Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyestrellita píše:careynka píše:Doufám, že budu spokojená, už aby byl domaestrellita píše:Jeeee, gratuluju k vyberu, budes spokojenacareynka píše:Krásný! A Vojtíšek je k umuchlání
my máme tmave sedou s karovanym vnitrkemja zrovna koukala vcera na Samika, tak strasne vyrostl!!
…Samulka roste jak z vody, příští čtvrtek mu je rok!!! Neskutečný, jak to uteklo......je to zlatíčko, jen poslední dobou bojujeme hodně se spánkem, v noci se pořád budí, jsem z toho už na prášky
a basti vecer dost? Vojta se taky budil a co dostava kase a zblajzne 210ml tak spi az do sesti, dostane mliko a spi do 8
Ahoj holky!
Tak vcera jsemjezdiy zcela bez vlozne tasky, jen U dil a fusak , a tev vrsek s tasky , jsem si vsimla ze na tom U dilu je zip ![]()
careynka píše:estrellita píše:a basti vecer dost? Vojta se taky budil a co dostava kase a zblajzne 210ml tak spi az do sesti, dostane mliko a spi do píše: Vícecareynka píše:Doufám, že budu spokojená, už aby byl domaestrellita píše:Jeeee, gratuluju k vyberu, budes spokojenacareynka píše:Krásný! A Vojtíšek je k umuchlání
my máme tmave sedou s karovanym vnitrkemja zrovna koukala vcera na Samika, tak strasne vyrostl!!
…Samulka roste jak z vody, příští čtvrtek mu je rok!!! Neskutečný, jak to uteklo......je to zlatíčko, jen poslední dobou bojujeme hodně se spánkem, v noci se pořád budí, jsem z toho už na prášky
No baští dost…buď má 260ml mlíčka nebo 250ml kaše…ale budí se stejně…ale to je řev…a několikrát za noc…:( napadly mě zoubky jeslti ho netrápí, prootže do teď spal relativně dobře…ale v pusince jsem nic novýho neobjevila..
estrellita píše:careynka píše:No baští dost…buď má 260ml mlíčka nebo 250ml kaše…ale budí se stejně…ale to je řev…a několikrát za noc…:( napadly mě zoubky jeslti ho netrápí, prootže do teď spal relativně dobře…ale v pusince jsem nic novýho neobjevila..estrellita píše:a basti vecer dost? Vojta se taky budil a co dostava kase a zblajzne 210ml tak spi az do sesti, dostane mliko a spi do píše: Vícecareynka píše:Doufám, že budu spokojená, už aby byl domaestrellita píše:Jeeee, gratuluju k vyberu, budes spokojenacareynka píše:Krásný! A Vojtíšek je k umuchlání
obcas se budi ze maji nocni desy a placou ani nevi proc, snad ho to brzo prejde. Vojta zacal spat lip, co je sam v loznici, my spime v druhe
No my ho máme pořád u sebe v ložnici…a kdy jste ho dali spinkat samotného? Samík spal právě do teď dobře a teď od novýho roku katastrofa..
estrellita píše:
No my ho máme pořád u sebe v ložnici…a kdy jste ho dali spinkat samotného? Samík spal právě do teď dobře a teď od novýho roku katastrofa..
no tak nejak pred vanocema jsem se odstehovala vedle i ja, takze spi furt v te same mistnosti, jen ho nebudime ![]()
a nenaucil se neco noveho, nezacal chodit? Obcas to nepobiraji a pak z toho maji hlavinku v pejru ![]()
careynka píše:
a nenaucil se neco noveho, nezacal chodit? Obcas to nepobiraji a pak z toho maji hlavinku v pejru
začal se stavět k nábytku a právě to dělá v postýlce…probudí se, okamžitě si sedá, záhy si stoupá a řve…položím ho a vříská jak když ho na nože berou a zase si chce stoupnout ![]()
A jinak teda na totohle miláčka teď budeme měsíc čekat ![]()
Dorjan jsem měla v neutrální barvě a samozřejmě se nabízelo, abych vzala v neutrální i tenhle, ale prostě ta tyrkysová mi tak padla do oka, že jsem se už nedokázala ztotožnit s jinou barvou
Hold jestli druhé mimi bude jednou holčička, tak jí tam šoupnu růžovou deku a nebude to snad taková tragédie ![]()
estrellita píše:
A jinak teda na totohle miláčka teď budeme měsíc čekatDorjan jsem měla v neutrální barvě a samozřejmě se nabízelo, abych vzala v neutrální i tenhle, ale prostě ta tyrkysová mi tak padla do oka, že jsem se už nedokázala ztotožnit s jinou barvou
Hold jestli druhé mimi bude jednou holčička, tak jí tam šoupnu růžovou deku a nebude to snad taková tragédie
u Gessleinu ty vlozky hlavne muzes menit treba kazdy tyden
je moc pekny!!
Moc dekuju,ja si prave taky myslim,ze by ta tyrkysova holcice vadit nemusela:)
Určitě, kamarádka jí má ráda a holkám (4 a 1rok) dává tyrkysovou hodně.