Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
640
29.4.14 13:40

To vůbec netuším jestli seznam existuje. Já vím jen o Duze a tady v Praze eshopbaby.cz Jinak nevim :-( A ty si nepamatuješ kde jsi kočárek koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
29.4.14 19:04

@market.km

to víš že vím :mrgreen: jen mne zajímalo, jestli lze zjistit někde, zda jsou, či nejsou :nevim:

nikdo jiný se mi neozval, takže budu doufat, že soudní jednání proběhne v náš prospěch… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
29.4.14 19:45

@Marbora Tak držím palce, protože to je fakt sprosťárna od nich :-(
Já právě myslím, že ofiko distributor jsou jen ty dva co jsem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
1.5.14 11:16

@market.km
děkuju. škoda jen, že se mi nepodařilo sehnat i jiné případy. :( ta paní, co se mnou přestala komunikovat, by mi pomohla nejvíc. Reklamovala tu samou vadu ve stejném obchodu a jí vadu uznali a reklamaci vyřešili vybráním si jiného zboží v hodnotě tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
1.5.14 12:32

@Marbora To nechápuu proč nekomunikuje. Zřejmě máš na ni jenom mail co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
3.5.14 13:39

@market.km

ani to ne, našla jsem ji tady na emimi. takže jen přes SZ. Zprávy si všechny přečetla, ale už neodpovídá. :,( Vysvětlila jsem ji svou situaci a k čemu to potřebuji a poprosila ji o pomoc, opakovaně, ale nebylo mi to nic platné.

předvolání k soudu mám na začátek června, tak uvidím, jak dopadnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.8.14 23:23

Holky, poradíte jaký nánožník na Gesslein F6? Četla jsem negativní recenze na origo nánožník, tak jsem ho nebrala. Teď má mrňous rok a počítám, že podzim/zimu/jaro už neodbydeme jen s „očesanou“ C-lift taškou. Máme origo teplý fusak, tak by mě zajímaly Vaše kombinace nánožníku s tímhle fusakem - zkušenosti, aby to sedělo a zda je to tedy třeba.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
6.8.14 23:41

Já mám origoš nánožník, s tím, že jsem si tam došila pár poutek a je to v poho. Bez nich se mi zdálo, že tam pod to fouká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 07:09

@tery16 mam origoteply fusak a nanoznik uz jsem neresila. Trosku mi chybel ale spis v tech prechodovych obdobich kdy na fusak bylo jeste teplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.8.14 09:41

@tery16 ja mam od Pinkie a sedi tam naprosto perfektne…muzu ti to vyfotit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.8.14 10:24

@quinny No, já to brala i jako ochranu toho fusaku, když je nějaká plískanice, nemáš to pak zamazané?
@EtaOva Jé, jsem se mohla zeptat rovnou Tebe, to mě nenapadlo :-O Jo, vyfoť, prosím. Já už včera zkoumala, že bych asi zvládla i ušít. Ale ráda se podívám, jak to tam sedí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 10:26

@tery16 my mame barvu na ktere neni nic moc videt a kdyz uz tak to nejspis zaridilo ditko :lol: toz jsem vyprala a jede se dal. Na velkou pliskanici jsem asi davala plastenku :think: minula zima byla vubec nejaka zvlastni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.8.14 10:28

@quinny No jo, ona skoro zima nebyla. My máme ten fusak jasně zelený, tak bych řekla, že bude chtít něčím překrýt. Pláštěnka u nás neprojde ani při dešti - minulý víkend jsme pěkně zmokli a malej pláštěnku tahal pořád dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.14 10:30

@tery16 tak jasne zeleny mozna jo. Brala bych ten pinkie nebo i emitex tusim nekdo mel a byl spokojeny ;)
Nas ceka letos pro zmenu opet vlozna taska takze tam nebude problem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.8.14 10:42

@tery16 tak treba nekdo poradi i jinej :)…ja zkousela Emitex a ten se mi tam teda nelibil :(, ten muj Pinkie vyfotim, jak pujdem ven a vecer sem hodim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí