Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyJá samozřejmě nemyslela že kočárky prochází crash testama
. Ale srovnávacíma testama obecně..Kdybych byla přesvědčená že ta autosedajda není bezpečná, tak značka neznačka do ní nejdu. Jako bych nikdy nekoupila sedačku chicco nebo nějaký poláky. Já si prostě myslím, že zas takový rozdíl v tom nebude a opravdu žádné varování před ní jsem nenašla. Takže pokud je někdo přesvědčený o jiný autosedačce, tak ať jí má
.
no tak treba zminovane chicco key 1 vyhrala testy mezi vsema ostatnima, takze tvoje pocity nejsou uplne na miste ![]()
ale kazdyho vec, to uz je vase volba, jestli budete mit cisty svedomi kdyz se nedejboze neco stane ![]()
Hele jako jste fakt děsný..zas mi to nedá a lovím informace o tý romer baby safe ![]()
holky přece si tady nebude něco dokazovat, taková to byla pěkná diskuze, já bych to hádání o autosedačkách ukončila, myslím že každej chce pro svý dítě to nejlepší
@careynka píše:
a vis ze nejvic nehod a smrtaku je prave v okoli bydliste?
tak to nevím, jsem z poměrně velkýhoměsta a nikdy jsem nezažila smrťák ve městě…pokud neberu sraženýho cyklistu teda samozejmě
Já se nehádala
..ale byla jsem masírována názory že babygo ne
…Takže jsem se rozhodla, že na to prdím a autosedačku at vybere manžel
. Pak dám vědět jak to dopadlo ![]()
Holky taková vášnivá diskuze na téma autosedačky?
![]()
Takže kdo si nekoupil autosedačku gesslein jezdí v novém volvu aby sím jezdil taktéž bezpečně jako dítě v autosedačce? Asi ne a tohle je totéž tak toho nechte pokud nemáte v garáži volva
![]()
Já volvo nemám..i když vím že má nejlepší testy
. A už se vzdávám…Je mi jedno co manžel vybere, já už nechci o autosedačce ani slyšet..dneska mi to tady stačilo ![]()
Holky, videla jsem jeste nejaky ukoncovaci U-dil na sportak. Je to i u novych a nebo je to starsi zalezitost? Mam pocit, ze C1-lift staci a prcka udrzi v kocarku, ne? A nebo se to pouziva pro vytvoreni „korbicky“ v lete?
@jamada Nám ho ukazovala na prodejně. Určitě to není nutnost, ale já ho koupím. Asi tam ten C-lift bude líp držet, líp to vypadá a pak až bude mimčo větší tak můžeš vlastně c-lift vyndat a pořád je to pro mimčo jakoby uzavřená „korba“…
@loka píše:
Holky taková vášnivá diskuze na téma autosedačky?![]()
Takže kdo si nekoupil autosedačku gesslein jezdí v novém volvu aby sím jezdil taktéž bezpečně jako dítě v autosedačce? Asi ne a tohle je totéž tak toho nechte pokud nemáte v garáži volva![]()
ja mam
ale ne teda funglovku
ja se taky nehadala, jen davala informace a vyvracela ty spatny informace ![]()
Holky je to jak píšete…U díl líp fixuje tu tašku a pk bez tašky tvoří dojem uzavřený korby..např my už se tak tak ejdem tdo tašky díky širokýmu balení a tak můžu tašku bez problému vyndat a ten vrchní přehoz zapnu i na U díl ![]()
fusak s vlozne tasky jak na mne nanic, mam koupeny od Emitexu na jaro-leto-podzim , a nesrovnatelne lepsi ![]()
origos fusak zimni nemel chybu , kombinezu jsme mit nemusely , i tak mala byla vzdy krasne teploucka
, jen si rikam zda nebyl by lepsi od Emitexu 2in1
je levnejsi (jen v cene vidim vyhodu)....... ale mne se moc a moc libi origos zimni
Autosedacka volila bych 0-18 kg , mela by stacit do 4let , nam od Gessleinu vydrzela temer do ted, Kacenka mi s ni vyrostla dost rychle , a nejllepe v teto kategorii vychazi Besafe , ten Romer First Class je o neco horsi ![]()
Sedacka od Gessleinu je zcela v pohode ![]()
Videla jsem to jen v diskuzi. Takze si delam dalsi poznamku, co omrknout ![]()
Jen mame termin mesic po petluk (konec prazdnin) a tak nevim, jestli to vyuziju, kdyz budem mit tasku jako korbu asi zavrenou. U-dil a nejaky prehoz asi moc teply nebude.
@careynka píše:
no tak treba zminovane chicco key 1 vyhrala testy mezi vsema ostatnima, takze tvoje pocity nejsou uplne na miste
ale kazdyho vec, to uz je vase volba, jestli budete mit cisty svedomi kdyz se nedejboze neco stane
Chicco by si tez nekoupila, i kdyz nake testy vyhrala, zas spoustu je neobstala, tedy vetsinu.............