Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyByl to nejaky trojuhelnik co se vkladal, ale na to mi rikal, ze tam muzu dat plinku. Cenove to pry vyjde pry podobne i s temi adaptery.
Mrknu, vyzkousim, uvidim ![]()
PS: malemu chutnalo
doufam ze se ty vnitrky daji prat ![]()
Chtěla jsem jenom napsat že kamarádka vozila dítě celý léto v tom fusaku a je moc spokojena. Já jsem tam dávala malýho až na zimu a su taky moc spokojená, i v největších mrazech jezdil v bodycku, puncochach a tenké mikince a nebyl zmrzlej ani nijak nemocnej.
@petluk píše:
Tak uvidíš…já už to taky nechci dál řešit…máme nové, bezpečné auto a věřím že gesslein dělá ty sedačky dobrý. Jako vajíčku od poláků bych nevěřila, ale když tady člověk vidí tu kvalitu u kočárku, tak doufám, že i autosedačka bude v pohodě…Já rozhodně nebudu jezdit denně a je to věc tak na půl roku, pak bude stejně potřeba už normoš autosedačka a na té šetřit určitě nebudu…
do te vetsi muze prcek jit az kdyz ma 9 mesicu, 9 kilo a samostatne sedi, vojta byl ve vajicku skoro do roka
@jamada píše:
Byl to nejaky trojuhelnik co se vkladal, ale na to mi rikal, ze tam muzu dat plinku. Cenove to pry vyjde pry podobne i s temi adaptery.
Mrknu, vyzkousim, uvidimPS: malemu chutnalo
doufam ze se ty vnitrky daji prat
Tak adaptery mam za 200 z bazarku a poreseno
Mi se ta jejich sedacka nelibi ani vzhledove. Jako vase volba, ale ja bych do ni nesla, zvlast kdyz vam keca takove bludy ![]()
Diky tomu, ze mne nenapadlo resit autosedacku, tak ani moc nevim jak vypada a ani ve srovnani s jinymi (v realu). Ja byla rada, ze to je komplet a mela bych vystarano. A protoze mne zatim zadna nestrasite, ze bych mela podobne resit i neco dalsiho, tak to skocim omrknout do obchodu ![]()
@strelish píše:
Tak adaptery mam za 200 z bazarku a poresenoMi se ta jejich sedacka nelibi ani vzhledove. Jako vase volba, ale ja bych do ni nesla, zvlast kdyz vam keca takove bludy
ja bych taky do kocarkovy nesla, do zadny. To ze gesslein napriklad dela paradni bytelny kocary neznamena, ze ma bezpecnou autosedacku. Ano, muze byt, ale at se to proveri v crash testu, jinak nema cenu se o tom bavit. Chytremu napovez… vite jak to je ![]()
Juuu..jste se tady nějak rozjely
. No já mám v okolí tři známé co mají gessleiny včetně autosedačky a nikdo proti ní nic neměl a na nic si nestěžoval
Já do ní jdu a už se nenechám zviklat, nebo se z toho už zcvoknu
. Když mi nebude vyhovovat tak jí zase prodám a koupim jinou…tak se to dá udělat v podstatě se vším, tak jakýpak copak ![]()
@petluk píše:
Juuu..jste se tady nějak rozjely. No já mám v okolí tři známé co mají gessleiny včetně autosedačky a nikdo proti ní nic neměl a na nic si nestěžoval
Já do ní jdu a už se nenechám zviklat, nebo se z toho už zcvoknu
![]()
. Když mi nebude vyhovovat tak jí zase prodám a koupim jinou…tak se to dá udělat v podstatě se vším, tak jakýpak copak
na autosedacku si ti nebude nikdo nikdy stezovat, dokud neprojde testem - autonehodou. Predejit ale nasledkum se da s kvalitni autosedackou, o to tu jde
petluk: to ano, ale za víc než polovinu ceny ji neprodáš ani omylem, tak nevím, jestli je to dobrý byznys
A pokud jde o bezpečnost samotného auta, o té si teda moc iluze nedělám ani u těch nejnovějších modelů. (ono už náraz v blbé 50 km/h je prda jak blázen, ale to chce asi zažít
, takže i z toho důvodu jsem ráda za tu easybase, se kterou sedačka sedí daleko pevněji než kdyby se poutala pásama)
Btw nějak mi nejde do hlavy proč jsou ty „známější KOMERČNÍ“ značky teda levnější než ta jejich sedačka ![]()
No v něčem máte pravdu..kdyby prošla testem a vyšla z toho blbě, tak jí nekoupím, ale takhle je to vaření z vody s tím že je míň bezpečná než jiné
. Navíc víme jak je to s různýma testama, většinou si je platí vítěz
. Já vůbec nezpochybňuju že ty vaše sedačky jsou kvalitní a bezpečný…Ale nemyslím si že v tom bude až takovej rozdíl. Je to prostě byznys jako každý jiný. A ruku na srdce, pokud se něco opravdu šustne, tak nepomůže ani ta nej sedačka…Taky můžu tvrdit že tohle auto má lepší crashtesty než jiný a v reálu je to pak jedno. Myslím, že zrovna s gessleinem neprohloupím ani v případě tý autosedačky…jsou daleko horší ale i lepší
. Já jsem v souvislosti s nima nikdy neslyšela že by byly špatné…
No já bych řekla, že je v zájmu hlavně té firmy nechat výrobek projít testama, že…což u Gessleinu jaksi nikdo neudělal..proč?
Holky já vím že si každý chválí to svoje…ale nikde není jediný důkaz že by byly tyhle autosedačky špatný. A prochází těma testama kočárky gesslein? A pochybuje někdo že jsou kvalitní? Že to není propagovaná značka s obrovskou reklamou přeci neznamená že neni dobrá. Já už se rozhodla že do ní půjdu. Značce důvěřuju.
No…kvalitní…po měsíci urvané brzdové lanko mluví za vše. A nejsem jediná, komu se to stalo ![]()
@strelish píše:
No…kvalitní…po měsíci urvané brzdové lanko mluví za vše. A nejsem jediná, komu se to stalo
Njn..nic není dokonalé ![]()
jako jestli kocarek prosel crash testama?
to asi ne
a navic tyhle testy od ADACu jsou nezavisly a vitez je vzdy nekdo jiny, protoze test autosedacky se dela jen jednou pri zacatecni vyrobe. A rozdil mezi kvalitni a kocarkovou autosedackou je patrny na prvni pohled, to se na me nezlob
taky jsem mela kocarkovou sedacku a rychle ji prodala. Ale nekomu hold zalezi na znacce a nekomu na kvalite ![]()
a i auta s lepsi pasivni i aktivni ochranou jsou bezpecnejsi nez ty, co to nemaji. O tom se snad prit nebudeme, v moji praci jsem videla uz nekolik nehod a ver mi, ze tohle nejsou jenom „kecy“ protoze to mam doma, PRAVE proto to mam doma.