Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@oxit píše:
Chicco by si tez nekoupila, i kdyz nake testy vyhrala, zas spoustu je neobstala, tedy vetsinu.............
ja bych si ho taky nekoupila, ale rikam ze konrektne tahle jedna od nich ma 4* z bezpecnosti, asi se jim omylem povedla ![]()
@careynka píše:
ja bych si ho taky nekoupila, ale rikam ze konrektne tahle jedna od nich ma 4* z bezpecnosti, asi se jim omylem povedla
Ja jsem si ted dala praci s autosedackou , nez jsem se dostala k Besafe , ale prijde m lepsi mit tuto , nez par mesicu vajicko, a pak zas neco kupovat ![]()
@oxit píše:
Ja jsem si ted dala praci s autosedackou , nez jsem se dostala k Besafe , ale prijde m lepsi mit tuto , nez par mesicu vajicko, a pak zas neco kupovat
a ty mas tu besafe od narozeni? A jakou? Doporucujou ji az od 6 mesicu, v tak velky nema novorozene co delat
@careynka píše:
a ty mas tu besafe od narozeni? A jakou? Doporucujou ji az od 6 mesicu, v tak velky nema novorozene co delat
@careynka píše:
Přímo u výrobce besafe je to psaný.
Tak se koukas na neco jineho ![]()
Zase se dohadujete?
![]()
Ta Besafe se mi líbí…ale co jsem pochopila tak na ten adaptér ke gessleinu pasuje jen MC nebo romer? A ty 0-18kg se dají taky přenášet jako vajíčko? Nevidím tam madlo
.
Jo a holky. Jak je to s isofixem? Máme ho v autě, ale nějak nechápu jak to funguje. U romera jsem to pochopila tak, že se dá dokoupit základna pro isofix..ale je teda děsně drahá
. A jak je to u tý gessleinky s isofixem? A je to vůbec k něčemu? Omlouvám se za stupidní dotazy
![]()
Isofix ti zvyšuje bezpečnost. Já mám teda jen easybase - http://maxi-cosi.cz/easybase2.php a jsem fakt ráda, že to mám, protože z toho pásání by mě asi kleplo. Takhle sedačku nacvaknu a mám to. Jo kdybych jezdila jednou za uherák a ne denně, tak by mě to asi tak netrápilo, ale takhle…díky bohu za ten výmysl!! ![]()
@petluk píše:
Zase se dohadujete?![]()
![]()
Ta Besafe se mi líbí…ale co jsem pochopila tak na ten adaptér ke gessleinu pasuje jen MC nebo romer? A ty 0-18kg se dají taky přenášet jako vajíčko? Nevidím tam madlo
Jo a holky. Jak je to s isofixem? Máme ho v autě, ale nějak nechápu jak to funguje. U romera jsem to pochopila tak, že se dá dokoupit základna pro isofix..ale je teda děsně drahá.
. A jak je to u tý gessleinky s isofixem? A je to vůbec k něčemu? Omlouvám se za stupidní dotazy
![]()
Besafe neni vajicko, s tim prenasenim to je horsi , ale vzhledem k tomu ze jsme vyrostli s vajicka velmi brzo tak uz by do ne nesla
, stejne vsudu jsem tahala mega kocar ![]()
@strelish Tak já denně jezdit určitě nebudu
. Je to asi pohodlnější a bezpečnější, ale ta cena…to pak vyjde vajucho na 7000,– minimálně
. V našem případě mi to přijde asi zbytečný… A ta základna je vždycky k tý daný sedačce, nebo třeba když si koupím jednu základnu, tak na to pak můžu nacvakávat postupně všechny sedačky jak dítě roste? To by se vyplatilo víc…Takže tenhle systém dělá MC a romer, ale gesslein asi ne co? No nic..předám manželovi všechny informace a ať se činí ![]()
No většinou jen na jednu, ale třeba když na té úvodní stránce sjedeš niž http://maxi-cosi.cz/ tak tam je animace s jednou základnou a 2 sedačkama.
Holky a jakou volíte autosedajdu pro dítě po vajíčku když ještě třeba nesedí? ![]()
@loka píše:
Holky a jakou volíte autosedajdu pro dítě po vajíčku když ještě třeba nesedí?
@loka zde mas odkaz http://www.autosedacky-besafe.cz/izikid.php , jsou tam ruzne varianty, staci vybrat , a je proti smeru jizdy , i kdyz kombi ma moznost upevneni i po smeru jizdy , ale jen proti smeru upevneni isofixem , je od 0kg , ale v tom pripade se musi koupit vlozka, a az do 18 kg , coz je asi tak 4 roky