Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
18.2.12 19:51

Carey..jj četla jsem tady hodn o německu…ale my máme německo poměrně daleko a neumím si představovat jak tam bduu jezdit s reklamací..mít to velde sebe ty hranice klíďo, ale nám by se to nevyplatilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.2.12 21:30

Oni pro to prijedou :-) zadnej stres… stejne tak jak mi to za 12 euro dovezli az do baraku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
26.2.12 01:07

Hlásím první závadu :( Po 4 měsících se porouchala brzda.Je opravdu na špatném místě.Ačkoliv jsme při skládání dávali pozor,tak se na několika místech přeštípla a popraskala,ale ještě než se tak stalo se neustále zasekávala.
No a před pár dny ještě vylezly dráty v místech páčky na rukojeti.No prostě brzda je kaput,budem muset zajet do Hradce,ale kdy na to najdu čas to teda nevim :(

Jinak velká kola do sněhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
26.2.12 09:38

S tou brzdou to máme podobný. Zasekavala se nám už když sme si ten kočár kupovali. Prodavač v hradci tvrdil že se to rozchodi a trošku nám to promazal. Vůbec to teda nepomohlo. Pak asi po měsíci mě přišlo že to přestalo brzdit, ale když jsem tu páčku dala víc jak těch 90stupnu tak to brzdí. Pak se nám začali trochu trhat a zasekávat ty lanka na brzde. Malej má už 7 měsíců a ještě sme v tom hradci nebyli, moc se mě nechce tak daleko jezdit. Jo a to mám ještě problém s téma velkyma kolama, šíleně mě zataci pořád doleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.2.12 10:31

teda to koukám, jaký máte problémy, mi jezdíme 7 měsíců a super, jediný problém není, asi to je prostě špatný „kus“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
26.2.12 10:39

Já teda klepu na dřevo, zatím jsme taky bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
26.2.12 10:55

5,5 mesice pouzivani a zadna zavada, navic s kocarem nak nesetrime , jezdime cestou-necestou :)))) , ale do auta jsme si ted poridily golface :)

• Citovat
  • Upravit
18551
26.2.12 19:30

Tak s brzdou je to sztejný :zed: do první polohy jde bezvadně a do druhý kolikrát musím buď hnout s kočárem a nebo to odbrzdit…už jsem to byla nechat opravit…a za dva dny to dělalo totéž :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.2.12 22:01

holky a kde brzdite?ja snad v zivote kocar nezabrzdila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
26.2.12 22:03

Tak já ho brzdím při sundávání a nandávání autosedačky jak mi taky poradila jedna dobrá duše :* a jinak brzdím třeba když se hrabu v autě ještě pro nákup a malá už je venku..přeci jen nedej Bože může vjet do silnice 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
26.2.12 22:08
careynka píše:
holky a kde brzdite?ja snad v zivote kocar nezabrzdila :-)

No když třeba jedu vlakem, vyndam dítě a du si sednout a kočár nechám u dveří, když chcu otevřít dveře do domu (nájezd je do kopce), když chcu dát kočár do auta nebo z auta (parkoviště v kopci), .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.2.12 00:11

Taky používám brzdu při nandavání autosedačky a těch případů kdy musim zabrzdit je víc.

Mám výborný zážitek z jezdících schodů v obchodáku,byli to takový ty plochý a docela dlouhý,tak jsem kočárek zabrzdila abych ho nemusela držet,ale když jsem chtěla odbrzdit tak se brzda zasekla a já se narazila na rukojet' a za mnou se o nás přerazilo několik lídí :mrgreen: Nešlo s tim hnout snažila jsem se kola nadzvednout,ale to už do mě několik lidí narazilo…no bylo to k popukání. Od té doby už jsem radši nebrzdila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.2.12 10:24
monta píše:
Taky používám brzdu při nandavání autosedačky a těch případů kdy musim zabrzdit je víc.Mám výborný zážitek z jezdících schodů v obchodáku,byli to takový ty plochý a docela dlouhý,tak jsem kočárek zabrzdila abych ho nemusela držet,ale když jsem chtěla odbrzdit tak se brzda zasekla a já se narazila na rukojet' a za mnou se o nás přerazilo několik lídí :mrgreen: Nešlo s tim hnout snažila jsem se kola nadzvednout,ale to už do mě několik lidí narazilo…no bylo to k popukání. Od té doby už jsem radši nebrzdila :roll:

žišmarijáááááááá to je hrozný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.2.12 10:32
monta píše:
Taky používám brzdu při nandavání autosedačky a těch případů kdy musim zabrzdit je víc.Mám výborný zážitek z jezdících schodů v obchodáku,byli to takový ty plochý a docela dlouhý,tak jsem kočárek zabrzdila abych ho nemusela držet,ale když jsem chtěla odbrzdit tak se brzda zasekla a já se narazila na rukojet' a za mnou se o nás přerazilo několik lídí :mrgreen: Nešlo s tim hnout snažila jsem se kola nadzvednout,ale to už do mě několik lidí narazilo…no bylo to k popukání. Od té doby už jsem radši nebrzdila :roll:

Tak to mam dost podobny zazitek, kocarek do nakupaku mi prisel nevhodny, pouzivame Peg Perego golfky na nakupy

• Citovat
  • Upravit
luceka
2.3.12 22:32
monta píše:
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou :D

Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí :cert:
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.

Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá :(

Tak malý kolečka se nám teď začaly sekat hooodně :cert: já je teď nasadila po zimě a vůbec se s nimi nedá jet, dělají si co chtějí, samy zatáčí, nedrží směr, asi budu muset reklamovat, je to úplně vyšlochtaný, áááchjo, to jsem od Gessleinu teda nečekala :nevim: od dubna jsem jezdila jen s malýma kolečkama a pak na zimu (cca 2 měs.) jsem akorát dala velká a teď jsem je vyměnila zpět za malý a fakt se s tím nedá jet, zasekávají se, ujíždí si kam chtějí a nedá se s nima zatáčet, přijde mi, že je máme vyviklaný co s tím? vezmou mi to na reklamaci? já ty velký na trvalý ježdění nechci, jako do sněhu dobrý byly, ale na stálo neee. Malý jsou malý, já chci zpět ty malý a funkční :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4