Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyTak vadnej kus se sem tam objevi vsude, nicmene je to poprve co o necem takovem ctu u gessleinu. Taky nerozumim tomu, proc to mate zdratovane, misto reklamace?
No já bych si ten kočár taky znovu nekoupila, ale když už ho mám tak v něm snad ty dvě děcka odvozim. Jinak svár jak ukazuje pán na fotce tak nám taky praskl na obou trubkach podvozku, ale reklamovali jsme to v létě a zatím to drží. Jinak teda musím říct, že je fakt tezkej a když si pujcim od kamosky obyčejnou trikolku s nafukovacíma kolama, tak se mě s tím jede stokrát líp hlavně v terénu. No ale říkám si, že pro to dítě je ten kočár myslím hodně pohodlnej tak to je asi hlavní.
@Gaguska píše:
No já bych si ten kočár taky znovu nekoupila, ale když už ho mám tak v něm snad ty dvě děcka odvozim. Jinak svár jak ukazuje pán na fotce tak nám taky praskl na obou trubkach podvozku, ale reklamovali jsme to v létě a zatím to drží. Jinak teda musím říct, že je fakt tezkej a když si pujcim od kamosky obyčejnou trikolku s nafukovacíma kolama, tak se mě s tím jede stokrát líp hlavně v terénu. No ale říkám si, že pro to dítě je ten kočár myslím hodně pohodlnej tak to je asi hlavní.
Tak já mám tu trikolku a je lehká…když si vezmeš třeba mutry tak to je tezkej tank ale ma to svý výhody, kor v tomhle počasí
Me se s nim blbe manipuje, kdyz tam jsou ty neotaceci kola. Kdyz tam mam otaceci, tak si nemuzu stezovat.. ![]()
Zadrátované to je třeba proto, že se spoj okolo sváru vytrhl kus cesty od domova a bez pomoci dobrých lidí, kteří poskytli alespoň ten kus drátu, bychom vnuka i s kočárem nesli v náručí. Reklamace je výborný nápad a než bude vyřízená můžeme vnukům dělat indiánské babičky. Přesto se nemohu zbavit myšlenky s čím budou naši spoluobčané jezdit na železo až jim doslouží Liberty…
@JoDr píše:
Zadrátované to je třeba proto, že se spoj okolo sváru vytrhl kus cesty od domova a bez pomoci dobrých lidí, kteří poskytli alespoň ten kus drátu, bychom vnuka i s kočárem nesli v náručí. Reklamace je výborný nápad a než bude vyřízená můžeme vnukům dělat indiánské babičky. Přesto se nemohu zbavit myšlenky s čím budou naši spoluobčané jezdit na železo až jim doslouží Liberty…
Však dostanete náhradní kočár
@madrianova píše:
Taky žádný problém, ani náznak problému…
Liberta zatím slouží? ![]()
@JoDr píše:
Liberta zatím slouží?
nechápu?
![]()
s kočárkem nemám sebemenší problém, je úžasnej…a kvalitka je kvalitka
/oproti tomu co mají kamarádky, stále nějáké problémy/
![]()
Už jsem jednou psala, že jsme museli reklamovat brzdové lanko a je to tu zas ![]()
Tohle teda sousedi z Německa vymysleli dost špatně. Od té doby co nás v Hradci varovali, že se to lanko skřípe při skládání, si na to dáváme pozor, ale přesto se lanko opotřebovalo jak se ohybá při skládání a opět je naprasklé ![]()
Jinak nám kočár slouží dobře. Ted' v zimě opravdu oceňuji ty velká kola.
Ale jen co sleze sníh, vyměním ho za golfky.
Syn chodí od 11měsíců a kočár beru jen když potřebuji někam dojít a nechci tam jít 2h a přemlouvat syna aby šel směrem kterým chci já ![]()
@monta píše:
Už jsem jednou psala, že jsme museli reklamovat brzdové lanko a je to tu zas
Tohle teda sousedi z Německa vymysleli dost špatně. Od té doby co nás v Hradci varovali, že se to lanko skřípe při skládání, si na to dáváme pozor, ale přesto se lanko opotřebovalo jak se ohybá při skládání a opět je naprasklé
Jinak nám kočár slouží dobře. Ted' v zimě opravdu oceňuji ty velká kola.
Ale jen co sleze sníh, vyměním ho za golfky.
Syn chodí od 11měsíců a kočár beru jen když potřebuji někam dojít a nechci tam jít 2h a přemlouvat syna aby šel směrem kterým chci já
ja mam klasickou naslapnou brzdu a mam svatej klid ![]()
Já mám taky lanko a za 14M užvání ani jednou neprasklo, a skládáme taky docela často, tak to bude asi kus od kusu, já zas měla problémy s tou taškou jejich a ostatní ne, tak asi jak co se jim povede, ale jinak jsem s tím kočárkem nad míru spokojená ![]()
Já tedy zjistila, že F4 je opravdu spíše městský kočár. Sníh zvládá dost špatně a dnes jsem neuváženě vjela na travnatou stezku a v půlce cesty už byla přední kolečka tak obalena bahnem, že zbytek jsem musela kočár vézt jen po zadních. Nějak jsem to nečekala… ![]()
@macin píše:
Já tedy zjistila, že F4 je opravdu spíše městský kočár. Sníh zvládá dost špatně a dnes jsem neuváženě vjela na travnatou stezku a v půlce cesty už byla přední kolečka tak obalena bahnem, že zbytek jsem musela kočár vézt jen po zadních. Nějak jsem to nečekala…
Tak bahno nezvladne ani F6 s pevnejma prednima kolama
Mame tu takovou fajnovou cestu a po zime, kdyz roztal snih se tam s kocarkem tehdy vydala neuvazene moje mamka… Prej se tim bahnem predni a zadni kola az spojily.. Bahno je svine a lepi
Meli namireno do obchodaku, ale nastesti je cestou benzinka, tak si tam vyzadala kybl a kolecka nejdriv umyla a az pak pokracovala v ceste…
@Majdula83 Přesně - vypadalo to v pohodě, tráva a tak… Ale bahno tak přední kolečka totálně slepila. Myla jsem to snad hodinu ![]()