Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyGaguska píše:madrianova píše:Tak já mám zelenej a jezdím tam jenom v pátek
bylo to na ulici Plachty, myslím že šedej kočárek, a byla to středa
aha tak to jsi nebyla ty ![]()
já se chtěla optat na bydlení v novým lískovic víš…jaký to tam je.
madrianova píše:
maminky od kdy dáváte mimi do sporťáku? malá má cca 68 cm a 7 kg skoro
a zdá se mi docela dost narvaná v tý tašce a ve fusaku emitex..jak sardinka
Ja obcas malou mam v kocarku bez tasky, jen „U“ dil a na ten „u“dil dam ten vrsek od tasky , dase na ne taky pridelat , a je to vclku dobry, mala je spokojena
loka píše:
Tak holky… po měsíci užívání mi vylezl drát z tašjky
U nás pořad dobrý ![]()
Oxit tak to závidíma doufám že tam tašku nebudu měnit každej měsíc za ty peníze ![]()
loka píše:
Oxit tak to závidíma doufám že tam tašku nebudu měnit každej měsíc za ty peníze
Já taky už uvažuju o tom že bych oddelala z té tašky to zpevnění nahoře. Malej má 69 cm a 8,5 kg, ta taška je hodně úzká a na délku jsme už taky nadoraz.
Gaguska píše:
Já taky už uvažuju o tom že bych oddelala z té tašky to zpevnění nahoře. Malej má 69 cm a 8,5 kg, ta taška je hodně úzká a na délku jsme už taky nadoraz.
TEda to je ale kus chlapa Gagusko
![]()
madrianova píše:
maminky od kdy dáváte mimi do sporťáku? malá má cca 68 cm a 7 kg skoro
a zdá se mi docela dost narvaná v tý tašce a ve fusaku emitex..jak sardinka
ahoj, tak já dávám malého do sportťáku už cca od října-listopadu, to mohl mít cca 6 kg a 65 cm. dala jsem tam vložku z tašky, fusak a super
. samozřejmě ještě nepolohuju.
tak sme to dnes zkusili, oddělali jsme to za hlavičkou , výztuže, ale desku pod zádičkama sme nechali, ještě polohovat nebudu, tak tam může zůstat, fusak se tam krásně vleze…a malá taky, je to fakt lepší, jsem ráda,není tam jak sardinka ale akorát ![]()
Holky máme ho domaaaaaaaa ajsem nadšená
Už se těším, až vyjedeme ven!
Krásná barvicka. Já jsem už z té vlozne tašky sundala to zadní vyztuzeni a už se těším na sportak na jaro.
Jo teď v tom sněhu se fakt super jezdí s těma velkyma kolama a taky používám tu gesslein pláštěnku ve větru a super a to sem na ňu nadávala.
estrel,ty jo,ten je fakt nadhernej!!!!ta barva je bozi,hezci nez na obrazku
a co to je teda za typ?ja myslela ze chces F4 buggy,ale tohle neni buggy,ne?
careynka píše:
estrel,ty jo,ten je fakt nadhernej!!!!ta barva je bozi,hezci nez na obrazkua co to je teda za typ?ja myslela ze chces F4 buggy,ale tohle neni buggy,ne?
F6 , krasna F6!
estrellita píše:
Holky máme ho domaaaaaaaa ajsem nadšenáUž se těším, až vyjedeme ven!
Noo tak ten je boží:-) ![]()