Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
9.1.12 17:39

Díky holky někde mrknu, tahle se mi fakt nelíbí a když jsem ji včera poprvé navíkala, tak jsem s ní furt točila jak idiot a hledala díru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.1.12 20:51
loka píše:
Díky holky někde mrknu, tahle se mi fakt nelíbí a když jsem ji včera poprvé navíkala, tak jsem s ní furt točila jak idiot a hledala díru :lol:

no tak to nejsi sama, ja kdyz ji poprve navlikala na namesti! tak si asi lidi mysleli, ze jsem magor:-D sem s tim tocila a obracela to :roll: sem se na ni mela radsi podivat doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
9.1.12 21:05

Já jsem teda za pláštěnku ráda - připadá mi super, otvory jsou přece po bocích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.1.12 21:14
Vech píše:
Já jsem teda za pláštěnku ráda - připadá mi super, otvory jsou přece po bocích :think:

já si furt nemůžu pomoct, nale na malou pořádně nevidím což mi strašně vadí :pocitac: a navíc po těch bokách mi to přijde k ničemu, kdyžř tam je stejně budka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
9.1.12 21:18
Vech píše:
Já jsem teda za pláštěnku ráda - připadá mi super, otvory jsou přece po bocích :think:

To sou, ale když je chcu rozepnout aby šel k miminu vzduch a nezaparil to tam dechem nebo abych mu dala dudel tak to musím rozepnout od spodu a pak je půlka kocaru mokrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
9.1.12 21:31

Loko, já to zas beru za super, že jí tam v tom vichru nefouká. Jenže naše malá spí, s dudlem nebo bez, jakmile ji tam položím. Prostě pláštěnka mi vyhovuje, to spíš ta trubka dole u koše, že tam věci musím dávat zadem, mě :cert: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
10.1.12 01:28

Vech ta tyč dole mě taky vytáčí.Nevejde se tam kvůli ní skoro nic.Vždycky musim nákup vyndat z tašky a každou věc tam naskládat zvlášt' :cert:
A je pravda že když se kočár složí tak se ten košík válí po zemi,to je nedomyšlený.
Pláštěnka mi taky nepřijde dobrá,když ji musim celou rozepnout abych se na malýho koukla :(
Ale nejvíc šílim z nandavání autosedačky :cert: Kterej chytrák tohle vymyslel :zed:
Velký kola jsme zatim nepoužili,čekáme na sníh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.1.12 12:10

taky mám velký kola schovaný a vytáhnu až nasněží což bude dofám až příští rok když jsme vydrželi doteď bez sněhu :mrgreen:
Jinak autosedačku jsem zkoušela nandávt jednou a taky jsem z toho byla zpocená až na zadku :oops: :lol:
A zítra ji budu potřebovat nandat i s malou tak to bude sprostých slov u toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.1.12 13:15
Vech píše:

Jo, mně se taky plástěnka líbí, jen jsem na ni napoprvé nechápavě zírala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
10.1.12 16:50

Monto, tak nandávání autosedačky mi jde bez problémů - zabrzdím kočár a stoupnu si jakoby za něj a lehce nacvaknu :think: Jo a s tím spodkem košíku je to fakt. Za poslední 2 dny jsem asi 8× skládala kočár do kufru, ale koš špinavý od země :cert: No stejně ten kočár a hlavně vložnou tašku miluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
11.1.12 14:10

Včera sem zjistila že ty malý otočný kola vpředu nejsou moc dobrý do většího bahna. Pěkně se to tam nalepilo a nešlo to dolů. Pěkně se to tam ucpalo a nechtělo to moc jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.1.12 14:32
Gaguska píše:
Včera sem zjistila že ty malý otočný kola vpředu nejsou moc dobrý do většího bahna. Pěkně se to tam nalepilo a nešlo to dolů. Pěkně se to tam ucpalo a nechtělo to moc jet.

Proto jsem sla do Gessleinu a ne do Teutomii, ze ma jak velky tak maly kola ;), do

blata jsou supr ta velka :)

Holky , pokud by jste znovu mely vybirat kocar ktery by to byl?
Mne jen tak zajima zda by jste znovu voluly Gessleina :))))

• Citovat
  • Upravit
19494
11.1.12 15:06
oxit píše:
Gaguska píše:
Včera sem zjistila že ty malý otočný kola vpředu nejsou moc dobrý do většího bahna. Pěkně se to tam nalepilo a nešlo to dolů. Pěkně se to tam ucpalo a nechtělo to moc jet.

Proto jsem sla do Gessleinu a ne do Teutomii, ze ma jak velky tak maly kola ;), do

Mne jen tak zajima zda by jste znovu voluly Gessleina :))))

okamzite :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.1.12 16:24

jedině gesslein, má všechno co má vychytanej kočárek mít..chybí jen to odpružení a houpání tím pádem…na balkoně mám roan marita..krásně velká korba, nádherně houpe..zhoupnu 3× a spí..venku musím s gessleinem jezdit déle :,( než usne…ale zase ten materiál, ty výhody…gessleinu jsou super
a jsem šťastná, že ho máme
teutonii jsem taky chtěla, jezdila jsem s ní na veletrhu a okukovala asi 2 hodky, barvy se mi nelíbili, materiál lepší u G. a vložný tašky hrozný :-/
ufff ještě , že jsme ho nekoupili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.1.12 17:34
oxit píše:
Gaguska píše:

Mne jen tak zajima zda by jste znovu voluly Gessleina :))))

Jj, na 100%ˇ… jen by mohla být ta taška širší, ale to už je maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí