Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyC-Lift… tu levnější, líbilo se mi že se dá prodloužit až na 90cm
@careynka píše:
A jakou máte? Já budu kupovat tu dražší
Asi nerozumim??? ![]()
@kulisek9 píše:
Asi nerozumim???
Jo ahaaaa… už chááápu… pardon
ja mám C-lift…
Já jsem před prvním použití vyprala fusak, podložku a podhlavní v autosedačce. Ted' se chystám sundat střížku a jsem ráda, že už to tu řešíte. Ríkala jsem si jestli jdou vyndat ty dráty ![]()
Od té doby co v kočárku i krmíme, tak je jak čuňátko ![]()
Místo sluneční clony jsem nakonec koupila slunečník. Nejdřív jsem myslela, že mě bude štvát ho pořád natáčet, ale nijak zvlášt' mě to neštve.
Moskytiéru jsem koupila od Emitexu. Jestli můžu doporučit, nekupujte černou, pokud máte tmavý kočárek..vypadá to pak jak rakev
Už jsem vyměnila za bílou ![]()
Holky co už používáte sport'ák, taky vám v něm děti sjížděj dolu a na stranu? Syn v něm nikdy nesedí rovně, neustále ho rovnám. Pásy jsou v tomto případě k ničemu.
@monta píše:
Holky co už používáte sport'ák, taky vám v něm děti sjížděj dolu a na stranu? Syn v něm nikdy nesedí rovně, neustále ho rovnám. Pásy jsou v tomto případě k ničemu.
Ze začátku jo (
), teď už ani ne.
@monta píše:
Já jsem před prvním použití vyprala fusak, podložku a podhlavní v autosedačce. Ted' se chystám sundat střížku a jsem ráda, že už to tu řešíte. Ríkala jsem si jestli jdou vyndat ty dráty
Od té doby co v kočárku i krmíme, tak je jak čuňátko![]()
Místo sluneční clony jsem nakonec koupila slunečník. Nejdřív jsem myslela, že mě bude štvát ho pořád natáčet, ale nijak zvlášt' mě to neštve.
Moskytiéru jsem koupila od Emitexu. Jestli můžu doporučit, nekupujte černou, pokud máte tmavý kočárek..vypadá to pak jak rakevUž jsem vyměnila za bílou
a nemas ho tam moc brzo? Kolik mu je?
Je mu 9 měsíců a sám sedí. Musela jsem ho tam dát už v 7měsíci, protože v tašce brečel, že nevidí. A nechtěl už tam ani spát.
Dala jsem ho do sport'áku a byl klid. Dřív jsem mu to nedávala úplně do sedu, ted'když už sedí tak jo.Ale vadí mi jak je tam nakřivo ![]()
Přitom normálně sedí hezky rovně.
@monta píše:
Je mu 9 měsíců a sám sedí. Musela jsem ho tam dát už v 7měsíci, protože v tašce brečel, že nevidí. A nechtěl už tam ani spát.
Dala jsem ho do sport'áku a byl klid. Dřív jsem mu to nedávala úplně do sedu, ted'když už sedí tak jo.Ale vadí mi jak je tam nakřivo
Přitom normálně sedí hezky rovně.
A myslis že je to kocarem? Mi přijde že ještě není tak pevnej v sedu a jak se to houpe, tak to jeste tak neudrží
Ahoj holky
Tak síťku mám černou tu origoš co byla ke cloně a nepřijde mi to jako rakev ![]()
Careynko koukám na nový metřík moc gratuluju a ať je všechno v pořádku
![]()
Sed v gessleinu…tak naše malá ještě sama nesedí smaozřejmě, ale občas když moc prudí ji na chvíli posadím, ukšíruju a sedí dobře
jen pak sjede kousek níž, ale to je tím jak to ještě neumí. Tak si nemyslím že to bude kočárem, protože co potkávám lidi okolo s gessleinem tak tam sedí ty děti pěkně
@loka píše:
Ahoj holky
Tak síťku mám černou tu origoš co byla ke cloně a nepřijde mi to jako rakev![]()
Careynko koukám na nový metřík moc gratuluju a ať je všechno v pořádku
Sed v gessleinu…tak naše malá ještě sama nesedí smaozřejmě, ale občas když moc prudí ji na chvíli posadím, ukšíruju a sedí dobře![]()
jen pak sjede kousek níž, ale to je tím jak to ještě neumí. Tak si nemyslím že to bude kočárem, protože co potkávám lidi okolo s gessleinem tak tam sedí ty děti pěkně
Děkuju, bylo to nečekaný, tak teď koupíme C2 lift, tu pevnou termo ![]()
Já se přiznám že ani nevím že těch tašek mají víc ![]()
Nečekaný? tak ale krásný překvápko ne? A co brácha těší se? ![]()
@loka píše:
Já se přiznám že ani nevím že těch tašek mají víc
Nečekaný? tak ale krásný překvápko ne? A co brácha těší se?
Bráchu zajímá, jestli má flašku s mlikem
je mu rok a půl. Mají dve tasky, takovou obyc a pak vytuzenou ![]()
Tak to já mám asi vyztuženou, má takový pevný okraje a když z toho chci udělat nánožník musím z toho vytahat konstrukci tak různě postrkanou
@loka píše:
Tak to já mám asi vyztuženou, má takový pevný okraje a když z toho chci udělat nánožník musím z toho vytahat konstrukci tak různě postrkanou
Vevnitř má takovej bilej polstr. Je to C2, ty onyx jsou C1, mají je i na webu gesleincz.cz
Ahojky, ráda bych se zeptala jestli z vás někdo nemá zkušenosti s prodejci kočarků Gesslein? Narazila jsem v internetu na adressu v Hradci Kralové, nějaký exklusivní baby Johny Nell. Nemáme to s Prahy daleko tak jsme tam minulý týden zajeli. V obchodě se chovali velice divně o značce nevěděli nic a upozorňovali nás na 4 až 6 týdnů čekací doby při eventuelní
reklamaci.
Telefonovala jsem přimo výrobci a požádala o informaci neboť jsem v jejich internt-odkazu tuto prodejnu nenašla. Byla jsem velice překvapena když mě výrobce řekl, že do této prodejny žádné jeho výrobky nedodává!
Nerada bych narazila na nějaké podvodníky. Nemá z vás někdo o této prodejne informaci? Předem diky. Vendi