Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyAutosedačka…jde i o váhu, jsou do 10-11kg a co se délky mimča týká..nesmí přesahovat hlavička horní hranu, ej to asi do 10-11 měsíců max bych řekla
Holky jak děláte ten nánožník?: Můžete mi to popsat a vyfotit prosím ![]()
petluk píše:
Tak já nevím…Holky a za jak dlouho vám z toho mimča vyrostly?
malej skoro v roce, ale je dlouhan, mel vsechno o cislo vetsi, pokud mu zeshora necouha hlava, tak je akorat - Romer ma polohovatelnou operku hlavy
loka píše:
Autosedačka…jde i o váhu, jsou do 10-11kg a co se délky mimča týká..nesmí přesahovat hlavička horní hranu, ej to asi do 10-11 měsíců max bych řeklaHolky jak děláte ten nánožník?: Můžete mi to popsat a vyfotit prosím
jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro ![]()
careynka píše:loka píše:jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro
Autosedačka…jde i o váhu, jsou do 10-11kg a co se délky mimča týká..nesmí přesahovat hlavička horní hranu, ej to asi do 10-11 měsíců max bych řeklaHolky jak děláte ten nánožník?: Můžete mi to popsat a vyfotit prosím
A dýlkou se tam vejde? To je drobek teda, já mám kolem sebe samý který mají v roce 10-11kg ![]()
loka píše:careynka píše:A dýlkou se tam vejde? To je drobek teda, já mám kolem sebe samý který mají v roce 10-11kgloka píše:jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro
dylkou uz je davno v 9-18, ted jsem ho nezkousela tam dat
no v roce mel taky pres 10 kg, ale ono se to pak zpomali, jak zacnou litat ![]()
loka píše:careynka píše:A dýlkou se tam vejde? To je drobek teda, já mám kolem sebe samý který mají v roce 10-11kgloka píše:jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro
MY uz se na delku nevejdem , nam byla pulroku , u kamaradky snad 5 mesicu jen , mela Romer , dalsi kamaradka ma malinkate mimco, myslim ze se ji tam mala vejde jeste v roce ![]()
Holky máte nějaká problém u F6 s brzdou? Často se nám stává,že zabrzdí až na několikátý pokus a to ještě musíme s kočárkem trochu popojet ![]()
Raacek píše:
Holky máte nějaká problém u F6 s brzdou? Často se nám stává,že zabrzdí až na několikátý pokus a to ještě musíme s kočárkem trochu popojet
Vubec
, ja zatim nadprumerne spokojena ![]()
oxit píše:loka píše:MY uz se na delku nevejdem , nam byla pulroku , u kamaradky snad 5 mesicu jen , mela Romer , dalsi kamaradka ma malinkate mimco, myslim ze se ji tam mala vejde jeste v rocecareynka píše:A dýlkou se tam vejde? To je drobek teda, já mám kolem sebe samý který mají v roce 10-11kgloka píše:jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro
to je blbost ze by v 5 mesicich z toho vyrosta, to by musela mit 80 cm
tam schvalne vojtu posadim
tak na dylku je Vojtovi ROmer baby safe tak akorat, na posledni cm asi
a to ma 84 cm, je fakt cahoun. Ale pasy uz by mu byly kratky, coz je vec jina. Ale jeste jedna vec, vite ze se do autosedacky nesmeji davat deti obleceny? Tim myslim bundy apod? Hodne maminek to nevi a davaji to tak a pak rikaji, ze je sedacka mala, ale ten hlavni duvod je ten, ze pak nejsou pevne pripoutany a pri nehode ty pasy sjedou a mimco si ublizi vic nez by mohlo.
Perfektni jsou takovy ty zavinovacky do autosedacky, dela je treba Emitex
careynka píše:oxit píše:to je blbost ze by v 5 mesicich z toho vyrosta, to by musela mit 80 cmloka píše:MY uz se na delku nevejdem , nam byla pulroku , u kamaradky snad 5 mesicu jen , mela Romer , dalsi kamaradka ma malinkate mimco, myslim ze se ji tam mala vejde jeste v rocecareynka píše:A dýlkou se tam vejde? To je drobek teda, já mám kolem sebe samý který mají v roce 10-11kgloka píše:jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro
Autosedačka…jde i o váhu, jsou do 10-11kg a co se délky mimča týká..nesmí přesahovat hlavička horní hranu, ej to asi do 10-11 měsíců max bych řeklaHolky jak děláte ten nánožník?: Můžete mi to popsat a vyfotit prosímtam schvalne vojtu posadim
Mame 74 cm a 6 mesicu skoro, sedacka nam je mala, blbost to neni…
careynka píše:
tak na dylku je Vojtovi ROmer baby safe tak akorat, na posledni cm asia to ma 84 cm, je fakt cahoun. Ale pasy uz by mu byly kratky, coz je vec jina. Ale jeste jedna vec, vite ze se do autosedacky nesmeji davat deti obleceny? Tim myslim bundy apod? Hodne maminek to nevi a davaji to tak a pak rikaji, ze je sedacka mala, ale ten hlavni duvod je ten, ze pak nejsou pevne pripoutany a pri nehode ty pasy sjedou a mimco si ublizi vic nez by mohlo.
Perfektni jsou takovy ty zavinovacky do autosedacky, dela je treba Emitex
oxit píše:careynka píše:Mame 74 cm a 6 mesicu skoro, sedacka nam je mala, blbost to neni…oxit píše:to je blbost ze by v 5 mesicich z toho vyrosta, to by musela mit 80 cmloka píše:MY uz se na delku nevejdem , nam byla pulroku , u kamaradky snad 5 mesicu jen , mela Romer , dalsi kamaradka ma malinkate mimco, myslim ze se ji tam mala vejde jeste v rocecareynka píše:A dýlkou se tam vejde? To je drobek teda, já mám kolem sebe samý který mají v roce 10-11kgloka píše:jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro
Autosedačka…jde i o váhu, jsou do 10-11kg a co se délky mimča týká..nesmí přesahovat hlavička horní hranu, ej to asi do 10-11 měsíců max bych řeklaHolky jak děláte ten nánožník?: Můžete mi to popsat a vyfotit prosímtam schvalne vojtu posadim
romerka? to ma jeste furt 10 cisel zasobu
careynka píše:oxit píše:romerka? to ma jeste furt 10 cisel zasobucareynka píše:Mame 74 cm a 6 mesicu skoro, sedacka nam je mala, blbost to neni…oxit píše:to je blbost ze by v 5 mesicich z toho vyrosta, to by musela mit 80 cmloka píše:MY uz se na delku nevejdem , nam byla pulroku , u kamaradky snad 5 mesicu jen , mela Romer , dalsi kamaradka ma malinkate mimco, myslim ze se ji tam mala vejde jeste v rocecareynka píše:A dýlkou se tam vejde? To je drobek teda, já mám kolem sebe samý který mají v roce 10-11kgloka píše:jsou do 13 kil, to malej nema jeste v roce a pul skoro
Ne , mame gessleina, ale je stejne velka jako Romerka , mame velke dite
, syn byl malicky, ale dcera je celkove velka , ve 4mes. ji kazdy hadal pulroku ![]()
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… proto prave uvazuji nad touto , jinou ji zatim dat nemuzu, jeste sama nesedi , takze mame timto omezeny vyber
, jinak pry sedacky ktery jsou proti smeru jsou 5× bezpecnejsi
nez bezne ![]()