Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
640
31.1.14 13:28

Je fakt uzasnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.2.14 10:50

S kocarkem jsem celkove spokojena…skvele se s nim jezdi, akorat me stve, ze s vloznou taskou po smeru jizdy je tezkopadnejsi a dlouhej…ale zas to ma jine vyhody… Na druheho prcka ale premyslim o korbicce :)

Příspěvek upraven 03.10.14 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.2.14 11:53

To mě mrzí, že máš takovou špatnou zkušenost. Musím říct, že jsem kočárek nikdy nevážila a věřila výrobci. Ale že by měl tolik kilo, to se mi nezdá. Kočárek totiž tahám i se zimním fusakem po schodem v ruce a nikdy se mi nezdál tak těžký. Ale nevím, to fakt říct nemůžu. Zkusím ho někdy zvážit. Jinak s manipulací to je v pohodě, pro mě je kočárek krásně lehoučkej, i na patníky se vjíždí super, s tím problém tedy nemám. Akorát mě v duze v pardubicích štvou, že není možné si dokoupit samotný potah buggy, v barvě ve které chci. Nutí mi jen tu jejich černou a tu fakt nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.2.14 13:12

..

Příspěvek upraven 03.10.14 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
14.2.14 15:09

Holky, jdu si pro radu ohledně nánožníku. Když jsem vybírala kočár, četla jsem negativní reakce na nánožník, nebrala jsem ho. Blíží se nám jaro a období, kdy začne malej sedět. Máme C-lift tašku. Zvládneme to s předělanou taškou nebo se mám poohlížet po nějakém nánožníku? Jaké máte v tomto zkušenosti? Jak malej zatím leží v tašce, netuším, co budu muset řešit a hledat u nánožníku…zipy, nepromokavost, nějakou vnitřní výstelku z omyvatelnýho materiálu? Co ocením?
Pár stránek dozadu jsem teď četla, že emitex tam pasuje…ještě případně jiná značka nánožníku, co tam sedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.2.14 18:17

@tery16 divam se, ze mame podobne stare deti a narodily se i podobne velke :)))… ja uz mam tasku predelanou na nanoznik a je to super, myslim, ze pro nechodici dite je to idealni, kocarek je jakoby furt hlubokej, jen polohovaci a je tam vic mista u hlavy…na druhou stranu az uz bude vic teplo a nebudu davat fusak, ale jen deku, tak mi bude asi vadit, ze nemuzu dite zaksirovat- v tasce sice jsou prostrihle diry, ale vubec mi to tam nesedi tak, abych je mohla protahnout…nevim, jestli to tak maji i ostatni? Takze stejne pocitam, ze nakonec nejakej koupim, ale gesslein ne, na to jak je drahej, tak je nevychytanej. Zkusim nekde v obchode emitex ci jinej univerzal a kdyz se mi nebude libit, tak asi necham usit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
15.2.14 20:36

Ja pouzivala predelanou tasku na nanoznik, kdyz bylo dceri 15 mesicu. V pohode to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.2.14 21:10

@EtaOva Mě se malej zatím pořád pěkně vejde do tašky (a v ní fusak). Zatím, jak se pořád mění počasí, přijde mi ta taška v kočárku taková hřejivější :mrgreen: Pořád mám v hlavě, že je zima, že…? ;) I když je venku spíš jaro. :mrgreen:
Nemáš fotku, jak to vypadá, když je to předělané a je v tom fusak? S těmi kšíry zatím nepomůžu, my to zatím neřešili. :nevim:
No, já jsem rozhodnutá, že bych to ráda přežila s předělanou taškou, pokud to půjde. A když to nepůjde, taky půjdu do jiného, než gessleinovského fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
15.2.14 21:17

@tery16 vypada to uplne stejne, jako kdyz tam mas tasku :-) Jenom to nejde vyndat, protoze to je pridelane primo ke kocarku. Mam to tak uz asi 3 mesice - synovi je 9 mesicu, nesedi, takze stale jezdime v leze, jako by byl v te tasce nebo korbicce.
@EtaOva Nemas to nejak posunute? ja tam ty pasy mam normalne protazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.2.14 21:23

@Majdula83 Aha, díky. A ty bočnice, i když nejsou vycpané, tak tam tak pěkně stojí - uzavírají kočárek. Já to tam furt nechávám, že by mi to bez toho přišlo takový otevřený. Já myslela, že jak se vyndají ty výztuhy, tak se to úplně rozjede jako do fusaku. To bychom už taky teda mohli vyndat. Tašku už nepřenášíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
15.2.14 21:24

No on je tam fusak, takze to drzi zvednute. Ale ani bez fusaku to neklesne uplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
15.2.14 21:28

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.2.14 21:30

@Majdula83 Máš krásnou profilovku :D :palec:
Díky. Tak to asi brzo zkusím ty výztuhy vyndat. Aspoň budu moct malýmu občas zvednout pod hlavičkou. Natahuje se už hlavičkou, jak želva z krunýře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.2.14 21:31

@Majdula83 Super, díky za fotky. :hug: Vypadá to úplně stejně. Tak výztuhy půjdou pryč :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
23.4.14 16:10

Dobrý den maminky,

mám prosbu k těm z Vás, které jste si pořídily kočárek zn. Gesslein s originál přebalovací taškou (taškou na rukojeť). Konkr. jde o model, který má pod zipem všitý drát. Chci se zeptat, zda Vám také ten zmiňovaný drát opakovaně vylézá. Pokud ano, reklamovaly jste ji? A s jakým výsledkem?
já ano a je to boj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4