Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
30.3.12 22:55
@oxit píše:
Chicco by si tez nekoupila, i kdyz nake testy vyhrala, zas spoustu je neobstala, tedy vetsinu.............

ja bych si ho taky nekoupila, ale rikam ze konrektne tahle jedna od nich ma 4* z bezpecnosti, asi se jim omylem povedla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.3.12 23:03
@careynka píše:
ja bych si ho taky nekoupila, ale rikam ze konrektne tahle jedna od nich ma 4* z bezpecnosti, asi se jim omylem povedla :-)

Ja jsem si ted dala praci s autosedackou , nez jsem se dostala k Besafe , ale prijde m lepsi mit tuto , nez par mesicu vajicko, a pak zas neco kupovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
30.3.12 23:04
@oxit píše:
Ja jsem si ted dala praci s autosedackou , nez jsem se dostala k Besafe , ale prijde m lepsi mit tuto , nez par mesicu vajicko, a pak zas neco kupovat :nevim:

a ty mas tu besafe od narozeni? A jakou? Doporucujou ji az od 6 mesicu, v tak velky nema novorozene co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.3.12 23:33
@careynka píše:
a ty mas tu besafe od narozeni? A jakou? Doporucujou ji az od 6 mesicu, v tak velky nema novorozene co delat
:D od 0 do 18 kg , kdo rika ze neni vhodna pro miminko? , musi tam byt vlozka , az dite samo sedi , vlozka se vynda :))))
  • Citovat
  • Upravit
19494
31.3.12 07:37

Přímo u výrobce besafe je to psaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
31.3.12 08:31
@careynka píše:
Přímo u výrobce besafe je to psaný.

Tak se koukas na neco jineho :D

• Citovat
  • Upravit
189
31.3.12 08:46

Zase se dohadujete? :cert: :mrgreen:

Ta Besafe se mi líbí…ale co jsem pochopila tak na ten adaptér ke gessleinu pasuje jen MC nebo romer? A ty 0-18kg se dají taky přenášet jako vajíčko? Nevidím tam madlo :think: .

Jo a holky. Jak je to s isofixem? Máme ho v autě, ale nějak nechápu jak to funguje. U romera jsem to pochopila tak, že se dá dokoupit základna pro isofix..ale je teda děsně drahá :roll: . A jak je to u tý gessleinky s isofixem? A je to vůbec k něčemu? Omlouvám se za stupidní dotazy :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
31.3.12 08:51

Isofix ti zvyšuje bezpečnost. Já mám teda jen easybase - http://maxi-cosi.cz/easybase2.php a jsem fakt ráda, že to mám, protože z toho pásání by mě asi kleplo. Takhle sedačku nacvaknu a mám to. Jo kdybych jezdila jednou za uherák a ne denně, tak by mě to asi tak netrápilo, ale takhle…díky bohu za ten výmysl!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
31.3.12 08:57
@petluk píše:
Zase se dohadujete? :cert: :mrgreen:

Ta Besafe se mi líbí…ale co jsem pochopila tak na ten adaptér ke gessleinu pasuje jen MC nebo romer? A ty 0-18kg se dají taky přenášet jako vajíčko? Nevidím tam madlo :think: .

Jo a holky. Jak je to s isofixem? Máme ho v autě, ale nějak nechápu jak to funguje. U romera jsem to pochopila tak, že se dá dokoupit základna pro isofix..ale je teda děsně drahá :roll: . A jak je to u tý gessleinky s isofixem? A je to vůbec k něčemu? Omlouvám se za stupidní dotazy :oops: :roll:

Besafe neni vajicko, s tim prenasenim to je horsi , ale vzhledem k tomu ze jsme vyrostli s vajicka velmi brzo tak uz by do ne nesla :))) , stejne vsudu jsem tahala mega kocar :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
189
31.3.12 09:01

@strelish Tak já denně jezdit určitě nebudu :think: . Je to asi pohodlnější a bezpečnější, ale ta cena…to pak vyjde vajucho na 7000,– minimálně :roll: . V našem případě mi to přijde asi zbytečný… A ta základna je vždycky k tý daný sedačce, nebo třeba když si koupím jednu základnu, tak na to pak můžu nacvakávat postupně všechny sedačky jak dítě roste? To by se vyplatilo víc…Takže tenhle systém dělá MC a romer, ale gesslein asi ne co? No nic..předám manželovi všechny informace a ať se činí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
31.3.12 09:06

No většinou jen na jednu, ale třeba když na té úvodní stránce sjedeš niž http://maxi-cosi.cz/ tak tam je animace s jednou základnou a 2 sedačkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
31.3.12 11:09

Holky a jakou volíte autosedajdu pro dítě po vajíčku když ještě třeba nesedí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
31.3.12 11:12
@loka píše:
Holky a jakou volíte autosedajdu pro dítě po vajíčku když ještě třeba nesedí? :nevim:
:)))) Besafe :lol: , je nakvalitnejsi v teto rade :)
  • Citovat
  • Upravit
18551
31.3.12 12:33

oxit dáš mi na ni okaz prosím? :* do kolika že je kil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
31.3.12 12:45

@loka zde mas odkaz http://www.autosedacky-besafe.cz/izikid.php , jsou tam ruzne varianty, staci vybrat , a je proti smeru jizdy , i kdyz kombi ma moznost upevneni i po smeru jizdy , ale jen proti smeru upevneni isofixem , je od 0kg , ale v tom pripade se musi koupit vlozka, a az do 18 kg , coz je asi tak 4 roky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4