Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
640
23.4.14 21:32
@Marbora píše:
Dobrý den maminky,mám prosbu k těm z Vás, které jste si pořídily kočárek zn. Gesslein s originál přebalovací taškou (taškou na rukojeť). Konkr. jde o model, který má pod zipem všitý drát. Chci se zeptat, zda Vám také ten zmiňovaný drát opakovaně vylézá. Pokud ano, reklamovaly jste ji? A s jakým výsledkem?
já ano a je to boj..

Dobrý den,
já mám kočárek z roku 2012, nejsem si jistá, zda tam nějaký drát je, vůbec netuším, ale nic mi z toho neleze. Kde by ten drátek měl přesně být, můžete dát prosím fotku? Jinak v předchozích diskuzích jsem kdysi četla, že prý, když to vylejzá, že to není problém, že pošlou tašku novou a pak někdo psal, že tím pádem mají tašky dvě. Jinak, k té tašce, rozčiluje mně u ní, jak když rozepnu zip uplně, tak pak nejde jednou rukou zapnout, jak je až k té straně. Musí se druhou rukou dát zip k sobě. Taky to tak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.4.14 21:51

@market.km Jj, to mě taky štve, že to nejde zapnout jednou rukou. Já už většinou ani zip nezapínám, jen to dám k sobě a překryju tím poklopem.
O žádným drátu nevím. :nevim:

Holky, padá nám střecha. Jak jste to utahovaly? Manžel to zkoušel už asi 3× a padá to pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
23.4.14 21:53

@tery16 Strecha nam taky padala a vymenili mi ji za uplne novou, ta je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.4.14 21:56

@Majdula83 Aha, tý jo. Já myslela, že se to jen utáhne a dobrý. Zpočátku to nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
23.4.14 22:00

A po jaké době začala padat? Nám nepadá, tak teda doufám, že ani nezačne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
23.4.14 22:02

@market.km je, to uz si nepamatuju. Ale tak po pul roce mozna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.4.14 22:26

@market.km @Majdula83 Jj, nám taky tak po půl roce. Ty jo, tak teď nevím, co dělat. Z Pardubek nejsem, abych se tam stavila. Ale zas tak hrozně daleko to taky není. Zkusím tam možná napsat a poptat se, jestli to lze nějak utáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
23.4.14 22:53

@tery16 no ja jsem z Prahy a taky jsme kupovali v Pardubicich. Tehdy jsem tam volala, co s tim a on at ji sundam a poslu mu ji postou. Nakonec jsme tam s tim teda jeli a za par dni mi to u nich pak vyzvedaval pribuzny. Ja na ty boude teda neste mela dirky v te slide, co je vsita doprostred, tak treba ta vymena byla kvuli dirkam, ne kloubu. To uz nevim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
24.4.14 06:43

@tery16 já jsem si tu střechu normálně utahla sroubovakem sama a už mně nepada, ale třeba jsem to měla jinak polamany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
24.4.14 12:58

@Gaguska manžel to právě zkoušel už asi 3×, ještě to z druhé strany držel, aby se ten šroub neprotáčel a stejně to okamžitě zas padá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
24.4.14 13:48

@market.km

ta, drátová výztuha, je všitá těsně pod zipem - v takovém tunelu z tkalounu. Vypadá to, že máme to samé, páč to mě rozčilovalo také - rozepnu to celé, rozevře se to a jednou rukou to zaboha nešlo zapnout. My máme kočár kupovaný 2011
ano, maminka, která to reklamovala a tašku dostala obratem to reklamovala v Německu. Byla moc hodná a poskytla mi emaily. Naopak jiná maminka to reklamovala tady, vadu ji uznali výměnou za jiné zboží, ale ta se mou přestala komunikovat. :(

fotky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.4.14 13:56
@Marbora píše:
@market.km

ta, drátová výztuha, je všitá těsně pod zipem - v takovém tunelu z tkalounu. Vypadá to, že máme to samé, páč to mě rozčilovalo také - rozepnu to celé, rozevře se to a jednou rukou to zaboha nešlo zapnout. My máme kočár kupovaný 2011
ano, maminka, která to reklamovala a tašku dostala obratem to reklamovala v Německu. Byla moc hodná a poskytla mi emaily. Naopak jiná maminka to reklamovala tady, vadu ji uznali výměnou za jiné zboží, ale ta se mou přestala komunikovat. :(

fotky:

Aha, já si myslela, že ten drát bude asi tam. Naštěstí mi neleze ven. Jsme z Prahy a kočár jsme kupovali také v Pardubicích v Duze, i když máme eshopbaby.cz tady u baráku, ale přišlo mi, že v Pardubicích se na to specializují více. A taky tam mají kočárků plno, takže to tam lze aspoň omrknout. Ale ty ceny teda tam mají oproti tomuhle obchodu pěkně drahé. Příště bych radši koupila tady a ušetřila třeba 5 tis. No ale stalo se. A i z důvodu reklamací jsou ty Pardubice blbé. Praskl nám plast u kolečka a museli jsme jim ho posílat, takže za poštovné taky člověk něco vyhodí. Neumím si představit jim tam posílat celou střechu.

A ty jsi zkoušela tu tašku reklamovat tedy přímo v Německu? Psala jsi jim tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
26.4.14 19:42

@market.km řeším to zatím soudní cestou. Mám to v úmyslu, možná jsem to měla zkusit hned to poslat do Německa..ušetřila bych si nervy a peníze :roll: :roll: ale ta arogance majitelů prodejny mě tak zvedla mandle, že jsem se rozhodla to řešit i soudně. (pro upřes. nejedná se o prodejnu Duha v Pardubicích!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
26.4.14 23:08

@Marbora Aha, já už myslela, že to je ta duha. Tak to máš tedy né od výhradního dovozce že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
29.4.14 11:19

@market.km
to nevím, existuje někde seznam výhradních dovozců/prodejců? kde bych třeba mohla kouknout, zda je tam prodejna uvedena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí