Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@jabarka no tak jsem to dneska podrobila pruzkumu a na tom spodnim dile mam fakt 3 diry, nevim, kam jsem koukala… ![]()
Maminky takže nikdo z vás nemá originál nánožník?? pořád mi nikdo nenapsal, chjo
@madrianova píše:
Maminky takže nikdo z vás nemá originál nánožník?? pořád mi nikdo nenapsal, chjo
myslim ze holky pouzivaj ten vrchni dil z prenosny tasky misto nanozniku. Slysela jsem ze na tom tak nejak divne drzi ten original
Já mám nánožník z tašky jak píše careynka, prej origoš jsou vyhozený peníze jsem slyšela od více mamin takže jsem ho ani nekupovala a je fakt že s tímhle jsem hodně spokojená ![]()
No ja original nanoznik mam, ale jeste jsme se k nemu nedostali, jen kdyz jsme to zkouseli, tak vim, ze jsou na nem diry, ktere nikam nepasuji, pak bych taky rekla, ze trosku planda a pak mi prijde, ze pokud je ve sportaku madlo pred ditetem, tak uz se pres nej nanoznik nedostane, ale ro byla jen jedna zkouska na rychlo, zatim jsme jeste v hlubokem
Já mám nánožník z tašky, madlo tam sice dám, a le je to dost napasovaný, ale i s fusakem je stejně zabarikádovaná že madlo ani nepotřebuje neboť nemá kam vypadnout kdy je v tom zapnutá ![]()
@madrianova píše:
Já mám ten nanoznik. Normálně ho položím na kočár, jak tam jsou na boku ty dvě díry, tak tím protahnu to dětský madlo a nacvaknu. Pak konec nanozniku s gumou pretahnu přes opěrku noh a drží to tam jak křesťanská víra. Pak až tam dítě sedí tak zapnu ten šedej plastovej cvocek do poutka u strisky, ten druhej nezapinam, protože se mě tam dítě nevejde, on nechce sedět oprenej.
@Gaguska a čistě náhodou - nepouzivas i ten originál fusak?
já totiž pořád nevím, jestli ten nanoznik kvůli fusaku nemám dokoupit
aby fusaku třeba nepromoknul, když bude sněžit. (?) Rozseknete to někdo za mě
![]()
@Gaguska píše:
Ten pruh je na rukojet přes kočár, které se drží dítě. Když už tam nemáte tu tašku zacvaklou, ale místo tašky jenom tu zabranu aby dítě vsedu nevypadlo.
moc děkuju za odpověd, omlouvám se, asi blbá otázka, ale jestli jsem to pochopila dobře, tak je to tedy až na později, když je mimčo větší a už se nepoužívá tažka… no on ten pruh má na stranách zipy, nomohla by jsi sem prosím hodit foto na kterou tu část to je, to by mi moc pomohlo. ![]()
Jinak holky teda ten jejich návod k použití - tam není vůbec nic vysvětlené ![]()
Tim zipem se to zapne kolem toho madla
je to až na později když je dítě větší a není tam ta vložná taška
Příspěvek upraven 25.10.12 v 20:23
My mame nanoznik koupeny v Duze v Pardubicich, ale obavam se, ze to original neni.. (prodali nam ho tak ale). Jenze jsem ho kupovala dopredu a pak nepotrebovala a otevrela to az za dlouho a pak jsem zjistila, ze tam neni zadne logo ani cedulka. Myslim ze si ho sili sami, nebo nekdo primo pro Duhu…
Ale uz bylo pozde to resit..
Takze nevim jakej je v tom rozdil vuci pravemu Gesslein, ale tenhle je s prominutim uplne na h…Letos na nej v zime asi dojde, uz to nevidim na fusak - bude uz vic chodit, tak bude v kocarku jen deka a pres to ten nanoznik. Snad to tam nejak prichytim, aby mi neodpadaval za jizdy…
@jabarka podle mě je ten nánožník líp sedí až když tam je to madlo pro starší děti a není tam ta vložná taška. pak tam podle mě drží parádně. Já mám ten origoš fusak, ale ještě s ním nejezdím, loni jsem s ním jezdila s tou vložnou taškou, s tím nánožníkem to ještě nemám vyzkoušený, ale plánuju tak jezdit… teda pokud se mě v tom dítě nebude potit.
jo a na tom nánožníku taky nemám logo gesslein
Ja se ted koukala a na tom original nanozniku taky zadne logo nemam ani zespodu zadnou cedulku