Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyjo holky, jak jsme se tu bavily o tech taskach na kocarek, ze z toho leze ten drat. Tak jsem to nafotila, poslala mail do nemecka a uz mam na ceste fungl novou tasku ![]()
hurá, právě mi volali, že mám kočár k vyzvednutí… ![]()
tak pak hodím foto
@careynka no vidíš, já ani tašku neobjednávala… jakou máš a můžeš doporučit?
@macin píše:
@careynka no vidíš, já ani tašku neobjednávala… jakou máš a můžeš doporučit?
no maji jen jeden typ prebalovaci tasky ![]()
@careynka píše:
jo holky, jak jsme se tu bavily o tech taskach na kocarek, ze z toho leze ten drat. Tak jsem to nafotila, poslala mail do nemecka a uz mam na ceste fungl novou tasku
@haz píše:
To jsi psala přímo do Gessleinu nebo do obchodu kde jsi tašku kupovala?
tam, kde jsem ji kupovala a oni se domluvili s Gessleinem a hned mi poslou novou, takze budu mit dve, protoze co si budeme povidat - na funkci to vliv nema ![]()
@careynka píše:
jo holky, jak jsme se tu bavily o tech taskach na kocarek, ze z toho leze ten drat. Tak jsem to nafotila, poslala mail do nemecka a uz mam na ceste fungl novou tasku
Tak mě vylezla několikrát
už tašku gesslein nemám a ani nechci vidět ![]()
@loka píše:
Tak mě vylezla několikrátuž tašku gesslein nemám a ani nechci vidět
mne prijde perfektni, az na to, ze to leze, jinak je super
jo já s ní byla taky jinak strašně spokojená, ale aby během pár měsíců několikrát vylezl tak je to prostě šmejd a za ty prachy teda ![]()
nehledě na to jak je drát šíleně ostrej…tak na roztržení ruky ![]()
@loka píše:
jo já s ní byla taky jinak strašně spokojená, ale aby během pár měsíců několikrát vylezl tak je to prostě šmejd a za ty prachy teda
nehledě na to jak je drát šíleně ostrej…tak na roztržení ruky
Tak mne vylezl až po půl roce a to imrvere byla zatížena na kocaru
No tak mě čx za 4 měíce což je teda na mě moc
a ještě mi na to kret.n řekl že ji má přetíženou…byla tak do poloviny zaplněná
tk jsem mu řekla proče ěljí tak velkou tašku když ji nelze využít a že tam vozím věci ajko ostatní matky nic navíc ![]()
@loka píše:
No tak mě čx za 4 měíce což je teda na mě moca ještě mi na to kret.n řekl že ji má přetíženou…byla tak do poloviny zaplněná
tk jsem mu řekla proče ěljí tak velkou tašku když ji nelze využít a že tam vozím věci ajko ostatní matky nic navíc
Proto jsem spokojena s tím německém,nic není problém. A nějaký veci jsem měla v ceně,nehledě na to,že jsou tam o dost levnější
holky nevidela jste nektera nazivo tu barvu Snoopy blede modrou s hnedym? Jak moc hneda je ta hneda? ![]()
Ahoj mám doma kočárek Gesslein Vision S + C1 LIFT
http://www.gessleincz.cz/…1-lift-.html
Kočárek mám půl roku starý (ma mamině )
Boužel prodala autsedačku nevíte zda, jak mají sedačky jestli se tam dají dát na Všechny typy kočárků?
Průměrna cena autosedačky?
Děkuj ![]()
@Maqoushek píše:
Ahoj mám doma kočárek Gesslein Vision S + C1 LIFT
http://www.gessleincz.cz/…1-lift-.htmlKočárek mám půl roku starý (ma mamině )
Boužel prodala autsedačku nevíte zda, jak mají sedačky jestli se tam dají dát na Všechny typy kočárků?Průměrna cena autosedačky?
Děkuj
Já Ho mam taky
s adaptérem tak jdou autosedacky gesslein, maxi cosi, romer a BeSafe
z tehle dopadla v crash testech nejlíp romer a maxi cosi, ta gesslein nebyla testovaná. Cena mezi 3-4 tisici, zitra ti můžu hodit odkaz na nejlevnejsi romer