Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
25.3.13 15:07
@careynka píše:
ja 8o :lol:

hele já nevím jak se skládá 3kolka, ale tam bude nějakej háček v tom

to nemůžeš srovnávat s F6 určitě..takže to se nepočítá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.13 15:20
@quinny píše:
hele já nevím jak se skládá 3kolka, ale tam bude nějakej háček v tomto nemůžeš srovnávat s F6 určitě..takže to se nepočítá :mrgreen: :mrgreen:
:-D a kdyz bych ho skladala i s ditetem, tak se to pocita? :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
25.3.13 15:27
@quinny píše:
bych chtěla vidět toho Ramba co to někam zvedne najednou :oops: to není ani za co vzít :nevim:

Muj chlap to zvladne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.3.13 16:28
@careynka píše: :-D a kdyz bych ho skladala i s ditetem, tak se to pocita? :-D

jedině tak :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.3.13 16:29
@Majdula83 píše:
Muj chlap to zvladne :lol:

noo dobře, utloukly jste mě argumentama :mrgreen:
já jsem ráda, že to jde rozložit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.5.13 12:40

Ahoj maminky, prosím o radu. V červenci čekáme první mimčo a koupili jsme již použitý, ale krásný kočárek gesslein future. Je s vložnou taškou a teď dumám na tím, jestli je do toho potřeba ještě nějaká matrace nebo na co se mimčo pokládá? je u toho ještě vložka pro malá miminka, ale stejně bych tam pořád cpala matraci nebo kus molitanu s prostěradlem. Jak jste to řešily vy? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.5.13 13:18
@Handule84 píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. V červenci čekáme první mimčo a koupili jsme již použitý, ale krásný kočárek gesslein future. Je s vložnou taškou a teď dumám na tím, jestli je do toho potřeba ještě nějaká matrace nebo na co se mimčo pokládá? je u toho ještě vložka pro malá miminka, ale stejně bych tam pořád cpala matraci nebo kus molitanu s prostěradlem. Jak jste to řešily vy? Děkuju.

ja mam letni fusak od aestheticu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
14.5.13 13:32

@Handule84 já jsem měla v té tašce myslím ten podlozku co je na sporťáku, ale už si to moc nepamatuju. Možná ještě nějakou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.5.13 21:49

@careynka a jak jsi spokojená s letním fusakem. Já pořád váhám nad něčím takovým.
Máte ještě někdo nějaký typ, deka už mě nebaví, ale zase se mi nechce moc investovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.5.13 21:51

@Handule84 jj ta vložka co jinak patří do sporťáku je super a úplně stačí. Dávala jsem jí z tý měkoučký strany a plínku pod hlavu a hotovo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.5.13 22:27
@quinny píše:
@careynka a jak jsi spokojená s letním fusakem. Já pořád váhám nad něčím takovým.
Máte ještě někdo nějaký typ, deka už mě nebaví, ale zase se mi nechce moc investovat

Je fajn, ze se da odepnout a zamotat k nozickam, takze z toho je takova vlozka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
14.5.13 22:33

Holky, mám gesslein f4, malému je zítra 9 měsíců, tak poprvé vytáhnu sporťák. Jak jste vozily vy mimčo ve sporťáku? Úplně v lehu? A to polohování nožiček bylo vodorovně? Jak prosím vypadá ten letní fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
14.5.13 22:39
market.km** píše:
Holky, mám gesslein f4, malému je zítra 9 měsíců, tak poprvé vytáhnu sporťák. Jak jste vozily vy mimčo ve sporťáku? Úplně v lehu? A to polohování nožiček bylo vodorovně? Jak prosím vypadá ten letní fusak?

Najdi si www. aestheticTECKAcz a tam si vyberes…je to vodorovne a v 9 mesicich uz vojta myslim sedel, jinak mala rada jezdi na brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
14.5.13 22:42

Honzíček sedí jen když ho posadím, ale sám se ještě neposadí, tak můžu už ho vozit v takovém polosedu nebo stále v lehu? A děkuji careynko, mrknu na ty fusaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
14.5.13 22:43

Ještě dotaz prosím - tahle fotka - https://www.emimino.cz/detail-fotky/?… To má každý kočárek tu moskytiéru vzadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí