Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@Michi200 Mám tedy F6, ale nevybledlo nic. Máme béžový s černými a zelenými pruhy sem tam. Asi záleží přímo na látce. Jezdila jsem s ním rok a čtvrt.
Ahojky, možnáto sem nepatří ale i tak se zeptam… Nemá některá hlubokou korbu na prodej? Mám f3 jen spor tak a potřebují korbu pro mimco diky
. mám totiž pocit, ze se sehnat normálně na bazarech neda
@loell Dá, ale málokdy, většina lidí má ke Gessleinu vložnou tašku, řekla bych. Ale už jsem viděla prodávat i samostatně korbu.
@Hoa Mai ja hledam docela i dlouho a nic…i vlozna taska by byla fajn, ale tam zase musim sladit barvu
@loell njn, tak leda novou, no. Já mám korbu, ale zatím neprodávám, ještě ji budu potřebovat.
Takze kdyby nahodou mel nekdo tasku barvy antracit nebo cernou, tak bych brala ![]()
My za chvilku čekáme druhé mimi, tak ještě prodávat nebudu
Budu používat jen hluboký, sport'ak mám pak jiný lehčí kočárek. Takže tak 8měsíců a bude k mání F6 ![]()
@loell Ja prodavam korbu v černé barvě, az budu na pc, dam sem odkaz, anebo vyhledej na MMB ![]()
@jabarka je to je škoda…už mám tašku, takže už korbu nepotřebují, ale i tak moc dekuji ![]()
Fusak Sleepy - Gesslein, nemáte prosím některá na prodej? Nyní nebo cca únor příštího roku? Děkuji za případné nabídky ![]()
Petra999 Ahoj, na léto by měla být ta bílá látka, prý je termoregulační… Tak to říkali v obchodě. Zkušenost s tím zatím nemám.
Ahojky, mám f3 a shanim adaptéryna autosedacku, nevíte jestli potřebují i Grund adaptér??nikde jsem nevycetla ![]()