Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyTak se zimními koly se přidávám - neskutečná vychytávka, jsme jak tank, co se brodí vánicí… Jo a bez pláštěnky ani ránu ![]()
Vech píše:
Tak se zimními koly se přidávám - neskutečná vychytávka, jsme jak tank, co se brodí vánicí… Jo a bez pláštěnky ani ránu
Taky supr, ale mam s ne snih v kosiku
, trosku nedomysleno ![]()
estrellita píše:
Holky je to F6 a jsem z něj unešenááááá, fakt
To je asi ta nejhezci barevna kombinace co jsem videla u Gessleinu
![]()
Esdte krásný ![]()
Zimní kola
taky teď vidím plus pláštěnky
![]()
Holky jen se mi nějak furt nezdá, že by se vrchní část vložné tašky dala zipem připnout na Udíl…přijde mi Udíl podstatně širší ![]()
Oxit, jo to je bohužel pravda s tím sněhem, ale zavírám nad tím oči, hlavně, že nemusím moc tlačit ![]()
Loka, já to budu dneska asi zkoušet, tak pak dám vědět…
loka píše:
Esdte krásnýZimní kola
![]()
taky teď vidím plus pláštěnky
![]()
Holky jen se mi nějak furt nezdá, že by se vrchní část vložné tašky dala zipem připnout na Udíl…přijde mi Udíl podstatně širší
Da. NEsedi to uplne perfektne, ale da
, musis na tom „U“ dilu trosku povytahnouut tu cast se zipem nahoru
Ahoj holky, jelikož uvažuji o koupi kočárku Gesslein, chtěla bych se zeptat, jaké jsou míry složeného kočárku. Mám totiž míry, které uvádějí podvozek+sporťák, ale potřebovala bych míry jen toho hliníkového podvozku. Můžete mi prosím napsat kolik to tak je? Moc děkuju. Míša
Fufinka píše:
Ještě dodám, že se jedná o F6
Já ti to změřím, ale já mám octavku a mám ji ho na dýlku a akorát…po stranách mámv kufru ještě trochu místa
Přítel má fabu a tam musí být absolutmně vyklizenej kufr jinak se tam nedá
Na délu má rovných 100cm - od rukojeti po zadnmí kola, na šířku má 61cm a výška je 30mc ![]()
Ahoj, jsi zlatá, právě řeším, jestli ho tam dostaneme .) Ale podle těch mír asi ano. Ještě jedno děkuju moc. ![]()
Fufinka píše:
Ahoj, jsi zlatá, právě řeším, jestli ho tam dostaneme .) Ale podle těch mír asi ano. Ještě jedno děkuju moc.
on je hodne skladnej,protoze kdyz se ohne rukojet a sundaj kolecka -to je vterina- tak je mnohem mensi ![]()
Tak to je fajn, to se nám tam vleze. Manžel totiž začal vymýšlet, jestli si nekoupíme něco skladnějšího .))) No i kdybychom ho měli vozit na straše, tak chci F6 ![]()
Fufinka píše:
Tak to je fajn, to se nám tam vleze. Manžel totiž začal vymýšlet, jestli si nekoupíme něco skladnějšího .))) No i kdybychom ho měli vozit na straše, tak chci F6
To je moc dobry vyber
, ja uz jezdim 5mesicu a stale nadsena, navic se za nim skoro kazdy otoci, moc krat se stane ze se ptají na znacku kocarku ![]()