Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyTo vůbec netuším jestli seznam existuje. Já vím jen o Duze a tady v Praze eshopbaby.cz Jinak nevim
A ty si nepamatuješ kde jsi kočárek koupila?
to víš že vím
jen mne zajímalo, jestli lze zjistit někde, zda jsou, či nejsou ![]()
nikdo jiný se mi neozval, takže budu doufat, že soudní jednání proběhne v náš prospěch… ![]()
@Marbora Tak držím palce, protože to je fakt sprosťárna od nich ![]()
Já právě myslím, že ofiko distributor jsou jen ty dva co jsem psala…
@market.km
děkuju. škoda jen, že se mi nepodařilo sehnat i jiné případy.
ta paní, co se mnou přestala komunikovat, by mi pomohla nejvíc. Reklamovala tu samou vadu ve stejném obchodu a jí vadu uznali a reklamaci vyřešili vybráním si jiného zboží v hodnotě tašky.
@Marbora To nechápuu proč nekomunikuje. Zřejmě máš na ni jenom mail co?
ani to ne, našla jsem ji tady na emimi. takže jen přes SZ. Zprávy si všechny přečetla, ale už neodpovídá.
Vysvětlila jsem ji svou situaci a k čemu to potřebuji a poprosila ji o pomoc, opakovaně, ale nebylo mi to nic platné.
předvolání k soudu mám na začátek června, tak uvidím, jak dopadnu ![]()
Holky, poradíte jaký nánožník na Gesslein F6? Četla jsem negativní recenze na origo nánožník, tak jsem ho nebrala. Teď má mrňous rok a počítám, že podzim/zimu/jaro už neodbydeme jen s „očesanou“ C-lift taškou. Máme origo teplý fusak, tak by mě zajímaly Vaše kombinace nánožníku s tímhle fusakem - zkušenosti, aby to sedělo a zda je to tedy třeba.
Díky.
Já mám origoš nánožník, s tím, že jsem si tam došila pár poutek a je to v poho. Bez nich se mi zdálo, že tam pod to fouká…
@tery16 mam origoteply fusak a nanoznik uz jsem neresila. Trosku mi chybel ale spis v tech prechodovych obdobich kdy na fusak bylo jeste teplo ![]()
@tery16 ja mam od Pinkie a sedi tam naprosto perfektne…muzu ti to vyfotit ![]()
@quinny No, já to brala i jako ochranu toho fusaku, když je nějaká plískanice, nemáš to pak zamazané?
@EtaOva Jé, jsem se mohla zeptat rovnou Tebe, to mě nenapadlo
Jo, vyfoť, prosím. Já už včera zkoumala, že bych asi zvládla i ušít. Ale ráda se podívám, jak to tam sedí. ![]()
@tery16 my mame barvu na ktere neni nic moc videt a kdyz uz tak to nejspis zaridilo ditko
toz jsem vyprala a jede se dal. Na velkou pliskanici jsem asi davala plastenku
minula zima byla vubec nejaka zvlastni ![]()
@quinny No jo, ona skoro zima nebyla. My máme ten fusak jasně zelený, tak bych řekla, že bude chtít něčím překrýt. Pláštěnka u nás neprojde ani při dešti - minulý víkend jsme pěkně zmokli a malej pláštěnku tahal pořád dolů.
@tery16 tak jasne zeleny mozna jo. Brala bych ten pinkie nebo i emitex tusim nekdo mel a byl spokojeny ![]()
Nas ceka letos pro zmenu opet vlozna taska takze tam nebude problem ![]()
@tery16 tak treba nekdo poradi i jinej
…ja zkousela Emitex a ten se mi tam teda nelibil
, ten muj Pinkie vyfotim, jak pujdem ven a vecer sem hodim ![]()