Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggypetluk píše:
Díky za reakce. No my bydlíme ve městě, takže vyloženě do terénu kočárek není potřeba, ale chceme aby zvládal nějaký výlet, vození u tchánovců na vesnici a tak. A za domem máme lesopark, kde je pěkná cesta, ale přesto nějaký odpružení bude potřeba..Koukali jsme třeba i na Concord, Brio go..ale ty prý neprojednou ani rozbitý chodník nebo kočičí hlavy, tak já nevím. Do duhy se teprve chystáme, ale kočárek tam určitě brát nebudeme…v Hradci v prodejně John Nell vyjde mnohem levněji. Ta F6 je asi je asi z těch variant nejvíc do terénu a nejtěžší že? A co myslíte ta F4? Ani nevím jak ta vychází cenově a v čem je rozdíl..Nebo ten model Future…Důležitá je taky pro nás skládání, bydlíme v bytě a podvozek budu muset asi nechávat složený ve sklepě..
ja mam od Gessleinu trikolku z Nemecka, vysla o dost levneji a striska drzi jak zidovska vira, je lehouckej, samotna korbicku je jako pirko oproti DorJanu co jsem mela a do auta ho dam raz dva, vubec mi neprijde tezky, takze ja bych do jinyho kocarku uz nikdy nesla
a teren projede jako nic
Tak jsme se nakonec rozhodli pro trojkombinaci F4…pro nás ideální. Je lehoučká, skladná, užší a lehký terén zvládne, stejnak budeme jezdit hlavně po městě. Teď ještě vybrat pěknou barvičku (včera jsme se dozvěděli že čekáme na 80% holčičku
) a vykoumat jak srazit tu cenu dolu…Čistě náhodou neprodáváte některá autosedačku??? Hned bych něco ušetřila ![]()
petluk píše:
Tak jsme se nakonec rozhodli pro trojkombinaci F4…pro nás ideální. Je lehoučká, skladná, užší a lehký terén zvládne, stejnak budeme jezdit hlavně po městě. Teď ještě vybrat pěknou barvičku (včera jsme se dozvěděli že čekáme na 80% holčičku) a vykoumat jak srazit tu cenu dolu…Čistě náhodou neprodáváte některá autosedačku??? Hned bych něco ušetřila
Ja mam od Gessleinu vajicko, tak za 2 mesice bude volne ![]()
oxit píše:petluk píše:Ja mam od Gessleinu vajicko, tak za 2 mesice bude volne
Tak jsme se nakonec rozhodli pro trojkombinaci F4…pro nás ideální. Je lehoučká, skladná, užší a lehký terén zvládne, stejnak budeme jezdit hlavně po městě. Teď ještě vybrat pěknou barvičku (včera jsme se dozvěděli že čekáme na 80% holčičku) a vykoumat jak srazit tu cenu dolu…Čistě náhodou neprodáváte některá autosedačku??? Hned bych něco ušetřila
Fakt? A barva? A za kolik bys ho prodala?
petluk píše:oxit píše:Fakt? A barva? A za kolik bys ho prodala?petluk píše:Ja mam od Gessleinu vajicko, tak za 2 mesice bude volne
Bez chyby , poskozeni, skrabancu , je jak nova. Cenu nevim, musim zjistit za kolik se prodavaji ![]()
A je petrolejovo-modro-seda , te modr je tam minimum, a mam ji pro holcicku ![]()
oxit píše:petluk píše:Bez chyby , poskozeni, skrabancu , je jak nova. Cenu nevim, musim zjistit za kolik se prodavajioxit píše:Fakt? A barva? A za kolik bys ho prodala?petluk píše:Ja mam od Gessleinu vajicko, tak za 2 mesice bude volne
A je petrolejovo-modro-seda , te modr je tam minimum, a mam ji pro holcicku
Vypadá super
. Já jsem si říkala, že tohle je zrovna věc, kterou bych novou mít nemusela a na který by se dalo ušetřit, přeci jen je v ní dítko málo a nemá moc šanci jí nějak zničit. Ještě mě jí nabízela kámoška, ale kupovala jí už z druhý ruky a teď už se jí tam malá skoro nevleze,takže posílá dál… tak se na ní půjdu podívat…
petluk píše:
ja bych klidne prodala temer fungl novou - pul roku pouzivanou Romer baby safe plus, na Gesslein jde nacvaknout a je vitez v crash testech
kupovala jsem ji malemu az kdyz mu byly 4 mesice a pouzival ji do 10 mesicu, tak jestli chces muzu ti poslat fotky ![]()
careynka píše:petluk píše:ja bych klidne prodala temer fungl novou - pul roku pouzivanou Romer baby safe plus, na Gesslein jde nacvaknout a je vitez v crash testech
kupovala jsem ji malemu az kdyz mu byly 4 mesice a pouzival ji do 10 mesicu, tak jestli chces muzu ti poslat fotky
A za kolik bys jí nechala? A nevyklá se pak na té konstrukci? Mě tvrdili v Duze že lepší tam drží origoš Gesslein, ale je otázkou jestli je to pravda
. Paní má evidentně odpor k jak ona říká „komerčním“ značkám
. Mě včera nabídla kamarádka Gessleinku po dvou dětech zadarmo…vypadá teda už dost jetě, ale zase si říkám že to nevadí, že svůj účel splní..A prý jí z toho malá vyrostla už v šesti měsících..
. Tak nevím jestli to vzít…a jestli vůbec bude pasovat na nový podvozek
. Co myslíte?
petluk píše:careynka píše:A za kolik bys jí nechala? A nevyklá se pak na té konstrukci? Mě tvrdili v Duze že lepší tam drží origoš Gesslein, ale je otázkou jestli je to pravdapetluk píše:ja bych klidne prodala temer fungl novou - pul roku pouzivanou Romer baby safe plus, na Gesslein jde nacvaknout a je vitez v crash testech
kupovala jsem ji malemu az kdyz mu byly 4 mesice a pouzival ji do 10 mesicu, tak jestli chces muzu ti poslat fotky
. Paní má evidentně odpor k jak ona říká „komerčním“ značkám
. Mě včera nabídla kamarádka Gessleinku po dvou dětech zadarmo…vypadá teda už dost jetě, ale zase si říkám že to nevadí, že svůj účel splní..A prý jí z toho malá vyrostla už v šesti měsících..
. Tak nevím jestli to vzít…a jestli vůbec bude pasovat na nový podvozek
. Co myslíte?
Musis mit adaptery , a s tim vyklanim pravda to je
, ja uz teda na svoji mam zajemce
, a male uz je pomalu mala , ted uz budem brat novou: Besafe iZi Kid X3 Isofix , takze taky nam origos vydrzela pul roku
, a s malou se moc cestovat ani nedalo , jen obcasne jizdy k doktorce , takze u nas byla temer nevyuzita
, v aute ted uz konecne nerve, a cestovat budeme vice, takze jdeme do Besafe iZi Kid X3 Isofix
ktera vyhrala v dTestu ![]()
petluk, ja ji mam jako novou, kdyz ji neprodam, tak ji necham segre nebo nam na druhe. Ja jsem zase zastance bezpecnosti
a v takovym stavu, jak pises, ze je tamta, bych ditko nevezla. Uz bych neverila, ze je tak bezpecna. Nic ti nenutim, jen ze ji tu mam
nemela jsem ji ale na gesslein, takze nevim, jak na tom drzi, mam k tomu i ten podstavec na pasy do auta, ze na to sedacku jen nacvaknes a nemusis ji uz poutat, pripoutana je ta zakladna. Ale zkusim ti sem hodit odkaz, ted sly hodne dolu, kvuli zvyseni dani a prodejnosti, tak se ti vyplati koupit funglovku
do pouzity bych nesla
http://www.autosedacky-romer.cz/…r__-876.html
a ta zakladna je na pasy nebo na isofix, nevim jake mate auto http://www.autosedacky-romer.cz/…r__-874.html a isofix http://www.autosedacky-romer.cz/…r__-875.html
pouzit jde samozrejme i bez zakladny, ale takhle je to mnohem pohodlnejsi ![]()
careynka píše:
petluk, ja ji mam jako novou, kdyz ji neprodam, tak ji necham segre nebo nam na druhe. Ja jsem zase zastance bezpecnostia v takovym stavu, jak pises, ze je tamta, bych ditko nevezla. Uz bych neverila, ze je tak bezpecna.
To ze ma jety potah predsi na bezpecnosti neubira? Ja myslela ze autosedacka uz neni bezpecna po autonehode ![]()
oxit píše:careynka píše:To ze ma jety potah predsi na bezpecnosti neubira? Ja myslela ze autosedacka uz neni bezpecna po autonehode
petluk, ja ji mam jako novou, kdyz ji neprodam, tak ji necham segre nebo nam na druhe. Ja jsem zase zastance bezpecnostia v takovym stavu, jak pises, ze je tamta, bych ditko nevezla. Uz bych neverila, ze je tak bezpecna.
a po delsim case uzivani, ty plasty taky nejsou nesmrtelny ![]()
Tak já nevím…Holky a za jak dlouho vám z toho mimča vyrostly?
Tak to je jina
, ja jsem s kocarkem spokojena , uz na prvni pohled vypada kvalitne : jak potahy tak i konstrukce
, ovsem ma taky chyby a to : nakupni kosik- zcela nepouzitelny (u F6) , a to asi vse , jinou chybu jsem nenasla
, celkem toto uz dnes 5kocarek ktery pouzivam a je nejlepsi ( pro mne) , a rozhodne budu vyuzivat hodne sportak, je polohovaci, jde do uplneho lehu , krasne kryty , nemam pocit ze do ne profoukne, nebo tak , a je fakt strasne velky, doslova, tak velky jsem jeste snad nevidela
, takze asi tak.
Ono strasne moc zalezi na tom co od kocarku chces , a do jakého terenu ho budes pouzivat . Ja sice golface koupene mam, ale pouziju je maximalne na cestu MHDčkem do Prahy, i pres to ze ma odpruzene vsecke kola, neni to ono, sportak je sportak , ale nekere holky zas maji radse golfky