Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@careynka píše:
ja![]()
hele já nevím jak se skládá 3kolka, ale tam bude nějakej háček v tom
to nemůžeš srovnávat s F6 určitě..takže to se nepočítá
![]()
@quinny píše:
hele já nevím jak se skládá 3kolka, ale tam bude nějakej háček v tomto nemůžeš srovnávat s F6 určitě..takže to se nepočítá![]()
@quinny píše:
bych chtěla vidět toho Ramba co to někam zvedne najednouto není ani za co vzít
Muj chlap to zvladne ![]()
@careynka píše:a kdyz bych ho skladala i s ditetem, tak se to pocita?
jedině tak
![]()
@Majdula83 píše:
Muj chlap to zvladne
noo dobře, utloukly jste mě argumentama ![]()
já jsem ráda, že to jde rozložit ![]()
Ahoj maminky, prosím o radu. V červenci čekáme první mimčo a koupili jsme již použitý, ale krásný kočárek gesslein future. Je s vložnou taškou a teď dumám na tím, jestli je do toho potřeba ještě nějaká matrace nebo na co se mimčo pokládá? je u toho ještě vložka pro malá miminka, ale stejně bych tam pořád cpala matraci nebo kus molitanu s prostěradlem. Jak jste to řešily vy? Děkuju.
@Handule84 píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. V červenci čekáme první mimčo a koupili jsme již použitý, ale krásný kočárek gesslein future. Je s vložnou taškou a teď dumám na tím, jestli je do toho potřeba ještě nějaká matrace nebo na co se mimčo pokládá? je u toho ještě vložka pro malá miminka, ale stejně bych tam pořád cpala matraci nebo kus molitanu s prostěradlem. Jak jste to řešily vy? Děkuju.
ja mam letni fusak od aestheticu ![]()
@Handule84 já jsem měla v té tašce myslím ten podlozku co je na sporťáku, ale už si to moc nepamatuju. Možná ještě nějakou deku.
@careynka a jak jsi spokojená s letním fusakem. Já pořád váhám nad něčím takovým.
Máte ještě někdo nějaký typ, deka už mě nebaví, ale zase se mi nechce moc investovat
@Handule84 jj ta vložka co jinak patří do sporťáku je super a úplně stačí. Dávala jsem jí z tý měkoučký strany a plínku pod hlavu a hotovo ![]()
@quinny píše:
@careynka a jak jsi spokojená s letním fusakem. Já pořád váhám nad něčím takovým.
Máte ještě někdo nějaký typ, deka už mě nebaví, ale zase se mi nechce moc investovat
Je fajn, ze se da odepnout a zamotat k nozickam, takze z toho je takova vlozka
Holky, mám gesslein f4, malému je zítra 9 měsíců, tak poprvé vytáhnu sporťák. Jak jste vozily vy mimčo ve sporťáku? Úplně v lehu? A to polohování nožiček bylo vodorovně? Jak prosím vypadá ten letní fusak?
market.km** píše:
Holky, mám gesslein f4, malému je zítra 9 měsíců, tak poprvé vytáhnu sporťák. Jak jste vozily vy mimčo ve sporťáku? Úplně v lehu? A to polohování nožiček bylo vodorovně? Jak prosím vypadá ten letní fusak?
Najdi si www. aestheticTECKAcz a tam si vyberes…je to vodorovne a v 9 mesicich uz vojta myslim sedel, jinak mala rada jezdi na brisku
Honzíček sedí jen když ho posadím, ale sám se ještě neposadí, tak můžu už ho vozit v takovém polosedu nebo stále v lehu? A děkuji careynko, mrknu na ty fusaky
Ještě dotaz prosím - tahle fotka - https://www.emimino.cz/detail-fotky/?… To má každý kočárek tu moskytiéru vzadu?