Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
oxit
2.3.12 22:40
luceka píše:
monta píše:
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou :D

Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí :cert:
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.

Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá :(
Tak malý kolečka se nám teď začaly sekat hooodně :cert: já je teď nasadila po zimě a vůbec se s nimi nedá jet, dělají si co chtějí, samy zatáčí, nedrží směr, asi budu muset reklamovat, je to úplně vyšlochtaný, áááchjo, to jsem od Gessleinu teda nečekala :nevim: od dubna jsem jezdila jen s malýma kolečkama a pak na zimu (cca 2 měs.) jsem akorát dala velká a teď jsem je vyměnila zpět za malý a fakt se s tím nedá jet, zasekávají se, ujíždí si kam chtějí a nedá se s nima zatáčet, přijde mi, že je máme vyviklaný co s tím? vezmou mi to na reklamaci? já ty velký na trvalý ježdění nechci, jako do sněhu dobrý byly, ale na stálo neee. Malý jsou malý, já chci zpět ty malý a funkční :zed:

Jak dlouho je mas nasazeny? :) ja prvni dny mela stejny pocit , ale ted uz t je zas Ok :)

• Citovat
  • Upravit
luceka
2.3.12 22:52
oxit píše:
luceka píše:
monta píše:
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou :D

Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí :cert:

Tak malý kolečka se nám teď začaly sekat hooodně :cert: já je teď nasadila po zimě a vůbec se s nimi nedá jet, dělají si co chtějí, samy zatáčí, nedrží směr, asi budu muset reklamovat, je to úplně vyšlochtaný, áááchjo, to jsem od Gessleinu teda nečekala :nevim: od dubna jsem jezdila jen s malýma kolečkama a pak na zimu (cca 2 měs.) jsem akorát dala velká a teď jsem je vyměnila zpět za malý a fakt se s tím nedá jet, zasekávají se, ujíždí si kam chtějí a nedá se s nima zatáčet, přijde mi, že je máme vyviklaný co s tím? vezmou mi to na reklamaci? já ty velký na trvalý ježdění nechci, jako do sněhu dobrý byly, ale na stálo neee. Malý jsou malý, já chci zpět ty malý a funkční :zed:
Jak dlouho je mas nasazeny? :) ja prvni dny mela stejny pocit , ale ted uz t je zas Ok :)

právěže už dva týdny a den co den se přesvědčuju že toto fakt není normální :roll: např dříve mi šlo udělat otočku o 180° na místě, to teď ani náhodou, zasekne se to kolo prostě a nejde to(jako onyty kola musí být ve správný poloze pro tenhle manévr, to vím, ale teď je to extrém), navíc mi kočár teď táhne k jedný straně, protože se jedno kolo seká víc. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
oxit
2.3.12 23:00
luceka píše:
oxit píše:
luceka píše:
monta píše:

Jak dlouho je mas nasazeny? :) ja prvni dny mela stejny pocit , ale ted uz t je zas Ok :)
právěže už dva týdny a den co den se přesvědčuju že toto fakt není normální :roll: např dříve mi šlo udělat otočku o 180° na místě, to teď ani náhodou, zasekne se to kolo prostě a nejde to(jako onyty kola musí být ve správný poloze pro tenhle manévr, to vím, ale teď je to extrém), navíc mi kočár teď táhne k jedný straně, protože se jedno kolo seká víc. :nevim:

Tak to opravdu na reklamace :? , zkus se jeste podivat zda v nem neni zasekly kaminek :think: , jinak uz mne nic nenapada :think:

• Citovat
  • Upravit
18551
4.3.12 12:42

Holky po druhý - během dvou měsíců - mi vylezl opět drát z tašky :cert: takže ať si už tašku strčej do gajzu, protože abych tam jezdila každý měsíc pro novou tak to fakt ne :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.3.12 16:19

ty jo a ja mam vsechno uplne v cajku a to to nijak nesetrim. Je mozny ze pro cechy to nedelaji tak kvalitni jako pro nemecko? Tak jako ve vsem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
4.3.12 16:38

Já mám teda českou a naprosto v pohodě a to tašku využívám furt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
4.3.12 19:05
Vech píše:
Já mám teda českou a naprosto v pohodě a to tašku využívám furt :think:

JA taky, zadna zavada, nic , uplne maximalni spokojenost, zadna chybicka , naproste skvely kocarek :nevim: , a to s nim taky nesetrime......

• Citovat
  • Upravit
luceka
4.3.12 22:48

tak jsem sesmolila mail do eshopbaby a kolečka půjdou na reklamaci, áchjo tak se s nima pomalu loučím kéž bych tak dostala nové…nasadím zatím velký a budu teréňák, achjóó :nevim: haha teda pokud jim bude stačit poslat jen ty kola, protože s čím bych jezdila kdybych musela poslat celý kočár :roll:

nevíte dyžtak někdo o Gesslein servisu (samozřejmě za kačky), kde mi na něj mrknou ikdyž jsem ho u nich nekoupila? Vím, že v Pardubicích opravují jen tam zakoupené kočárky… :oops:

• Citovat
  • Upravit
189
5.3.12 11:03

Ahoj, uvažujeme o kočárku gesslein v trojkombinaci…jelikož asi jako jediný splňuje většinu našich požadavků, ale ta cena :roll: . Můžete mi poradit jaký je rozdíl mezi jednotlivými typy? F1 x F4 x F6? A jaké s kočárkem máte zkušenosti? Jsem z Pardubic a je tu dost populární, takže prodavačky vychvalují až do nebes :mrgreen: . Ale třeba sousedka má klučinu necelý rok a půl a už by prý do gessleinu nešla…že sporťák skoro nevyužili, že je těžký a pořídili radši golfky :nevim: . A taky že jí vadí stříška, že pořád padá :think: . Jaké jsou vaše zkušenosti? Čekáme první mimčo a co se týče kočárků jsem naprostý amatér a nemám srovnání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
5.3.12 12:50
petluk píše:
Ahoj, uvažujeme o kočárku gesslein v trojkombinaci…jelikož asi jako jediný splňuje většinu našich požadavků, ale ta cena :roll: . Můžete mi poradit jaký je rozdíl mezi jednotlivými typy? F1 x F4 x F6? A jaké s kočárkem máte zkušenosti? Jsem z Pardubic a je tu dost populární, takže prodavačky vychvalují až do nebes :mrgreen: . Ale třeba sousedka má klučinu necelý rok a půl a už by prý do gessleinu nešla…že sporťák skoro nevyužili, že je těžký a pořídili radši golfky :nevim: . A taky že jí vadí stříška, že pořád padá :think: . Jaké jsou vaše zkušenosti? Čekáme první mimčo a co se týče kočárků jsem naprostý amatér a nemám srovnání…

Ahoj :)
Mne kocarek zatim stala maximalne vyhovuje :)))

Uz pouzivam sportak a spokojenost , vaha mi nak nevadi, moc dobre se mi s nim jezdi , treba i male kola pouzivam do terenu , velka jsem vyuzila v zime .
Mam koupene ted Peg Perego P3 a musim rict ze je vyuziju teda minimum , jsou to jen golfky a nevim no , asi taky zalezi kam clovek je hodla vyuzivat, do terenu nejsou, a prijde ze v golfkach oproti sportaku dite nema takove pohodli :nevim:
Dale musim rict ze fusak od Gessleinu je super , nic lepsiho jsem nemela :)
A sam sportak ma radu vychytavek .
Mnr se teda strasne nelibi Dorjany, Verany, Tako atd… ja mam vdzy pocit ze se kazdou chvile rozpadnou :nevim:
Pokud bych bydlela v Praze tak urcite si poridim kocarek jiny, nejspis Quinny , protoze Gesslein je fakt dost velky , a v MHD je to s nim hrozny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
559
5.3.12 14:23

Ahojda, my máme F6. Boudička padá, myslím, že snad každému, kdo má gesslein :nevim:
Já bych jiný kočár asi nevybrala, ale my jsme z vesnice, denně jezdím šílené cesty lesem, bahnem, …takže bych jiný kočár asi po roce dodělala, na F6 to nenechalo žádné následky.
Ale také hodně jezdíme pryč a nakládání a vykládání té těžké krá.y z auta už ně pěkně štve. Chci si do auty pořídit golfky.
Kdybych bydlela ve městě, koupila bych určitě lehký městský kočárek.
Cena u gessleinu je fakt šílená.
Jo a taky bych nekupovala u Kutíků, sousedka od nás ho má z Duhy a 2× reklamovali kvůli vadě na konstrukci a Kutíci byli pěkně neochotní až drzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.3.12 14:35

Díky za reakce. No my bydlíme ve městě, takže vyloženě do terénu kočárek není potřeba, ale chceme aby zvládal nějaký výlet, vození u tchánovců na vesnici a tak. A za domem máme lesopark, kde je pěkná cesta, ale přesto nějaký odpružení bude potřeba..Koukali jsme třeba i na Concord, Brio go..ale ty prý neprojednou ani rozbitý chodník nebo kočičí hlavy, tak já nevím :nevim: . Do duhy se teprve chystáme, ale kočárek tam určitě brát nebudeme…v Hradci v prodejně John Nell vyjde mnohem levněji. Ta F6 je asi je asi z těch variant nejvíc do terénu a nejtěžší že? A co myslíte ta F4? Ani nevím jak ta vychází cenově a v čem je rozdíl..Nebo ten model Future…Důležitá je taky pro nás skládání, bydlíme v bytě a podvozek budu muset asi nechávat složený ve sklepě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
5.3.12 17:42
petluk píše:
Díky za reakce. No my bydlíme ve městě, takže vyloženě do terénu kočárek není potřeba, ale chceme aby zvládal nějaký výlet, vození u tchánovců na vesnici a tak. A za domem máme lesopark, kde je pěkná cesta, ale přesto nějaký odpružení bude potřeba..Koukali jsme třeba i na Concord, Brio go..ale ty prý neprojednou ani rozbitý chodník nebo kočičí hlavy, tak já nevím :nevim: . Do duhy se teprve chystáme, ale kočárek tam určitě brát nebudeme…v Hradci v prodejně John Nell vyjde mnohem levněji. Ta F6 je asi je asi z těch variant nejvíc do terénu a nejtěžší že? A co myslíte ta F4? Ani nevím jak ta vychází cenově a v čem je rozdíl..Nebo ten model Future…Důležitá je taky pro nás skládání, bydlíme v bytě a podvozek budu muset asi nechávat složený ve sklepě..

Tak s tim tahanim do sklepu to teda nevim, asi bude lepsi kdyz si na ne podivate na prodejne :) , ja si neumimpredstavit ze denne chodim do sklepu pro podvozek

• Citovat
  • Upravit
189
5.3.12 17:50

My máme sklepy v přízemí. Takže bych tam vždy složila podvozek a mímo vzala nahoru do bytu v tašce. Máme i výtah, ale v bytě nemáme kočárek kam dát a na chodbě ho nehodlám nechávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luceka
5.3.12 20:40
petluk píše:
My máme sklepy v přízemí. Takže bych tam vždy složila podvozek a mímo vzala nahoru do bytu v tašce. Máme i výtah, ale v bytě nemáme kočárek kam dát a na chodbě ho nehodlám nechávat…

to bych raději narvala kočárek do bytu, protože my bydlíme ve dvoupatrovém rodinném domku a tahám malou z přízemí přes první patro do druhého v ruce a je to děs a to teda podvozek neskládám, kdybych ho měla ještě dole skládat, to by mě už kleplo, představ si, že neseš třeba ještě tašku, odpadky atd a už je to o držku (pardon) :cert: :pocitac:
ale třeba ti to nebude tak vadit, já se jen těším, až se nastěhujeme do nového, tam bude kočárek v chodbě a bude klid :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4