Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@market.km Nevím jestli tu sít'ku maj všechny Gessleiny, ale F6 ano. Normálně je schovaná zipem. Rozepneš to jen když je teplo a cheš větrat ![]()
Ta sit'ka slouží i jako kapsa. Když dítě sedí, tak tam můžeš naházet spoustu věcí.
Ta vlozka, co je v kocarku by mela byt termoregulacni - mimco by se na ni nemelo potit (ta mekka strana), tak mi prijde skoda davat pod mimco deku nebo matraci, ne?
Taky pod mimcem nic nemam, jenom tu termoregulacni vlozku. Dneska jsme poprve vyrazili vy sportaku
misto te hrazdicky u nozicek jsem nechala u-dil, takze je to vlastne vpodstate to same, akorat bez vlozne tasky a honzickovi se tam moc libi ![]()
@careynka píše:
Je fajn, ze se da odepnout a zamotat k nozickam, takze z toho je takova vlozka
Tak fajn to je určitě jen ta cena:) co je to materiálově? Uvnitř bavlna zvenku fleece?
@market.km dávala jsem do lehu max o jednu zvednout dokud neseděl. Tam pak byl problém že se začal přitahovat, což není dobře. A nebo na tom bříšku to ho taky docela baví ![]()
Taky jsem přemýšlela, že bych ještě použila U. díl ale když on má tak děsně rád nohy hore na tom madle a to i teď když už sedí ![]()
@quinny píše:
Tak fajn to je určitě jen ta cena:) co je to materiálově? Uvnitř bavlna zvenku fleece?
to si muzes navolit, ja mam zvenku flic a vevnitr bavlnu a „deka“ je taky flisova
@careynka aha takže ta bavlna je jenom pod tím dítkem, tam co sedí, chápu to dobře?
Jsem jak hotentot
promiň ![]()
@quinny píše:
@careynka aha takže ta bavlna je jenom pod tím dítkem, tam co sedí, chápu to dobře?
Jsem jak hotentotpromiň
Přesně ![]()
Ahoj
Žádám o radu odbornice na Gesslein ![]()
Po úvaze ( kdyby to někoho zajímalo
,tak zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/7/ ),jaký koupit sporťák pro větší miminko jsem se rozhodla, že asi půjdu do Gesslein.
Ale teď nevím, jaký podvozek zvolit
Mají trojkolky např. VISION S nebo F3.A pak čtyřkolky - F6 F4 F10.Přičemž F10 má všechny kola velká
![]()
Nedohledala jsem z čeho jsou kola, jaký je v nich rozdíl. Jestli je lepší mít trojkolku nebo čtyřkolku, všechny kola velká nebo přední menší
![]()
Kočár chci do města(ale jsou tu kostky, obrubníky atd.),ale i do terénu(lesní cesta, louka).S F4 a F6 si v recenzích stěžují, že třeba na kostkách dost drncá
A chápu to dobře, Že ta velká přední kola F10 jsou neotočná a ta malá přední kola F4,F6 ano?
Poradí někdo? ![]()
@luciášice ja mam trikolku Vision S - ted delaj novou myslim M3 a je vylepsena…a jsem moc spokojena, jak do mesta, tak do terenu ![]()
@careynka píše:
@luciášice ja mam trikolku Vision S - ted delaj novou myslim M3 a je vylepsena…a jsem moc spokojena, jak do mesta, tak do terenu
Děkuju
Ta sportovní bouda je asi stejná, viď? Mění se jen podvozek…A přední kolo máš otáčivé nebo pevné?