Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@Marbora píše:
Dobrý den maminky,mám prosbu k těm z Vás, které jste si pořídily kočárek zn. Gesslein s originál přebalovací taškou (taškou na rukojeť). Konkr. jde o model, který má pod zipem všitý drát. Chci se zeptat, zda Vám také ten zmiňovaný drát opakovaně vylézá. Pokud ano, reklamovaly jste ji? A s jakým výsledkem?
já ano a je to boj..
Dobrý den,
já mám kočárek z roku 2012, nejsem si jistá, zda tam nějaký drát je, vůbec netuším, ale nic mi z toho neleze. Kde by ten drátek měl přesně být, můžete dát prosím fotku? Jinak v předchozích diskuzích jsem kdysi četla, že prý, když to vylejzá, že to není problém, že pošlou tašku novou a pak někdo psal, že tím pádem mají tašky dvě. Jinak, k té tašce, rozčiluje mně u ní, jak když rozepnu zip uplně, tak pak nejde jednou rukou zapnout, jak je až k té straně. Musí se druhou rukou dát zip k sobě. Taky to tak máte?
@market.km Jj, to mě taky štve, že to nejde zapnout jednou rukou. Já už většinou ani zip nezapínám, jen to dám k sobě a překryju tím poklopem.
O žádným drátu nevím. ![]()
Holky, padá nám střecha. Jak jste to utahovaly? Manžel to zkoušel už asi 3× a padá to pořád.
@tery16 Strecha nam taky padala a vymenili mi ji za uplne novou, ta je ok.
@Majdula83 Aha, tý jo. Já myslela, že se to jen utáhne a dobrý. Zpočátku to nedělala.
A po jaké době začala padat? Nám nepadá, tak teda doufám, že ani nezačne ![]()
@market.km je, to uz si nepamatuju. Ale tak po pul roce mozna ![]()
@market.km @Majdula83 Jj, nám taky tak po půl roce. Ty jo, tak teď nevím, co dělat. Z Pardubek nejsem, abych se tam stavila. Ale zas tak hrozně daleko to taky není. Zkusím tam možná napsat a poptat se, jestli to lze nějak utáhnout.
@tery16 no ja jsem z Prahy a taky jsme kupovali v Pardubicich. Tehdy jsem tam volala, co s tim a on at ji sundam a poslu mu ji postou. Nakonec jsme tam s tim teda jeli a za par dni mi to u nich pak vyzvedaval pribuzny. Ja na ty boude teda neste mela dirky v te slide, co je vsita doprostred, tak treba ta vymena byla kvuli dirkam, ne kloubu. To uz nevim.. ![]()
@tery16 já jsem si tu střechu normálně utahla sroubovakem sama a už mně nepada, ale třeba jsem to měla jinak polamany ![]()
@Gaguska manžel to právě zkoušel už asi 3×, ještě to z druhé strany držel, aby se ten šroub neprotáčel a stejně to okamžitě zas padá. ![]()
ta, drátová výztuha, je všitá těsně pod zipem - v takovém tunelu z tkalounu. Vypadá to, že máme to samé, páč to mě rozčilovalo také - rozepnu to celé, rozevře se to a jednou rukou to zaboha nešlo zapnout. My máme kočár kupovaný 2011
ano, maminka, která to reklamovala a tašku dostala obratem to reklamovala v Německu. Byla moc hodná a poskytla mi emaily. Naopak jiná maminka to reklamovala tady, vadu ji uznali výměnou za jiné zboží, ale ta se mou přestala komunikovat. ![]()
fotky:
@Marbora píše:
@market.kmta, drátová výztuha, je všitá těsně pod zipem - v takovém tunelu z tkalounu. Vypadá to, že máme to samé, páč to mě rozčilovalo také - rozepnu to celé, rozevře se to a jednou rukou to zaboha nešlo zapnout. My máme kočár kupovaný 2011
fotky:
ano, maminka, která to reklamovala a tašku dostala obratem to reklamovala v Německu. Byla moc hodná a poskytla mi emaily. Naopak jiná maminka to reklamovala tady, vadu ji uznali výměnou za jiné zboží, ale ta se mou přestala komunikovat.
Aha, já si myslela, že ten drát bude asi tam. Naštěstí mi neleze ven. Jsme z Prahy a kočár jsme kupovali také v Pardubicích v Duze, i když máme eshopbaby.cz tady u baráku, ale přišlo mi, že v Pardubicích se na to specializují více. A taky tam mají kočárků plno, takže to tam lze aspoň omrknout. Ale ty ceny teda tam mají oproti tomuhle obchodu pěkně drahé. Příště bych radši koupila tady a ušetřila třeba 5 tis. No ale stalo se. A i z důvodu reklamací jsou ty Pardubice blbé. Praskl nám plast u kolečka a museli jsme jim ho posílat, takže za poštovné taky člověk něco vyhodí. Neumím si představit jim tam posílat celou střechu.
A ty jsi zkoušela tu tašku reklamovat tedy přímo v Německu? Psala jsi jim tam?
@market.km řeším to zatím soudní cestou. Mám to v úmyslu, možná jsem to měla zkusit hned to poslat do Německa..ušetřila bych si nervy a peníze
ale ta arogance majitelů prodejny mě tak zvedla mandle, že jsem se rozhodla to řešit i soudně. (pro upřes. nejedná se o prodejnu Duha v Pardubicích!)
@Marbora Aha, já už myslela, že to je ta duha. Tak to máš tedy né od výhradního dovozce že?
@market.km
to nevím, existuje někde seznam výhradních dovozců/prodejců? kde bych třeba mohla kouknout, zda je tam prodejna uvedena?