Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyoxit píše:luceka píše:Jak dlouho je mas nasazeny?monta píše:Tak malý kolečka se nám teď začaly sekat hooodně
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou![]()
Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí
Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.já je teď nasadila po zimě a vůbec se s nimi nedá jet, dělají si co chtějí, samy zatáčí, nedrží směr, asi budu muset reklamovat, je to úplně vyšlochtaný, áááchjo, to jsem od Gessleinu teda nečekala
od dubna jsem jezdila jen s malýma kolečkama a pak na zimu (cca 2 měs.) jsem akorát dala velká a teď jsem je vyměnila zpět za malý a fakt se s tím nedá jet, zasekávají se, ujíždí si kam chtějí a nedá se s nima zatáčet, přijde mi, že je máme vyviklaný co s tím? vezmou mi to na reklamaci? já ty velký na trvalý ježdění nechci, jako do sněhu dobrý byly, ale na stálo neee. Malý jsou malý, já chci zpět ty malý a funkční
ja prvni dny mela stejny pocit , ale ted uz t je zas Ok
právěže už dva týdny a den co den se přesvědčuju že toto fakt není normální
např dříve mi šlo udělat otočku o 180° na místě, to teď ani náhodou, zasekne se to kolo prostě a nejde to(jako onyty kola musí být ve správný poloze pro tenhle manévr, to vím, ale teď je to extrém), navíc mi kočár teď táhne k jedný straně, protože se jedno kolo seká víc. ![]()
luceka píše:oxit píše:právěže už dva týdny a den co den se přesvědčuju že toto fakt není normálníluceka píše:Jak dlouho je mas nasazeny?monta píše:Tak malý kolečka se nám teď začaly sekat hooodně
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou![]()
Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí
Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.já je teď nasadila po zimě a vůbec se s nimi nedá jet, dělají si co chtějí, samy zatáčí, nedrží směr, asi budu muset reklamovat, je to úplně vyšlochtaný, áááchjo, to jsem od Gessleinu teda nečekala
od dubna jsem jezdila jen s malýma kolečkama a pak na zimu (cca 2 měs.) jsem akorát dala velká a teď jsem je vyměnila zpět za malý a fakt se s tím nedá jet, zasekávají se, ujíždí si kam chtějí a nedá se s nima zatáčet, přijde mi, že je máme vyviklaný co s tím? vezmou mi to na reklamaci? já ty velký na trvalý ježdění nechci, jako do sněhu dobrý byly, ale na stálo neee. Malý jsou malý, já chci zpět ty malý a funkční
např dříve mi šlo udělat otočku o 180° na místě, to teď ani náhodou, zasekne se to kolo prostě a nejde to(jako onyty kola musí být ve správný poloze pro tenhle manévr, to vím, ale teď je to extrém), navíc mi kočár teď táhne k jedný straně, protože se jedno kolo seká víc.
Tak to opravdu na reklamace
, zkus se jeste podivat zda v nem neni zasekly kaminek
, jinak uz mne nic nenapada ![]()
Holky po druhý - během dvou měsíců - mi vylezl opět drát z tašky
takže ať si už tašku strčej do gajzu, protože abych tam jezdila každý měsíc pro novou tak to fakt ne
![]()
ty jo a ja mam vsechno uplne v cajku a to to nijak nesetrim. Je mozny ze pro cechy to nedelaji tak kvalitni jako pro nemecko? Tak jako ve vsem ![]()
Já mám teda českou a naprosto v pohodě a to tašku využívám furt ![]()
Vech píše:
Já mám teda českou a naprosto v pohodě a to tašku využívám furt
JA taky, zadna zavada, nic , uplne maximalni spokojenost, zadna chybicka , naproste skvely kocarek
, a to s nim taky nesetrime......
tak jsem sesmolila mail do eshopbaby a kolečka půjdou na reklamaci, áchjo tak se s nima pomalu loučím kéž bych tak dostala nové…nasadím zatím velký a budu teréňák, achjóó
haha teda pokud jim bude stačit poslat jen ty kola, protože s čím bych jezdila kdybych musela poslat celý kočár ![]()
nevíte dyžtak někdo o Gesslein servisu (samozřejmě za kačky), kde mi na něj mrknou ikdyž jsem ho u nich nekoupila? Vím, že v Pardubicích opravují jen tam zakoupené kočárky… ![]()
Ahoj, uvažujeme o kočárku gesslein v trojkombinaci…jelikož asi jako jediný splňuje většinu našich požadavků, ale ta cena
. Můžete mi poradit jaký je rozdíl mezi jednotlivými typy? F1 x F4 x F6? A jaké s kočárkem máte zkušenosti? Jsem z Pardubic a je tu dost populární, takže prodavačky vychvalují až do nebes
. Ale třeba sousedka má klučinu necelý rok a půl a už by prý do gessleinu nešla…že sporťák skoro nevyužili, že je těžký a pořídili radši golfky
. A taky že jí vadí stříška, že pořád padá
. Jaké jsou vaše zkušenosti? Čekáme první mimčo a co se týče kočárků jsem naprostý amatér a nemám srovnání…
petluk píše:
Ahoj, uvažujeme o kočárku gesslein v trojkombinaci…jelikož asi jako jediný splňuje většinu našich požadavků, ale ta cena. Můžete mi poradit jaký je rozdíl mezi jednotlivými typy? F1 x F4 x F6? A jaké s kočárkem máte zkušenosti? Jsem z Pardubic a je tu dost populární, takže prodavačky vychvalují až do nebes
. Ale třeba sousedka má klučinu necelý rok a půl a už by prý do gessleinu nešla…že sporťák skoro nevyužili, že je těžký a pořídili radši golfky
. A taky že jí vadí stříška, že pořád padá
. Jaké jsou vaše zkušenosti? Čekáme první mimčo a co se týče kočárků jsem naprostý amatér a nemám srovnání…
Ahoj ![]()
Mne kocarek zatim stala maximalne vyhovuje ![]()
Uz pouzivam sportak a spokojenost , vaha mi nak nevadi, moc dobre se mi s nim jezdi , treba i male kola pouzivam do terenu , velka jsem vyuzila v zime .
Mam koupene ted Peg Perego P3 a musim rict ze je vyuziju teda minimum , jsou to jen golfky a nevim no , asi taky zalezi kam clovek je hodla vyuzivat, do terenu nejsou, a prijde ze v golfkach oproti sportaku dite nema takove pohodli ![]()
Dale musim rict ze fusak od Gessleinu je super , nic lepsiho jsem nemela ![]()
A sam sportak ma radu vychytavek .
Mnr se teda strasne nelibi Dorjany, Verany, Tako atd… ja mam vdzy pocit ze se kazdou chvile rozpadnou ![]()
Pokud bych bydlela v Praze tak urcite si poridim kocarek jiny, nejspis Quinny , protoze Gesslein je fakt dost velky , a v MHD je to s nim hrozny ![]()
Ahojda, my máme F6. Boudička padá, myslím, že snad každému, kdo má gesslein ![]()
Já bych jiný kočár asi nevybrala, ale my jsme z vesnice, denně jezdím šílené cesty lesem, bahnem, …takže bych jiný kočár asi po roce dodělala, na F6 to nenechalo žádné následky.
Ale také hodně jezdíme pryč a nakládání a vykládání té těžké krá.y z auta už ně pěkně štve. Chci si do auty pořídit golfky.
Kdybych bydlela ve městě, koupila bych určitě lehký městský kočárek.
Cena u gessleinu je fakt šílená.
Jo a taky bych nekupovala u Kutíků, sousedka od nás ho má z Duhy a 2× reklamovali kvůli vadě na konstrukci a Kutíci byli pěkně neochotní až drzí.
Díky za reakce. No my bydlíme ve městě, takže vyloženě do terénu kočárek není potřeba, ale chceme aby zvládal nějaký výlet, vození u tchánovců na vesnici a tak. A za domem máme lesopark, kde je pěkná cesta, ale přesto nějaký odpružení bude potřeba..Koukali jsme třeba i na Concord, Brio go..ale ty prý neprojednou ani rozbitý chodník nebo kočičí hlavy, tak já nevím
. Do duhy se teprve chystáme, ale kočárek tam určitě brát nebudeme…v Hradci v prodejně John Nell vyjde mnohem levněji. Ta F6 je asi je asi z těch variant nejvíc do terénu a nejtěžší že? A co myslíte ta F4? Ani nevím jak ta vychází cenově a v čem je rozdíl..Nebo ten model Future…Důležitá je taky pro nás skládání, bydlíme v bytě a podvozek budu muset asi nechávat složený ve sklepě..
petluk píše:
Díky za reakce. No my bydlíme ve městě, takže vyloženě do terénu kočárek není potřeba, ale chceme aby zvládal nějaký výlet, vození u tchánovců na vesnici a tak. A za domem máme lesopark, kde je pěkná cesta, ale přesto nějaký odpružení bude potřeba..Koukali jsme třeba i na Concord, Brio go..ale ty prý neprojednou ani rozbitý chodník nebo kočičí hlavy, tak já nevím. Do duhy se teprve chystáme, ale kočárek tam určitě brát nebudeme…v Hradci v prodejně John Nell vyjde mnohem levněji. Ta F6 je asi je asi z těch variant nejvíc do terénu a nejtěžší že? A co myslíte ta F4? Ani nevím jak ta vychází cenově a v čem je rozdíl..Nebo ten model Future…Důležitá je taky pro nás skládání, bydlíme v bytě a podvozek budu muset asi nechávat složený ve sklepě..
Tak s tim tahanim do sklepu to teda nevim, asi bude lepsi kdyz si na ne podivate na prodejne
, ja si neumimpredstavit ze denne chodim do sklepu pro podvozek
My máme sklepy v přízemí. Takže bych tam vždy složila podvozek a mímo vzala nahoru do bytu v tašce. Máme i výtah, ale v bytě nemáme kočárek kam dát a na chodbě ho nehodlám nechávat…
petluk píše:
My máme sklepy v přízemí. Takže bych tam vždy složila podvozek a mímo vzala nahoru do bytu v tašce. Máme i výtah, ale v bytě nemáme kočárek kam dát a na chodbě ho nehodlám nechávat…
to bych raději narvala kočárek do bytu, protože my bydlíme ve dvoupatrovém rodinném domku a tahám malou z přízemí přes první patro do druhého v ruce a je to děs a to teda podvozek neskládám, kdybych ho měla ještě dole skládat, to by mě už kleplo, představ si, že neseš třeba ještě tašku, odpadky atd a už je to o držku (pardon)
![]()
ale třeba ti to nebude tak vadit, já se jen těším, až se nastěhujeme do nového, tam bude kočárek v chodbě a bude klid ![]()
Jak dlouho je mas nasazeny?