Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@EtaOva Videla jsem je na jejich nemeckych strankach http://www.gesslein.de/…allgurt.html
ty moje kšíry na dvouleté dítě přes bundu taky asi už nebudou. Ale před časem jsem viděla toto: http://servis-kocarku.cz/index.php?…
Můžeš si tam koupit přezku i popruhy a vyrobit si vlastní kšíry, jak velké budeš potřebovat.
A myslíš, že to bude potřeba? My jsme třeba dneska dopo byli venku a já až doma zjistila, že jsem synovi sice dala kšíry, ale zapomněla jsem je připnout do těch ok na kočárku, takže jel vlastně celou cestu nepřipoutaný ![]()
@Hoa Mai tak to je super, presne neco takovyho jsem hledala!
dik ![]()
No a s tim vazanim…od te doby, co mi malej vypadl hlavou primo na beton ho vazu, vazu, vazu…
![]()
Potřebovala bych se vás zeptat, taky máte problém s prodloužením stříšky, že se to jakoby skládá zpět? takže vlastně je to úplně k ničemu? já se včera stavovala v obchodě odkud kočár mám a víte co mi řekli? no joo, to ono to dělá no a pak říkám, že se mi při složení ta bouda vycvakne z toho co jí drží u konstrukce a oni na to no joo, to taky ty kočárky dělají, jako já koupím drahej kočár a oni na to tohle? jsem fakt naštvaná…
@desire1??? A kde jsi kocarek kupovala?? To je teda otresnej pristup
…mne se to teda nestalo, bouda drzi, jak ma ![]()
@desire1 ten popis moc nechápu, mně bouda taky drží normálně. Naopak jsem z ní nadšená, jak je variabilní a dá se různě stahovat a odepínat.
@Hoa Mai možná jsem to neupřesnila…já mám tu verzi Buggy a nejsem si jistá, jestli stříška není jiná než u sporťáku nebo hlubokého…
@desire1 Mě teda taky střecha drží normálně. Měla období, kdy se mi skládala dozadu, ale to mi v obchodě dotáhli a teď už pohoda.
Mám F6…
@tery16 ty prodavačky byli děsný, prý jsou tam nýty a asi to nepůjde…takže to jde jo? jsou to tam ale slepice, příští týden tam jdu znova, měl by tam být majitel a snad se na to podívá…
@desire1 Aha, tak to jo, já bugy nemám. A můžu se zeptat, kde jsi s tím byla, v kterém obchodě?
@desire1 Fakt??? tak to zírám. Já ho odtud mám taky a prodavačky byly vždycky super, kolikrát jsem si říkala, kdyby byli všude tak příjemní… Třeba měli špatný den, každopádně tě chápu ![]()
@desire1 ja mam i Buggy, ale jen chvilku…zatim vse funguje jak ma…bouda je teda dost materialove osizena, vymyslet to teda mohli lip
, ale funguje…a ty mas tu boudu uz s tim zipem nebo tam mas knoflicek na to prodlouzeni/zkraceni?
@EtaOva mám tam knoflík, ta barevná kombinace co mám měla jen knoflík
@desire1 ja mam taky tu knoflikovou jeste, ale napadlo me, jestli je treba nezlepsili ty novejsi boudicky, nikde jsem je ale zatim nevidela…kazdopadne dej vedet, jak jsi s reklamaci dopadla, kdyby se mi to taky stalo, tak at vim, co cekat…
@desire1 píše:
@tery16 ty prodavačky byli děsný, prý jsou tam nýty a asi to nepůjde…takže to jde jo? jsou to tam ale slepice, příští týden tam jdu znova, měl by tam být majitel a snad se na to podívá…
Já ho mám z Pardubic a tehdy majitel přímo sundal celou boudu, odešel kamsi a nasadil ji a jde to tak ztuha, že mám občas problém ji vytáhnout nahoru
Ale lepší, než když padá dozadu. Ale manžel se to pokoušel předtím dotáhnout a asi blbě, protože to nepomáhalo vůbec. Bude v tom asi nějakej fígl ![]()