Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@luciášice píše:
DěkujuTa sportovní bouda je asi stejná, viď? Mění se jen podvozek…A přední kolo máš otáčivé nebo pevné?
ano, boudy jsou vsude stejne…kolo mam otacive s aretaci
Jinak ty boudy maj super vychytavku jako je ta sit, to pouzivam pri kazdy ceste, nebo se vzadu rozepne zip a prodlouzi se bouda az hooodne nizko nad miminko ![]()
Za sebe bych doporučila F4, protože ten podvozek je lehký a dobře pruží. Navíc se na ni dá dokoupit buggy a máš rovnou golfky. Já teď doma mám F6 jako kočár pro mimi a S4 Buggy, která je právě na F4 podvozku, takže se klidně ptej, co Tě zajímá…
@Vech píše:
Za sebe bych doporučila F4, protože ten podvozek je lehký a dobře pruží. Navíc se na ni dá dokoupit buggy a máš rovnou golfky. Já teď doma mám F6 jako kočár pro mimi a S4 Buggy, která je právě na F4 podvozku, takže se klidně ptej, co Tě zajímá…
No, mě by zajímalo, jaký je mezi F4 a F6 podvozkem vlastně rozdíl?
Na obrázku vypadají stejně
Jako to je věda ty kočáry ![]()
@careynka píše:
ano, boudy jsou vsude stejne…kolo mam otacive s aretaciJinak ty boudy maj super vychytavku jako je ta sit, to pouzivam pri kazdy ceste, nebo se vzadu rozepne zip a prodlouzi se bouda az hooodne nizko nad miminko
Tak to je super
Aby byl mimís krytej je důležité…
@luciášice F6 má možnost přehození rukojeti a přední kola na výměnu (velké, malé) + daleko lepší koš pod kočárkem a je také těžší.
@Vech píše:
@luciášice F6 má možnost přehození rukojeti a přední kola na výměnu (velké, malé) + daleko lepší koš pod kočárkem a je také těžší.
děkuju
To jsem potřebovala vědět ![]()
@luciášice píše:
AhojŽádám o radu odbornice na Gesslein
![]()
Po úvaze ( kdyby to někoho zajímalo
,tak zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/7/ ),jaký koupit sporťák pro větší miminko jsem se rozhodla, že asi půjdu do Gesslein.
Ale teď nevím, jaký podvozek zvolit
Mají trojkolky např. VISION S nebo F3.A pak čtyřkolky - F6 F4 F10.Přičemž F10 má všechny kola velká
![]()
Nedohledala jsem z čeho jsou kola, jaký je v nich rozdíl. Jestli je lepší mít trojkolku nebo čtyřkolku, všechny kola velká nebo přední menší
![]()
![]()
![]()
Kočár chci do města(ale jsou tu kostky, obrubníky atd.),ale i do terénu(lesní cesta, louka).S F4 a F6 si v recenzích stěžují, že třeba na kostkách dost drncá
Poradí někdo?A chápu to dobře, Že ta velká přední kola F10 jsou neotočná a ta malá přední kola F4,F6 ano?
Já mám F4, jestli trojkolku nebo čtyřkolku, to záleží na tom, co se ti líbí. Mě se vůbec trojkolky nelíbí a i jsem slyšela, že jsou méně stabilní než čtyřkolky. Rozhodovala jsem se i mezi F10, ta sice má otočnou rukojeť, ale je mnohem širší a větší než ta F4. Vybrala jsem ji proto, že se mi vejde i do mého malého auta. Pořád cestujeme a tahle se v pohodě skládá. Kočárek máme ve městě a jezdí se v pohodě. Jezdíme i po lesních cestách a to si musíme přední kola zaaretovat. Přední jsou malé a zadní velké. Kola nejsou nafukovací, takže nemůžeš píchnout a nemusím sebou vozit pumpičku
Neumím si představit, že bych někde píchla a nedojela s miminkem
Kočárek není zas až tak pérovací, jako ty staré kočárky, ale jde ne, vůbec mi to nechybí, prostě nehoupeš, ale ježdíš tam a zpět
Já ho mám rok a jsem spokojená. Mimčo už jezdí ve sporťáku a líbí se mu tam. Kočárek se mi celkově líbí oproti jiným, proto jsem si ho vybrala
A nekoukala jsi po nich v obchodě? Třeba tady v Praze na hájích je mají a můžeš si ho ozkoušet. My ho kupovali ale v Duze v Pardubicích.
Holky a jak to je u te F4? Kdyz se koupi to buggy, tak na to jde nacvaknout i ta normalni sedacka? Nebo je na to potreba nejaky adapter?
Holky vyprali jsme zas komplet potahy na F6 a střechu už nemůžem dát do kupy
vím že tu někdo psal že v tom bývá problém, nepamatujete si někdo prosím v čem? Nám se tam furt nějak nedaří stříška zprovoznit, furt ten horní drát jako by plandá v tý látce při sklápění a vytahování stříšky takže to kloudně nedrží ![]()
@market.km píše:
Já mám F4, jestli trojkolku nebo čtyřkolku, to záleží na tom, co se ti líbí. Mě se vůbec trojkolky nelíbí a i jsem slyšela, že jsou méně stabilní než čtyřkolky. Rozhodovala jsem se i mezi F10, ta sice má otočnou rukojeť, ale je mnohem širší a větší než ta F4. Vybrala jsem ji proto, že se mi vejde i do mého malého auta. Pořád cestujeme a tahle se v pohodě skládá. Kočárek máme ve městě a jezdí se v pohodě. Jezdíme i po lesních cestách a to si musíme přední kola zaaretovat. Přední jsou malé a zadní velké. Kola nejsou nafukovací, takže nemůžeš píchnout a nemusím sebou vozit pumpičkuNeumím si představit, že bych někde píchla a nedojela s miminkem
Kočárek není zas až tak pérovací, jako ty staré kočárky, ale jde ne, vůbec mi to nechybí, prostě nehoupeš, ale ježdíš tam a zpět
Já ho mám rok a jsem spokojená. Mimčo už jezdí ve sporťáku a líbí se mu tam. Kočárek se mi celkově líbí oproti jiným, proto jsem si ho vybrala
A nekoukala jsi po nich v obchodě? Třeba tady v Praze na hájích je mají a můžeš si ho ozkoušet. My ho kupovali ale v Duze v Pardubicích.
Díky za info
Pořád se ještě rozhoduju, ale směřuje to k F6 air + anebo k F4.
@Majdula83 pokud koupíš rovnou S4 buggy, tak po odepnutí buggy můžeš na F4 podvozek nacvaknout sportovní sedačku.
Holky moc prosím SOS můžete mi někdo poslat co nejdřív fotku detailu uchyení boudičky? svlíkli jsme ten potah a už asi tři týdny to nejmse schopní dát dokupy
stupidní systém ![]()
zajímá mě detailní foto v místě kde se povoluje ten šroubek pro sundání stříšky, jak jsou tam nacvaknuté ty dráty v tom plastovém zásuvném systému, prosím pošlete mi někdo fotku, už jsem fakt zoufalá jak to složit zpátky ![]()
ať to dáme jak to dáme tak to za boha nedrží, resp drží do prvního sklopení stříšky dolů, nahoru už se nevytáhne ten horní drát a stříška padá furt zpět dolů
![]()
@loka
Fotky z odstrojování boudičky jsem dávala do téhle diskuze.
Jestli to nebude stačit, dej vědět, zítra bych to vyfotila znovu jinak.
Nevíte prosím holky, jestli existuje nějaká držák na pití ke kočárku?
@market.km píše:
Nevíte prosím holky, jestli existuje nějaká držák na pití ke kočárku?
Já našla jenom tohle a nakonec si to nekoupila.