Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@Gaguska aha, no já už madlo vozim taky - teď teda ne, teď tam mam zacvaknutou tu vložnou tašku ![]()
Takže bys asi doporučila nánožník dokoupit a na zimu vozit fusak + nánož. a samotnou tašku nechat na přechodový období? ![]()
My sice máme tady v Plzni prodejnu, kde bych to mohla očíhnout, ale jako neřidiče by mě tam musel vzít muž a asi by valil oči, co to zase kupuju a jak za draho
Tudíž plánuju ho koupit po netu a jen nahlásit koupi
Proto takhle vyzvídám ![]()
Holky chci se zeptat vržou vám kolečka u kočáru?
Je to zvuk ne klasické vrzání, al enevím jak líp to popsat..je to zvuk jako když vedete vypuštěný kolo, takový to „skřípání“ gumy, víte co myslím? Dělá vám to?
Já na geslleina jsem používala nanoznik od ABC designu, ten on nich byl na… sice mi chvilu trvalo jak ho tam dat ale používali jsme jej na f6 a i na f4..
Jsem ráda, že tu řešíte fusaky a nánožník z vložné tašky. Ještě jezdíme s fusakem od Emitexu, ale podle počasí na zimní fusak brzy dojde.
Když jsem poprvé cpala originál zimní fusak do vložné tašky, tak jsem se děsila, že se tam nevejde, ale vešel a byl parádní.
Doufám, že ted' nám stejně dobře poslouží ve sport'áku.
Jestli to dobře chápu, tak používáte fusak i nánožník z vložné tašky?
A jak to děláte s botama? Syn už v kočárku nevydrží, chce chodit, ale když ho pak rvu zpátky do kočárku, tak je hned fusak od bahna a listí a to máme od Emitexu, který se dá v dolní části rozepnout, aby byly boty venku, ale až ho dám do zimního, tak ho asi budu muset zouvat ![]()
Jo a kolečka už se nám taky ozývaj. Jedno zadní vydává všelijaké zvuky ![]()
@jabarka já radši nechcu nic doporučovat, třeba by se dala vozit i ta vlozna taška místo nanozniku, já jsem letos fakt ještě s malým nezkousela, tak nevím. U mě je problém to, že bydlíme ve 4.patře bez výtahu s kočárkarnou ještě jedno patro dolů do podzemí pod úrovni vchodu a já mívám danej kočár v 90% v autě skoro 200 m od domu a někdy ve vchode ob jedem našemu, takže mě se moc nechce brát haldu věci ke kočáru s chodit to někam zkoušet do zimy. Dívej, já bych ti rada pomohla, ale fakt nemám zkušenost s jinýma nanoznikama jak třeba píše mystery, třeba jsou jiný nanozniky lepší, já prostě píšu, že s ním teď jezdím, že je prichycenej za to madlo a že tam tak dobře drží, ale s fusakem ho ještě nemám vyzkousenej, ale má být větší zima, takže ho třeba brzo nasadím. Je blbý, že každá barva gesslein je jinej materiál, takže nevím jestli by ti fusak promokl, já mám takovej svetle zelenej, ten je hodně tuhej a myslím, že by muselo hodně dlouho pršet aby promokl, nehledě na to, že tam dám pláštěnku, ale tys asi myslela spíš sněžení, že. Já bych se o svůj fusak tak nebala, ale určite mám v plánu na něm vozit i ten nanoznik. Ale jak jsem psala, nemam to vyzkouseny.
Jinak boty do fusaku budu taky sundavat.
Jedno zadní kolo mě taky vrže, asi ho nějak budu muset namazat.
@monta ahoj, já jsme teď začala používat návleky na botičky a zatím Dobr jen Nevím jak ve fusaku ale hodlám je tam používat jinak to co máme doma se jmenuje baby galos a web na cedulce je www.cleverbag.cz ale Koukala jsme ted ze Maji různě firmy různě tipy, jen jsme zadala do výhledavace návleky na boticky
@loka píše:
Je to zvuk ne klasické vrzání, al enevím jak líp to popsat..je to zvuk jako když vedete vypuštěný kolo, takový to „skřípání“ gumy, víte co myslím? Dělá vám to?
delalo, kdyz jsem mela mekky kolo ![]()
Holky, vy vsechny teda mate tu mekkou obycejnejsi C1 tasku? Nebo nekdo mate tu kompatkni pevnou?
@careynka píše:
Holky, vy vsechny teda mate tu mekkou obycejnejsi C1 tasku? Nebo nekdo mate tu kompatkni pevnou?
Mám tu měkkou. Přišla mi větší.
@loka píše:
mě to dělá taky…ale neřeším to..
Já jsem tam ten originál nánožník dala, a nemůžu zacvaknout, zadělat ty sponky pod boudičku, na jedné straně dobrý a na druhou stranu mi to vůbec nedosáhne, nechápu!!
@Gaguska píše:
Tim zipem se to zapne kolem toho madla
je to až na později když je dítě větší a není tam ta vložná taškaPříspěvek upraven 25.10.12 v 20:23
moc moc moc děkuji za fotečku a za zvýraznění, moc mi to pomohlo. Jsi poklad a děkuji, že jsi si s tím dala tu práci to vyfotit.
@macin píše:
Mám tu měkkou. Přišla mi větší.
no to ona je mekci…a jak moc je mekka?
Návleky na botičky jsem taky koukala na cleverbag, ale na MMB se dají sehnat za 1/4ceny jako cleverbag, ne origoš samozřejmě, ale šité
Tašku mám Clift taknevím jestli je to ta měkčí nebo tvrdší ale byla jsem nad míru spokojená.
Kolečko mám vyreklamovaný, dělala to osička, takmám celý nový kolo..že to vydržíte vás obdivuji, já byla z toho zvuku na prášky, hodně venčím, a vždycky mě mohlo švihnout jak to bylo protivný ![]()