Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@macin píše:
@quinny Gratuluju k čerstvému miminku
Macin díky moc.
A jak ty to budeš řešit za chvíli se dvěma?? Maličká je ještě dost malá, nebo už Ti hodně chodí?
@quinny píše:
Macin díky moc.A jak ty to budeš řešit za chvíli se dvěma?? Maličká je ještě dost malá, nebo už Ti hodně chodí?
No zatím se tváří jako hodně chodící dítko, moc ji to baví. Takže jsem právě nakonec koupila F4 s vložnou taškou, že na cesty hodím do košíku Manducu a nějak případné spaní pořeším tím. Dvojkočár se mi žádný nezamlouval (kromě jednoho nechutně předraženého) a tak jsem si to vymyslela takhle. No uvidím. Ale naše mamky to taky nějak zvládly bez vymožeností jako dvojkočáry, tak to určitě půjde.
Jj konstrukce je z jinýho materialu 100pro a i nám přisel trochu težší. No nám už je to jedno kočárek je objednán jinde. Ale měl by se asi někdo postarat třeba čoika, aby se sem ty kopie netahaly. teda myslim se jmény originalů. ať to jmenujou nějak jinak. Mě to tam u nich přislo vůbec takový tajemný! Jinak s těma taškama mě dáváte kapky, mám ji taky objednanou.
Quinny hele jiná značka ne gesslein, alechtěla jsem aby měl taky obchod z sv jednání nějakou ztrátu
![]()
@vendula88 píše:
Jj konstrukce je z jinýho materialu 100pro a i nám přisel trochu težší. No nám už je to jedno kočárek je objednán jinde. Ale měl by se asi někdo postarat třeba čoika, aby se sem ty kopie netahaly. teda myslim se jmény originalů. ať to jmenujou nějak jinak. Mě to tam u nich přislo vůbec takový tajemný! Jinak s těma taškama mě dáváte kapky, mám ji taky objednanou.
myslím že je blbostže to mjí nějaký kopie
dostli jsme normálně papíry gesslein barvný vzorníky atd se všechnoshodovla se stránakamnanetu.
Nicméně e mi u zipu rozpárala látka na U dílu pod těma zipama
jako bych čekala od němčourů větší kvalitu ![]()
@macin píše:
No zatím se tváří jako hodně chodící dítko, moc ji to baví. Takže jsem právě nakonec koupila F4 s vložnou taškou, že na cesty hodím do košíku Manducu a nějak případné spaní pořeším tím. Dvojkočár se mi žádný nezamlouval (kromě jednoho nechutně předraženého) a tak jsem si to vymyslela takhle. No uvidím. Ale naše mamky to taky nějak zvládly bez vymožeností jako dvojkočáry, tak to určitě půjde.
tak to je super ![]()
o skatu neuvažuješ?
ono tu určitě nějak půjde a případně nějaký dvojkočár z druhý ruky se dá na chvilku pořídit ne.
kámoška byla se ségrou o rok a mamka ji vozila v nohách u mimina, ale to byl kočár s korbou přes metr dlouhou
a kdy se chystáš rodit? a víte co bude Klárka mít, jestli brášku/sestřičku??
@vendula88 píše:
jako mluvíš o obchodu v HK?
já si teda nemyslím, byli jsme ještě v duze v pcích a rozdíl nebyl ![]()
@loka píše:
Quinny hele jiná značka ne gesslein, alechtěla jsem aby měl taky obchod z sv jednání nějakou ztrátu![]()
tak se pochlub ![]()
já mám zatím gess, a je pěkně narvaná, vyhovuje, tak snad chvíli vydrží, uvidíme..
ale ať kdyžtak vím, co jiného chtít ![]()
@quinny píše:
tak to je super
o skatu neuvažuješ?
ono tu určitě nějak půjde a případně nějaký dvojkočár z druhý ruky se dá na chvilku pořídit ne.
kámoška byla se ségrou o rok a mamka ji vozila v nohách u mimina, ale to byl kočár s korbou přes metr dlouhoua kdy se chystáš rodit? a víte co bude Klárka mít, jestli brášku/sestřičku??
Myslím, že na skate je ještě malá… prostě to budu řešit dle situace. My byli s bráchou taky o 14 měsíců a když bylo nejhůř, mamka mě přesně šoupla k bráchovi do noh. Ale s tím nosítkem se dá taky leckterá situace vyřešit… Takže se toho až tak nebojím
. Jinak doufám, že ještě pár dnů pohromadě vydržím, ale počítám každý den k dobru, bohužel mám náběh na preeklampsii, léky, ale snad to s malou (čekáme další hočičku) ještě pár dní dáme
. Jinak termín mám 3.9.
@macin píše:
Myslím, že na skate je ještě malá… prostě to budu řešit dle situace. My byli s bráchou taky o 14 měsíců a když bylo nejhůř, mamka mě přesně šoupla k bráchovi do noh. Ale s tím nosítkem se dá taky leckterá situace vyřešit… Takže se toho až tak nebojím. Jinak doufám, že ještě pár dnů pohromadě vydržím, ale počítám každý den k dobru, bohužel mám náběh na preeklampsii, léky, ale snad to s malou (čekáme další hočičku) ještě pár dní dáme
. Jinak termín mám 3.9.
docečla hezky ti to vychází na konec léta, tak budete mít nějaký čas to vyladit a vymyslet ![]()
jj nisítko je taky super věc a spoustu věcí vyřeší, záleží jen na váze, kterou uneseš ![]()
ajaj preeklampsie je potvora, tak se holky držte
každý sen je super.
A jakpak se bude další princezna jmenovat? Kamarádka má taky dvě holčičky a starší je Klárka, tak mě to zaujalo ![]()
@loka píše:
Hele nemůžu ji najít nikde na obrázku, ale je to kalencom
https://www.google.cz/search?…
některá z těchto, to nevím jak bych to doladila ke kočárku
to je divočina na mě, ale kráásná ![]()
http://hubberzero.hubpages.com/…n-diaper-bag#…
tuhle ale mám černoužádnou tu strakatou hrůzu ![]()
@loka píše:
http://hubberzero.hubpages.com/…n-diaper-bag#…
tuhle ale mám černoužádnou tu strakatou hrůzu
pěkná ![]()
mno já budu doufat, že mi ta origo vydrží
nemáte někdo fotku kde se vám to párlo ten drát?? já si to nějak neumím představit ![]()