Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
15.1.12 19:27
monta píše:
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou :D

Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí :cert:
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.

Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá :(

Nám to teda nic nedělá, ale jezdíme s ním chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.1.12 19:29
loka píše:
monta píše:
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou :D

Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí :cert:
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.

Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá :(
Nám to teda nic nedělá, ale jezdíme s ním chvilku.

ja jezdim od zari a rovnou s desetikilakem a naprosto bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
15.1.12 20:03

8o 8o 8o
Ježiš nestraště mě, že na tom kočáru něco nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.1.12 20:06
estrellita píše:
8o 8o 8o
Ježiš nestraště mě, že na tom kočáru něco nefunguje :mrgreen:

ne, to je nejakej zmetek, jeden z tisice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
15.1.12 21:27

No já mám taky nějaký vady, když tam mám velký kola vpředu tak mě kočár zataci doleva a trhá se mě lanko na brzde. Malý kola se mě hůř otáčí třeba na kachlickach nebo když stojím a chcu se rozjet tak to de hůř, ale třeba to je normální já nevím, nikdy sem nejezdila s jiným kocarem.
Potřebovala bych někdy zajet do Pardubic na reklamaci, ale je to dost daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.1.12 22:23
Gaguska píše:
No já mám taky nějaký vady, když tam mám velký kola vpředu tak mě kočár zataci doleva a trhá se mě lanko na brzde. Malý kola se mě hůř otáčí třeba na kachlickach nebo když stojím a chcu se rozjet tak to de hůř, ale třeba to je normální já nevím, nikdy sem nejezdila s jiným kocarem.

Mně se utrhlo brzdové lanko a to jsem s tžím jezdila cca 3měsíce, ale naštěstí to manža vyměnil… a pak mi praskla ta jedna nosná tyč, tak to bylo v reklamaci… a dostala jsem nový podvozek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
16.1.12 00:55
To budeš mít nejspíš stejný problém s malýma kolečkama jako já.Když se chci rozjet,tak se mi šprajcnou a musim s kočárkem trochu popojet aby se srovnaly :roll: Máme ho z Hradce a taky to mám z ruky,tak se mi tam nechce.
Gaguska píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.1.12 10:04
estrellita píše:
A jinak teda na totohle miláčka teď budeme měsíc čekat :mrgreen:Dorjan jsem měla v neutrální barvě a samozřejmě se nabízelo, abych vzala v neutrální i tenhle, ale prostě ta tyrkysová mi tak padla do oka, že jsem se už nedokázala ztotožnit s jinou barvou :)) Hold jestli druhé mimi bude jednou holčička, tak jí tam šoupnu růžovou deku a nebude to snad taková tragédie :-D

Jo, snoopy je uzasnej! Hrozne se mi libil, ale meli ho jen F6 ne F1 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
16.1.12 10:06

Holky s těma kolečkama…tak jako že když stojím na místě,a mám je blbě srovnaný tak s ním taky usím cuiknout aby se srovnaly, ale to je bych řekla normální…když směřuje každé kolečko jnam, je jasný že se musí srovnat aby se rozjely :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
16.1.12 12:56
S koleckama to je normalni :palec: , jinak ja by sla jednoznacne opet do Gesslein , zvlada vse , je jak tank , o kvalite ani nemluvim. Na kazdem kocarku je neco , a i na Gessleinu mi par veci vadi , ale duvod proc jsem sla do Gesslein je to z dle meho nazoru je bezpecny ( kvalita latek a materialu, neate strach ze jsou v tom rakovnno tvorne latky) , pohodli pro dite , kocarek si totiz ja nekupupovala pro sebe ale pro dceku :kytka:
loka píše:
Holky s těma kolečkama…tak jako že když stojím na místě,a mám je blbě srovnaný tak s ním taky usím cuiknout aby se srovnaly, ale to je bych řekla normální…když směřuje každé kolečko jnam, je jasný že se musí srovnat aby se rozjely :think:
  • Citovat
  • Upravit
1638
27.1.12 16:01

je tady nějáká maminka co bydlí v Brně, Nový Lískovec? byly jsme tam na procházce a potkaly jsme se s kočárkama..my šedo-zelená, ty jiný typ kočárku, ale gesslein…měla jsem jen nějákou prosbu, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
27.1.12 18:25
madrianova píše:
je tady nějáká maminka co bydlí v Brně, Nový Lískovec? byly jsme tam na procházce a potkaly jsme se s kočárkama..my šedo-zelená, ty jiný typ kočárku, ale gesslein…měla jsem jen nějákou prosbu, díky

Těžko říct, já bývám ve ČT a PÁ v Brně u babičky a v pátek dopoledne jezdím po Novém Liskovci s F6 tak nevím jestlis myslela mě nebo úplně někoho jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.1.12 18:40

bylo to na ulici Plachty, myslím že šedej kočárek, a byla to středa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
28.1.12 10:11
madrianova píše:
bylo to na ulici Plachty, myslím že šedej kočárek, a byla to středa :-)

Tak já mám zelenej a jezdím tam jenom v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
28.1.12 15:59

maminky od kdy dáváte mimi do sporťáku? malá má cca 68 cm a 7 kg skoro
a zdá se mi docela dost narvaná v tý tašce a ve fusaku emitex..jak sardinka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek