Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggymonta píše:
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou![]()
Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí
Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.
Nám to teda nic nedělá, ale jezdíme s ním chvilku.
loka píše:monta píše:Nám to teda nic nedělá, ale jezdíme s ním chvilku.
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou![]()
Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí
Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.
ja jezdim od zari a rovnou s desetikilakem a naprosto bez problemu
estrellita píše:
![]()
![]()
Ježiš nestraště mě, že na tom kočáru něco nefunguje
ne, to je nejakej zmetek, jeden z tisice ![]()
No já mám taky nějaký vady, když tam mám velký kola vpředu tak mě kočár zataci doleva a trhá se mě lanko na brzde. Malý kola se mě hůř otáčí třeba na kachlickach nebo když stojím a chcu se rozjet tak to de hůř, ale třeba to je normální já nevím, nikdy sem nejezdila s jiným kocarem.
Potřebovala bych někdy zajet do Pardubic na reklamaci, ale je to dost daleko.
Gaguska píše:
No já mám taky nějaký vady, když tam mám velký kola vpředu tak mě kočár zataci doleva a trhá se mě lanko na brzde. Malý kola se mě hůř otáčí třeba na kachlickach nebo když stojím a chcu se rozjet tak to de hůř, ale třeba to je normální já nevím, nikdy sem nejezdila s jiným kocarem.
Mně se utrhlo brzdové lanko a to jsem s tžím jezdila cca 3měsíce, ale naštěstí to manža vyměnil… a pak mi praskla ta jedna nosná tyč, tak to bylo v reklamaci… a dostala jsem nový podvozek:-)
Gaguska píše:
estrellita píše:
A jinak teda na totohle miláčka teď budeme měsíc čekatDorjan jsem měla v neutrální barvě a samozřejmě se nabízelo, abych vzala v neutrální i tenhle, ale prostě ta tyrkysová mi tak padla do oka, že jsem se už nedokázala ztotožnit s jinou barvou
Hold jestli druhé mimi bude jednou holčička, tak jí tam šoupnu růžovou deku a nebude to snad taková tragédie
Jo, snoopy je uzasnej! Hrozne se mi libil, ale meli ho jen F6 ne F1 ![]()
Holky s těma kolečkama…tak jako že když stojím na místě,a mám je blbě srovnaný tak s ním taky usím cuiknout aby se srovnaly, ale to je bych řekla normální…když směřuje každé kolečko jnam, je jasný že se musí srovnat aby se rozjely ![]()
loka píše:
Holky s těma kolečkama…tak jako že když stojím na místě,a mám je blbě srovnaný tak s ním taky usím cuiknout aby se srovnaly, ale to je bych řekla normální…když směřuje každé kolečko jnam, je jasný že se musí srovnat aby se rozjely
je tady nějáká maminka co bydlí v Brně, Nový Lískovec? byly jsme tam na procházce a potkaly jsme se s kočárkama..my šedo-zelená, ty jiný typ kočárku, ale gesslein…měla jsem jen nějákou prosbu, díky
madrianova píše:
je tady nějáká maminka co bydlí v Brně, Nový Lískovec? byly jsme tam na procházce a potkaly jsme se s kočárkama..my šedo-zelená, ty jiný typ kočárku, ale gesslein…měla jsem jen nějákou prosbu, díky
Těžko říct, já bývám ve ČT a PÁ v Brně u babičky a v pátek dopoledne jezdím po Novém Liskovci s F6 tak nevím jestlis myslela mě nebo úplně někoho jinýho.
bylo to na ulici Plachty, myslím že šedej kočárek, a byla to středa ![]()
madrianova píše:
bylo to na ulici Plachty, myslím že šedej kočárek, a byla to středa
Tak já mám zelenej a jezdím tam jenom v pátek
maminky od kdy dáváte mimi do sporťáku? malá má cca 68 cm a 7 kg skoro
a zdá se mi docela dost narvaná v tý tašce a ve fusaku emitex..jak sardinka ![]()