Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
640
9.8.13 15:32
@Majdula83 píše:
@market.km Nanoznik viz odkaz prispevek nade mnou mam a nikdy jsem ho nepouzila. Fakt na nic. Ale jestli chces, rada ho prodam :-D mam cerveny…Jinak z vlozne tasky udelas nanoznik tak, ze z toho vytahas veskere vyztuze. Neni to pak teda sundavaci, ale dite na tom sedi, jde polohovat zada a tak.
Navod na to asi nikde neni, ale zas tak tezke to neni (horsi je to pak narvat zpatky :lol: ) Musis oddelat bocnici na te strane, co je za hlavickou (zipy postrane), pak vyndas takovy desticky z boku, sundas usi a vyndas vyztuhu dna. Pasama pridelas ke kocarku (plus nahore se to da myslim privazat), pres to jsem mela fusak, taky pridelany pasama.

A za kolik budeš ten nánožník prodávat? Já mám teda kočár zelený, tak nevím jak by se to s tou červenou bilo :-D Máš fotku toho nánožníku? Jinak, tu podložku mám fakt tou bílou chlupatou stranou nahoru. Když jsem si v duze kupovala zimní fusak, tak pán říkal, že mimčo můžeme dávat spát klidně jen v plínce na tu bílou stranu, že to v létě chladí. Takže ji mám tak. Je to takový hezky měkoučký, Právě ta druhá strana mi přijde taková drsná, hrubá. A taky sháním potah buggy, ale prodávaj jen černý a ten se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.8.13 21:18

Ahoj :-) mám taky gesslein f4 a používala jsem nánožník celé jaro, přišel mi super. Malá neofoukla a nikam mi nepadala deka. Mám vyzkoušeno, že i nepromokne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
9.8.13 21:38
@LD13 píše:
Ahoj :-) mám taky gesslein f4 a používala jsem nánožník celé jaro, přišel mi super. Malá neofoukla a nikam mi nepadala deka. Mám vyzkoušeno, že i nepromokne :pankac:

A máš prosím tě nějakou fotku toho fusaku? Všude maj jen tu jednu a já bych to chtěla vidět i jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
9.8.13 21:41

@market.km Fotku nemam, nepouzivala jsem to. prislo mi, ze to na tom blbe drzi, tak to viselo.. Ani nevyfotim, protoze ho mam u nasich na pude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.8.13 21:49

@market.km zítra to vyfotím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
9.8.13 21:50
@LD13 píše:
@market.km zítra to vyfotím :)

Děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.8.13 22:56

Nánožník - mám udělaný z tašky, totálně ideální, krásně drží a perfektně těsní. Origoš nánožník nemám ale nejsou na něj dobré reference tak jsem ani nekupovala, ale ten z tašky funguje fakt skvěle!

Jinak ohledně toho zimního letního podkladu..skutečně ten bílý plyš jako by patří na léto a ta barva se vzorem na zimu, ale já vizím normoš barvu. Ale pravda je že dokud byla mimi a jen na tom ležela, byla lepší na léto ta plyš a fakt se na tom nepotila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
10.8.13 07:46

Tak to jsem zjistila brzo, kdyz jsou hicy pryc :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.8.13 11:05

@market.km posílám fotku nánožníku ( kvalita horší, ale aspoň něco :-)
S dítětem a dekou je to lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.8.13 12:17

Holky hodně teď po městě vídám jakési vyvíšení toho kočárku, že není tak nízko, a le sedí ta korba/sportovní sedačka na čemsi co kočárek dělá celkově vyšší, vypadá to fajnově, jak je zvýšený, máte to někdo? to se dá přikoupit nebo je to jen u novějších modelů? viděla jsem to jak u F4 tak i u F6 u těch sportovních sedaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
10.8.13 12:38

@loka To co zminujes je soucasti kocarku, ja to mam na F6.Je to vyvysenina na autosedacku, da se na to ale pridelat i korbicka a hlavne, clovek se nemusi tak moc ohybat;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.8.13 12:45

@emikili já mám model z roku 2011 a tam to není, nevíš jestli je to pevnou součástí konstrukce nebo se to dá přikoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
10.8.13 12:55

@loka Jestli se to da prikoupit nevin, ale rekla bych, kdyz ted na to koukam, ze to neni pevna soucast, je yo tm prisroubovany, ale nevim jak se to lisi od tveho modelu z roku 2011,takze neporadim;-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
11.8.13 08:10
@emikili píše:
@loka Jestli se to da prikoupit nevin, ale rekla bych, kdyz ted na to koukam, ze to neni pevna soucast, je yo tm prisroubovany, ale nevim jak se to lisi od tveho modelu z roku 2011,takze neporadim;-(.

Já mám kočárek z minulého roku a normálně nám to tam udělali kvůli sedačce. Vypadá to mnohem líp, než když to kočár nemá a díte je hrozně nízko. Myslím, že se to dá dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
11.8.13 08:12
@LD13 píše:
@market.km posílám fotku nánožníku ( kvalita horší, ale aspoň něco :-)
S dítětem a dekou je to lepší :-)

Vypadá to docela dobře, tak já nevím jestli teda ten origoš nánožník koupit nebo ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí