Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
13.4.12 19:39

macin: pokud ho chcete ještě pro malé, tak určo i tu sportovní korbičku + vložnou tašku, do golfek ji nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
13.4.12 19:53
@strelish píše:
macin: pokud ho chcete ještě pro malé, tak určo i tu sportovní korbičku + vložnou tašku, do golfek ji nedáš

no já totiž z webu pochopila, že se ta vložná taška dá právě dát do těch golfek… chjo, asi se na to stejně musím jet někam podívat, ale chtěla jsem být připravená, protože mám špatnou zkušenost… jak tomu člověk nerozumí a nemá nastudováno, prodají cokoli, hlavně, že mají zisk… :zed:

jo, a právě že chci teď pro malou a na podzim do něj půjde mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
13.4.12 23:08

výška kočáru bude v pohodě, já mám 175cm přítel těsně pod 190cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
16.4.12 08:46

Tak díky za konzultaci, je objednáno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
16.4.12 17:32

Holky, nenabízel tu někdo autosedačku - vajíčko pro malé mimi, co se dá nacvaknout na Gesslein F4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.4.12 15:14

Není tu náhodou někdo, kdo má gesslein z Kdyně , p. Bušková ? Dříve měli adresu ffi-kocarky, ale stránka už neexistuje a i mejlík se nedoručil. Potřebuji kočárek reklamovat.
Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.4.12 10:33
@nelaa píše:
Není tu náhodou někdo, kdo má gesslein z Kdyně , p. Bušková ? Dříve měli adresu ffi-kocarky, ale stránka už neexistuje a i mejlík se nedoručil. Potřebuji kočárek reklamovat.
Moc díky

My jsme na tom stejně :( tak pokud se Ti podaří něco zjistit tak dej prosím vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
20.4.12 22:20

Ahojda, volala jsem na tel číslo co máme na faktuře, bylo teda nedostupné, ale paní večer volala sama zpátky. Že prý obchod už není, ale reklamaci by měla vyřídit. Prý jim napíše o jakou vadu se jedná a pak se ozve. Zatím se neozvala, ale snad to nějak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.5.12 15:27
@macin píše:
Holky, nenabízel tu někdo autosedačku - vajíčko pro malé mimi, co se dá nacvaknout na Gesslein F4?

ja, ale nakonec si ji necham, taky budu jeste k Vision S objednavat F4 buggy a k tomu adapter na Romer baby safe plus :-) a koukala jsem, ze maji Loop 2012 a ty jsou hezkyyyy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
15.5.12 16:29

@careynka cha, tak nakonec do těch bugyn jdeš, jo? :dance:… nevím, jaké byly předtím, takže předpokládám, že když jsem to objednávala před měsícem, už budu mít to nové provedení… já uvidím, jestli nakonec nevyměknu a nenecháme malou v tom zděděném vajíčku… nemám nějak energii se s manželem pořád dohadovat… mele si dokola tu svoji, že té sedačce nic není, že ty plasty vydrží a že je to jen tlak lobby na to, aby prodávali pořád nové zboží… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.5.12 19:16
@macin píše:
@careynka cha, tak nakonec do těch bugyn jdeš, jo? :dance:… nevím, jaké byly předtím, takže předpokládám, že když jsem to objednávala před měsícem, už budu mít to nové provedení… já uvidím, jestli nakonec nevyměknu a nenecháme malou v tom zděděném vajíčku… nemám nějak energii se s manželem pořád dohadovat… mele si dokola tu svoji, že té sedačce nic není, že ty plasty vydrží a že je to jen tlak lobby na to, aby prodávali pořád nové zboží… :nevim:

jaky novy myslis? Tu vlozku? Ta se plati zvlast, si myslim… v nemecku 35 euro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
15.5.12 19:34

@careynka Aha? No já měla pocit, že je součástí kočáru… no tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.5.12 20:43
@macin píše:
@careynka Aha? No já měla pocit, že je součástí kočáru… no tak uvidím.

je soucasti sportovniho kocarku, u F4 klasicky by mel byt, ale podle me ne ta nova 2012, jak ma tu operku hlavy, protoze cely ten komplet s tou operkou, bocnicema atd vychazi na 2200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
15.5.12 23:26

@careynka No já mám myslím objednanou tuto kombinaci… http://www.eshopbaby.cz/…ft-gesslein/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.5.12 09:12
@macin píše:
@careynka No já mám myslím objednanou tuto kombinaci… http://www.eshopbaby.cz/…ft-gesslein/

jo tak to jo :-) tam uz by podle popisu mela byt ta nova, kdy ti prijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí