Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
16.2.12 21:07

Holky je to F6 a jsem z něj unešenááááá, fakt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
17.2.12 10:03

Tak se zimními koly se přidávám - neskutečná vychytávka, jsme jak tank, co se brodí vánicí… Jo a bez pláštěnky ani ránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
17.2.12 10:07
Vech píše:
Tak se zimními koly se přidávám - neskutečná vychytávka, jsme jak tank, co se brodí vánicí… Jo a bez pláštěnky ani ránu :mrgreen:

Taky supr, ale mam s ne snih v kosiku :think: , trosku nedomysleno :think:

• Citovat
  • Upravit
oxit
17.2.12 10:08
estrellita píše:
Holky je to F6 a jsem z něj unešenááááá, fakt :-D

To je asi ta nejhezci barevna kombinace co jsem videla u Gessleinu :)))) :palec:

• Citovat
  • Upravit
18551
17.2.12 11:50

Esdte krásný :palec:

Zimní kola :palec: :potlesk: taky teď vidím plus pláštěnky :oops: :mrgreen:
Holky jen se mi nějak furt nezdá, že by se vrchní část vložné tašky dala zipem připnout na Udíl…přijde mi Udíl podstatně širší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
17.2.12 11:57

Oxit, jo to je bohužel pravda s tím sněhem, ale zavírám nad tím oči, hlavně, že nemusím moc tlačit :mrgreen:
Loka, já to budu dneska asi zkoušet, tak pak dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
17.2.12 13:26
loka píše:
Esdte krásný :palec:Zimní kola :palec: :potlesk: taky teď vidím plus pláštěnky :oops: :mrgreen:
Holky jen se mi nějak furt nezdá, že by se vrchní část vložné tašky dala zipem připnout na Udíl…přijde mi Udíl podstatně širší :nevim:

Da. NEsedi to uplne perfektne, ale da :) , musis na tom „U“ dilu trosku povytahnouut tu cast se zipem nahoru

• Citovat
  • Upravit
Fufinka
17.2.12 14:55

rozměry kočárku

Ahoj holky, jelikož uvažuji o koupi kočárku Gesslein, chtěla bych se zeptat, jaké jsou míry složeného kočárku. Mám totiž míry, které uvádějí podvozek+sporťák, ale potřebovala bych míry jen toho hliníkového podvozku. Můžete mi prosím napsat kolik to tak je? Moc děkuju. Míša

• Citovat
  • Upravit
Fufinka
17.2.12 14:55

Ještě dodám, že se jedná o F6 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
18551
17.2.12 15:28
Fufinka píše:
Ještě dodám, že se jedná o F6 :mavam:

Já ti to změřím, ale já mám octavku a mám ji ho na dýlku a akorát…po stranách mámv kufru ještě trochu místa
Přítel má fabu a tam musí být absolutmně vyklizenej kufr jinak se tam nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
17.2.12 15:37

Na délu má rovných 100cm - od rukojeti po zadnmí kola, na šířku má 61cm a výška je 30mc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fufinka
17.2.12 15:49

Ahoj, jsi zlatá, právě řeším, jestli ho tam dostaneme .) Ale podle těch mír asi ano. Ještě jedno děkuju moc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19494
17.2.12 15:58
Fufinka píše:
Ahoj, jsi zlatá, právě řeším, jestli ho tam dostaneme .) Ale podle těch mír asi ano. Ještě jedno děkuju moc. :kytka:

on je hodne skladnej,protoze kdyz se ohne rukojet a sundaj kolecka -to je vterina- tak je mnohem mensi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fufinka
17.2.12 16:13

Tak to je fajn, to se nám tam vleze. Manžel totiž začal vymýšlet, jestli si nekoupíme něco skladnějšího .))) No i kdybychom ho měli vozit na straše, tak chci F6 :lol:

• Citovat
  • Upravit
oxit
17.2.12 16:21
Fufinka píše:
Tak to je fajn, to se nám tam vleze. Manžel totiž začal vymýšlet, jestli si nekoupíme něco skladnějšího .))) No i kdybychom ho měli vozit na straše, tak chci F6 :lol:

To je moc dobry vyber :palec: , ja uz jezdim 5mesicu a stale nadsena, navic se za nim skoro kazdy otoci, moc krat se stane ze se ptají na znacku kocarku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4