Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyJeště přemýšlím nad těma doplňkama. Ženou celkovou cenu docela vysoko. Holky řekněte, je potřeba kupovat nánožník? Někde jsem četla, že se dá nějak udělat z té vložné tašky
…je to pak dostačující? A nezničí se tím ta taška? Hned bych 800,– ušetřila
. A máte ke kočárku ten originální fusak? Je opravdu z tak zázračných materiálů, nebo by se dal v klidu koupit nějaký levnější univerzál? Jo a taky se chci zeptat, posledně nám v Duze paní říkala, že i na originál autosedačku je lepší mít adaptér, že se pak dá použít i k tomu aby byla sedačka na sporťáku jakoby výš…máte to tak?
Peti autosedačku máme originál a naopak nám chlap říkal že sedačky s adaptérem jsou méně stabilní než oroginály. sedí to na podvozku dbře a že bych to potřebovala mít o ten adaptér výš to si nemysslím. na origoš nánožník holky nadávají, že ten z tašky je lepší. Ohledně fusaku…mám emirex a totálno spokojenost a holka co má ten jejich mi říkala že teď lituje peněz, neboť se jí v tom holka paří - jak říkají že v létě pomáhá ochlazovat. takže ho stjně využívá jen v zimě
Musím potvrdit, že autosedačka na adaptérech žádná výhra (máme MC s Easybase - denně jezdím autem a je to super věc, jen zacvaknu a nemusím složitě pásat, bo to je o nervy
). Ale jako zvedat si adaptérama sport.sedačku…no nevim
Origoš nánožník mám teď daný na té sport. sedačce (dávala jsem ho i na autosedačku)…asi jsou i vychytanější modely, ale dá se. Fusak není špatný, ale asi je to fusak jak fusak - záleží kolik budete v zimě v kočáře jezdit.
ohledne autosedacky si myslim ze je koupit kvalitnejsi, crashtestem proverenou - Romer, Maxi cosi a vydrzet ne100% sezeni na podvozku, ale s klidem vozit v aute
originalni autosedacka je horsi?
prislo mi, ze jednodussi bude mit origos a pak bude i lip sedet na podvozku. na strance gesslein.de je u te sedacky nejaka znacka testu (http://gesslein.de/babygo.htm) , tak jsem myslela, ze je ok ![]()
No nám paní říkala že autosedačka gesslein splňuje ty nejpřísnější normy a je naprosto srovnatelná s Romer nebo Maxi cosi..akorát že to jsou známější komerční značky..tak nevím
. My chceme origoš, aby tam pak líp držela. Dneska jsem odepisovala na jeden inzerát…autosedačka po jednom dítku, tak snad se pani ozve. Mmch neřikala tu také některá z vás že bude vajíčko babygo prodávat?
Nic extra ta sedačka prý není, top je právě třeba Maxi-Cosi nebo Romer, jak píše careynka ![]()
petluk: nezapomínej, že je to prodavačka
Btw proč tak nutně potřebuješ, aby seděla na podvozku jak přibitá, chystáš se s tím kočárem jezdit s nasazenou sedačkou do lesa…? Mi se s tou MC trochu hýbe, ale nijak tragické to není a na běžnou hrbolatou skoropolňačku v pohodě.
Jinak s tím fusakem stále váhám…paní opěvovala ty materiály…právě že v létě chladí a v zimě do toho můžeme dát mímo jen třeba v dupačkách, že to má prostě dobrou termoregulaci…Ale nějak si v tom to mimčo v létě neumim představit ![]()
Tak já četla i v nějaké recenzi v mladé frontě kdysi že maxi cosi jen komerce těžká a absolutně top na bezpečí je romer. Nicméně my nejzdíme denně a když tak jen po městě do obchodu, tudíž nám gesslein sutosedačka stačí, ale jezdit často a třeba odněkud z vesnice zainvestuju asi víc do romeru. Jinak použitou autosedačku bych osoběn nekoupila, neboť může dotyčná zatajit že je bouraná apod a může mít skrytou vadu.
Petulk hele kdykoliv vidím dítě v kočáru v gesslein fusaku ej stejně nabalený jaklo pumpa
já mám fusak emitex, dám malý jen bundičku a na nohy nic extra, dám ji do fusaku a přikreju tím originálním dílem od kočáru a nikdy chladná nebyla, výdycky tam má nádherně teploučko, takže podle mě je to zbytečný a jak jsem už psla advě ženský kterých jsem se na to ptal ami řekly že se jim na tom v létě dítě šíleně potilo což se ani nedivím
@strelish píše:
Nic extra ta sedačka prý není, top je právě třeba Maxi-Cosi nebo Romer, jak píše careynkapetluk: nezapomínej, že je to prodavačka
Btw proč tak nutně potřebuješ, aby seděla na podvozku jak přibitá, chystáš se s tím kočárem jezdit s nasazenou sedačkou do lesa…? Mi se s tou MC trochu hýbe, ale nijak tragické to není a na běžnou hrbolatou skoropolňačku v pohodě.
Já vlastně ani nevim
. Jsem někde četla názor že se tam jiný vajíčka pak děsně viklají a taky ty adaptéry, že by nemusely být…Hele ne že mě ještě nasadíte dalšího brouka do hlavy jakou autosedačku koupit
. Já už mám toho rozhodování až po krk ![]()
@loka píše:
Petulk hele kdykoliv vidím dítě v kočáru v gesslein fusaku ej stejně nabalený jaklo pumpajá mám fusak emitex, dám malý jen bundičku a na nohy nic extra, dám ji do fusaku a přikreju tím originálním dílem od kočáru a nikdy chladná nebyla, výdycky tam má nádherně teploučko, takže podle mě je to zbytečný a jak jsem už psla advě ženský kterých jsem se na to ptal ami řekly že se jim na tom v létě dítě šíleně potilo což se ani nedivím
Já právě vůbec netuším ani jak se mají mimča oblíkat, je to naše první…takže jak se znám tak bych jí do toho fusaku nabalila taky
. A narodit se má v červenci, tak pochybuju že bych jí chuděru do toho beraního fusaku dala…Ale zas když paní o tom tak básnila…asi 10 minut v kuse..jako prodat to umí..to se jí musí nechat ![]()
Petulk říká se že á dítě mít o jednu vrstvu navíc než ty ..rpo mě v zimě to znamená fusak a hotovo
musím říct ž e s letním dítkem bych taky bojovala, v létě je o těžší..v zimě co…navlíkneš, kdyžtak dooblíkneš nebo svlíkneš, ale v hicech ![]()
@loka píše:
Tak já četla i v nějaké recenzi v mladé frontě kdysi že maxi cosi jen komerce těžká a absolutně top na bezpečí je romer. Nicméně my nejzdíme denně a když tak jen po městě do obchodu, tudíž nám gesslein sutosedačka stačí, ale jezdit často a třeba odněkud z vesnice zainvestuju asi víc do romeru. Jinak použitou autosedačku bych osoběn nekoupila, neboť může dotyčná zatajit že je bouraná apod a může mít skrytou vadu.
My toho taky tolik nenajezdíme…No uvidím co ta paní, je taky z Pardubic, takže si tu autosedačku určitě nejdřív prohlídnu, jestli je v pohodě…
@loka píše:
Petulk říká se že á dítě mít o jednu vrstvu navíc než ty ..rpo mě v zimě to znamená fusak a hotovomusím říct ž e s letním dítkem bych taky bojovala, v létě je o těžší..v zimě co…navlíkneš, kdyžtak dooblíkneš nebo svlíkneš, ale v hicech
No právě..to bude stejná kovbojka jako vybírat ten kočárek
. No hlavně mojí mamku chytla růžová mánie, tak uvažuju o 3D ultrazvuku, aby nám to raději potvrdili
. Ale kočárek asi vezmeme v nějakých neutrálních barvách..