ![]()
Dobrý den, holky ![]()
jakou máte zkušenost se zimními fusaky přímo od výrobce kočárků? Máme vybraný kočárek F6 a teď jsme dostali od kamarádky zimní fusak od Emitex, který je univerzální, tak jsem se chtěla zeptat, zda někdo s tímto fusak ve spojení s kočárkem Gesslein máte nějaké zkušenosti? Nevím, zda bychom dostatečně využili úplně nový zimní fusak od Gesslein, jelikož termín porodu máme v únoru, takže počítám, že ho budeme používat cca 1 max. 2 měsíce a pak až další zimu…
Děkuji Vám za Vaše postřehy a přeji hezký den
@Krindy pokud jste dostali od kamaradky emitex, tak urcite na zacatek nic jineho porizovat nemusite. Do korby nebo vlozne tasky by se vam original stejne jen tezko cpal. Na to bude ten emitex sikovnejsi - predpokladam ze je to ten co se da zkratit
![]()
A dalsi zimu uvidite. Odjezdit se to s emitexem urcite da, aleja ten jejich original proste miluju. Jednak super pasuje a jednak je fakt paradni ![]()
@quinny Jak tezko cpal?
Mela jsem ho tam a dcera se tam vesla celou zimu az do jara. (je listopadova) U hlavy byl zvednutej, takze tam byla zababusena a krasne v teple…