Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
15.10.13 11:04

@quinny Děkuji za radu, ano je to ten odepínací. První zimu tedy odjezdíme s Emitexem a další již uvidíme děkuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
15.10.13 14:31

My máme taky origoš Gesslein a je super. Do vložné tašky jsem ho nasoukala v pohodě a to tam jezdil až do jeho 8 měsíců a vešel se. Asi tak za měsíc ho zase vytáhnu a dám do sporťáku, už se na něj těším. Navíc, když jede dítě v kočáře a nehodlám ho nikde vyndávat, tak nemusí být tolik oblečený, protože je fusak fakt teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
31.10.13 20:45

Gesselin F 3

Dobrý den, prodávám zánovní trojkolku Gesslein F 3, téměř nejetou, koupenou 21.12. 2012 v Pardubicích, pokud by to některou maminku zaujalo, mrkněte sem na bazar. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
1.11.13 12:09
@canada píše:
Dobrý den, prodávám zánovní trojkolku Gesslein F 3, téměř nejetou, koupenou 21.12. 2012 v Pardubicích, pokud by to některou maminku zaujalo, mrkněte sem na bazar. :)

Proč ji prodáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.11.13 18:58

market.km

market.km Protože ji absolutně nevyužiji a je škoda ji držet doma a pak ji prodávat starší. Důvod je jednoduchý, bydlíme na samotě a malá cestuje jen autem, nikdy si na kočár nezvykla, jako mimi jsme ji nevozili a trojkolku jsem si myslela, že vezme na milost, ale ne, navíc začala chodit a to už je úplný konec. Jinak bych tento kočár neprodala, je absolutně nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.11.13 12:44

Ahoj holky,
jdu si pro radu. Mám F4 a těď jsme jí pomocí potahu co jsme koupili předělali na bugy. Byla to teda bez návodu dvouhodinová makačka :cert:. Chci se zeptat, vůbec mi tam teď nedrží takový to madlo, prostě se to nezacvakne tak jako to bylo u té korby :think:. Nejradši bych ho dala pryč, stejně tam jen překáží, ale pak netuším jak tam uchytit nánožník aby nepadal? Malá má 17 měsíců. Jezdíme tak max 20 minut, dýl mi v kočárku nevydrží, tak mi přijde zbytečný tahat fusak a pořád jí s těma špinavýma botama dávat dovnitř a ven :roll:. Spíš bych radši deku a nánožník. Jak to řešíte vy? Jako Gesslein je fajn, ale jakmile ho chceme předělat, tak u toho rostu než na všechno přijdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.11.13 13:26

@lupeni madlo jsem si sundala (na odcvaknutí se těžko dostává, chce to štíhlejší prsty) a fusak teda nemám originál a má ho připevněný na konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
29.11.13 13:36

Můžete sem dát holky fotku prosím? Ráda bych si taky potah buggy na F4 koupila, ale váhám, tak ať vím zda se to vyplatí. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.11.13 13:44

@micelinka Já bych tam právě fusak taky připevnila, k popruhům, ale nevím jak ten nánožník? A jak to děláš s fusakem teď v tomto počasí? Dáváš tam malou i s botama? Já právě chtěla jen ten nánožník, že je ze šusťáku a pod to deku kterou vyperu. Nechce se mi malou každých pět minut zouvat a obouvat. Stejně kočár beru jen do obchodu a to střídavě sedí a ťape.

@market.km Pak vyfotím. Tak ono se to vyplatí hlavně proto, že pak kočár složíš v jednom díle, ušetří to místo a je mnohem lehčí, když netaháš tu sedačku, ale jen konstrukci s potahem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
29.11.13 13:51

To máš asi pravdu lupeni. Já ho chci taky pořídit, ale nechci černou barvu, jak už jsem psala, tak čekám, zda náhodou někdo nebude objedávat, aby mi vzal potah buggy v jiné barvě navíc. Nechápu, proč to mají takhle blbě nastavené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.11.13 14:00

@market.km My ho tenkrát objednávali rovnou s kočárkem a máme černý :mrgreen:. Ale stejně si tam můžeš zase dát tu barevnou vložku a oživit to tím. Pak je jen černá stříška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.11.13 14:19

@lupeni mám fusak od emitexu a v oblasti bot je šusťák, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmammy
3.12.13 17:56

Holky, ktere mate F4 kocarek. Mne ted zacalo jakoby neco preskakovat v konstrukci- nekde v zadnych kolech a te tyci, co je spojuje. Pri jizde to dela takovy hrkavy zvuk, jak kdyby tam bylo neco uvolneneho a stale to vylitavalo a zapadavalo zpet. Mate nektera podobnou zkusenost? Nebo vam vsem jezdi kocarky uplne potichu a mekkce? Posilala jsme tom na reklamaci, ale bylo mi receno, ze jim to nedelalo:-/ a jen mi ho promazali.

• Citovat
  • Upravit
640
3.12.13 22:22

Ja mám tu konstrukci v pohodě, tedy viklá se, ale na to upozorňovali už ze začátku, že to tak dělají všechny, protože se skládá tamtím způsobem. Akorát se mi zlomilo kolečko, tak jsem ho posílala poštou a oni mi ho hned druhý den opravili a poslali zpět. Jinak v poho. S kočárkem jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
30.1.14 21:49

@EtaOva hmmmmm ten je krásnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie