Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fufinka
17.2.12 16:30

S tou značkou je to pravda, když někomu řeknu, že budeme mít Gesslein, tak mi z 99% odpoví, že tu značku neznají. Je sice pravda, že v kamenných obchodech není tak zastoupení jako třeba X-lander, který vidím snad všude. Ale fakt si myslím, že není nad vychytávky. Zrovna teď si znamá kupovala X-lander a dala za něj i s autosedačkou 16tis., my budeme kupovat v John Nellu v Hradci Králové a tam vyjde kočárek, vložná taška, U-díl a sluneční clona na 18 600. A stejně, když chce člověk pořádný kočár, tak si to zaplatí. Jsem ráda, že kočárek má atestované textilie a že vložná taška má certifikaci, že se dá použít jako cestovní postýlka .)) Takže u nás jedině Gesslein .) Hrozně se mi na něm líbila i délka ložné plochy.

• Citovat
  • Upravit
oxit
17.2.12 16:49
Fufinka píše:
S tou značkou je to pravda, když někomu řeknu, že budeme mít Gesslein, tak mi z 99% odpoví, že tu značku neznají. Je sice pravda, že v kamenných obchodech není tak zastoupení jako třeba X-lander, který vidím snad všude. Ale fakt si myslím, že není nad vychytávky. Zrovna teď si znamá kupovala X-lander a dala za něj i s autosedačkou 16tis., my budeme kupovat v John Nellu v Hradci Králové a tam vyjde kočárek, vložná taška, U-díl a sluneční clona na 18 600. A stejně, když chce člověk pořádný kočár, tak si to zaplatí. Jsem ráda, že kočárek má atestované textilie a že vložná taška má certifikaci, že se dá použít jako cestovní postýlka .)) Takže u nás jedině Gesslein .) Hrozně se mi na něm líbila i délka ložné plochy.

Tak to neni moc, my jeste k tomu mame original fusak od Gessleinu je je uzasny, sice drahy , ale jsem s nim strasne spokojena , a mensi fusak do autosedacky, nanoznik a tasku, se sedackou nam vysel na 30tisic

• Citovat
  • Upravit
3082
17.2.12 16:53

Oxit, tak to jsme na tom stejně - my ho kupovali v Pardubicích. Jinak na vložnou tašku a hlavně ten jejich originální fusak nedám dopustit. Malá má na sobě jen tepláčky a mikinku a je krásně teploučká. Když vidím jak moc ostatní navlíkají děti do kočárku, tak si říkám, jak dobře jsem udělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
17.2.12 16:55
Vech píše:
Oxit, tak to jsme na tom stejně - my ho kupovali v Pardubicích. Jinak na vložnou tašku a hlavně ten jejich originální fusak nedám dopustit. Malá má na sobě jen tepláčky a mikinku a je krásně teploučká. Když vidím jak moc ostatní navlíkají děti do kočárku, tak si říkám, jak dobře jsem udělala :)

JA taky :) , vůbec nelituji navíc na kluka jsem mela beranka, ale to vůbec nejde srovnávat :) .
Jinak hezky si ho tu chválíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
3082
17.2.12 17:01

Oxit - to jo :lol: :lol: Zatím jediný nedostatek kočárku je pro mě ten nákupní košík dole, protože přes něj jde ta tyčka :cert: Tudíž se musím ohýbat a štelovat, když tam chci hodit třeba plínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
17.2.12 17:21
Vech píše:
Oxit - to jo :lol: :lol: Zatím jediný nedostatek kočárku je pro mě ten nákupní košík dole, protože přes něj jde ta tyčka :cert: Tudíž se musím ohýbat a štelovat, když tam chci hodit třeba plínky :mrgreen:

Souhlas :)
Chtela jsem i golfky od gessleinu, ale byly bych az zacatkem cevence, takova skoda :(

• Citovat
  • Upravit
3082
17.2.12 17:30

Oxit - golfky Swift? Já právě nad golfkama dost přemýšlím teď a Gesslein jsem v užším kole neměla… Chci jen něco do nákupáku a na dovču. Jinak se už těším na sporťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
17.2.12 19:31
Vech píše:
Oxit - golfky Swift? Já právě nad golfkama dost přemýšlím teď a Gesslein jsem v užším kole neměla… Chci jen něco do nákupáku a na dovču. Jinak se už těším na sporťák :mrgreen:

http://www.eshopbaby.cz/…12-gesslein/ , na cesty do Prahy, bydlime v takove mmensi prdelce ;)

• Citovat
  • Upravit
139
17.2.12 20:58
estrellita píše:
Holky máme ho domaaaaaaaa ajsem nadšená :-) Už se těším, až vyjedeme ven!

Krásná barvička :D taky jsme o ní uvažovali, nakonec jsme si vzali v barvě červené :D

Ráda bych se zeptala, jestli vozíte F6 v autě rozloženou nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
17.2.12 21:00
Silva83 píše:
estrellita píše:
Holky máme ho domaaaaaaaa ajsem nadšená :-) Už se těším, až vyjedeme ven!

Krásná barvička :D taky jsme o ní uvažovali, nakonec jsme si vzali v barvě červené :D
Slozeny podvozek, je to macek ?:)))

Ráda bych se zeptala, jestli vozíte F6 v autě rozloženou nebo ne?
  • Citovat
  • Upravit
18551
17.2.12 21:09

Tak Pardubice jsou šíleně předražený…jeli jsme taky pro něj do hradcea vyšel nás oi 4tisíce levněji :poblion: :zed:

Hele holky jak jste tu někdo psal že kolečka jsou sundaný během vteřiny…tak naše teda ne…já než přehodila ty malý za velký tak jsem se s tím mordovala skoro 45minut :cert: jak to šlo těžko…je to nějakej fígl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
17.2.12 21:14
loka píše:
Tak Pardubice jsou šíleně předražený…jeli jsme taky pro něj do hradcea vyšel nás oi 4tisíce levněji :poblion: :zed:Hele holky jak jste tu někdo psal že kolečka jsou sundaný během vteřiny…tak naše teda ne…já než přehodila ty malý za velký tak jsem se s tím mordovala skoro 45minut :cert: jak to šlo těžko…je to nějakej fígl? :nevim:

Zadny figl na to nemam a sundany je mam hned :nevim: . Tech 4tis navic mne nemrzi, zas maji vyborny servis ;)

• Citovat
  • Upravit
18551
17.2.12 23:03

V Hradci už ho taky zavcedli…na zavolání v domluvený den je techniok na krámě mají to právě nově tu službu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.2.12 07:24
loka píše:
V Hradci už ho taky zavcedli…na zavolání v domluvený den je techniok na krámě mají to právě nově tu službu :palec:
:) No Hradec mame jeste vic s ruky ;), ale je fajn ze ho mas levnejsi :), to rozhodne :)
  • Citovat
  • Upravit
18551
18.2.12 07:44
oxit píše:
loka píše:
V Hradci už ho taky zavcedli…na zavolání v domluvený den je techniok na krámě mají to právě nově tu službu :palec:
:) No Hradec mame jeste vic s ruky ;), ale je fajn ze ho mas levnejsi :), to rozhodne :)

No to jo, jako 4tisíce jsou pro mě dost peněz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4