Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
23.6.13 19:59
@luciášice píše:
Děkuju ;) Ta sportovní bouda je asi stejná, viď? Mění se jen podvozek…A přední kolo máš otáčivé nebo pevné?

ano, boudy jsou vsude stejne…kolo mam otacive s aretaci :-) Jinak ty boudy maj super vychytavku jako je ta sit, to pouzivam pri kazdy ceste, nebo se vzadu rozepne zip a prodlouzi se bouda az hooodne nizko nad miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
23.6.13 20:04

Za sebe bych doporučila F4, protože ten podvozek je lehký a dobře pruží. Navíc se na ni dá dokoupit buggy a máš rovnou golfky. Já teď doma mám F6 jako kočár pro mimi a S4 Buggy, která je právě na F4 podvozku, takže se klidně ptej, co Tě zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
23.6.13 20:08
@Vech píše:
Za sebe bych doporučila F4, protože ten podvozek je lehký a dobře pruží. Navíc se na ni dá dokoupit buggy a máš rovnou golfky. Já teď doma mám F6 jako kočár pro mimi a S4 Buggy, která je právě na F4 podvozku, takže se klidně ptej, co Tě zajímá…

No, mě by zajímalo, jaký je mezi F4 a F6 podvozkem vlastně rozdíl? :nevim: :lol: Na obrázku vypadají stejně :think: Jako to je věda ty kočáry :cert:

• Citovat
  • Upravit
luciášice
23.6.13 20:11
@careynka píše:
ano, boudy jsou vsude stejne…kolo mam otacive s aretaci :-) Jinak ty boudy maj super vychytavku jako je ta sit, to pouzivam pri kazdy ceste, nebo se vzadu rozepne zip a prodlouzi se bouda az hooodne nizko nad miminko :-)

Tak to je super :palec: Aby byl mimís krytej je důležité…

• Citovat
  • Upravit
3082
23.6.13 20:13

@luciášice F6 má možnost přehození rukojeti a přední kola na výměnu (velké, malé) + daleko lepší koš pod kočárkem a je také těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
23.6.13 20:16
@Vech píše:
@luciášice F6 má možnost přehození rukojeti a přední kola na výměnu (velké, malé) + daleko lepší koš pod kočárkem a je také těžší.

děkuju :kytka: To jsem potřebovala vědět ;)

• Citovat
  • Upravit
640
24.6.13 18:51
@luciášice píše:
Ahoj :mavam: Žádám o radu odbornice na Gesslein :)

Po úvaze ( kdyby to někoho zajímalo :lol:,tak zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/7/ ),jaký koupit sporťák pro větší miminko jsem se rozhodla, že asi půjdu do Gesslein.

Ale teď nevím, jaký podvozek zvolit :think: Mají trojkolky např. VISION S nebo F3.A pak čtyřkolky - F6 F4 F10.Přičemž F10 má všechny kola velká :think: :nevim:

Nedohledala jsem z čeho jsou kola, jaký je v nich rozdíl. Jestli je lepší mít trojkolku nebo čtyřkolku, všechny kola velká nebo přední menší :think: :nevim: :nevim: :nevim:

Kočár chci do města(ale jsou tu kostky, obrubníky atd.),ale i do terénu(lesní cesta, louka).S F4 a F6 si v recenzích stěžují, že třeba na kostkách dost drncá :nevim: A chápu to dobře, Že ta velká přední kola F10 jsou neotočná a ta malá přední kola F4,F6 ano?

Poradí někdo? :kytka:

Já mám F4, jestli trojkolku nebo čtyřkolku, to záleží na tom, co se ti líbí. Mě se vůbec trojkolky nelíbí a i jsem slyšela, že jsou méně stabilní než čtyřkolky. Rozhodovala jsem se i mezi F10, ta sice má otočnou rukojeť, ale je mnohem širší a větší než ta F4. Vybrala jsem ji proto, že se mi vejde i do mého malého auta. Pořád cestujeme a tahle se v pohodě skládá. Kočárek máme ve městě a jezdí se v pohodě. Jezdíme i po lesních cestách a to si musíme přední kola zaaretovat. Přední jsou malé a zadní velké. Kola nejsou nafukovací, takže nemůžeš píchnout a nemusím sebou vozit pumpičku :-) Neumím si představit, že bych někde píchla a nedojela s miminkem :-D Kočárek není zas až tak pérovací, jako ty staré kočárky, ale jde ne, vůbec mi to nechybí, prostě nehoupeš, ale ježdíš tam a zpět :-) Já ho mám rok a jsem spokojená. Mimčo už jezdí ve sporťáku a líbí se mu tam. Kočárek se mi celkově líbí oproti jiným, proto jsem si ho vybrala :-) A nekoukala jsi po nich v obchodě? Třeba tady v Praze na hájích je mají a můžeš si ho ozkoušet. My ho kupovali ale v Duze v Pardubicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
24.6.13 20:50

Holky a jak to je u te F4? Kdyz se koupi to buggy, tak na to jde nacvaknout i ta normalni sedacka? Nebo je na to potreba nejaky adapter?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
24.6.13 21:48

Holky vyprali jsme zas komplet potahy na F6 a střechu už nemůžem dát do kupy :zed: :zed: :zed: vím že tu někdo psal že v tom bývá problém, nepamatujete si někdo prosím v čem? Nám se tam furt nějak nedaří stříška zprovoznit, furt ten horní drát jako by plandá v tý látce při sklápění a vytahování stříšky takže to kloudně nedrží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
24.6.13 21:57
@market.km píše:
Já mám F4, jestli trojkolku nebo čtyřkolku, to záleží na tom, co se ti líbí. Mě se vůbec trojkolky nelíbí a i jsem slyšela, že jsou méně stabilní než čtyřkolky. Rozhodovala jsem se i mezi F10, ta sice má otočnou rukojeť, ale je mnohem širší a větší než ta F4. Vybrala jsem ji proto, že se mi vejde i do mého malého auta. Pořád cestujeme a tahle se v pohodě skládá. Kočárek máme ve městě a jezdí se v pohodě. Jezdíme i po lesních cestách a to si musíme přední kola zaaretovat. Přední jsou malé a zadní velké. Kola nejsou nafukovací, takže nemůžeš píchnout a nemusím sebou vozit pumpičku :-) Neumím si představit, že bych někde píchla a nedojela s miminkem :-D Kočárek není zas až tak pérovací, jako ty staré kočárky, ale jde ne, vůbec mi to nechybí, prostě nehoupeš, ale ježdíš tam a zpět :-) Já ho mám rok a jsem spokojená. Mimčo už jezdí ve sporťáku a líbí se mu tam. Kočárek se mi celkově líbí oproti jiným, proto jsem si ho vybrala :-) A nekoukala jsi po nich v obchodě? Třeba tady v Praze na hájích je mají a můžeš si ho ozkoušet. My ho kupovali ale v Duze v Pardubicích.

Díky za info :kytka: Pořád se ještě rozhoduju, ale směřuje to k F6 air + anebo k F4.

• Citovat
  • Upravit
3082
25.6.13 08:10

@Majdula83 pokud koupíš rovnou S4 buggy, tak po odepnutí buggy můžeš na F4 podvozek nacvaknout sportovní sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
2.7.13 21:23

Holky moc prosím SOS můžete mi někdo poslat co nejdřív fotku detailu uchyení boudičky? svlíkli jsme ten potah a už asi tři týdny to nejmse schopní dát dokupy :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: stupidní systém :mrgreen:
zajímá mě detailní foto v místě kde se povoluje ten šroubek pro sundání stříšky, jak jsou tam nacvaknuté ty dráty v tom plastovém zásuvném systému, prosím pošlete mi někdo fotku, už jsem fakt zoufalá jak to složit zpátky :cert:
ať to dáme jak to dáme tak to za boha nedrží, resp drží do prvního sklopení stříšky dolů, nahoru už se nevytáhne ten horní drát a stříška padá furt zpět dolů :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
2.7.13 22:11

@loka
Fotky z odstrojování boudičky jsem dávala do téhle diskuze.
Jestli to nebude stačit, dej vědět, zítra bych to vyfotila znovu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
17.7.13 13:29

Nevíte prosím holky, jestli existuje nějaká držák na pití ke kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
17.7.13 15:24
@market.km píše:
Nevíte prosím holky, jestli existuje nějaká držák na pití ke kočárku?

Já našla jenom tohle a nakonec si to nekoupila.

http://www.eshopbaby.cz/…py-gesslein/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí