Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@oxit Diky za utvrzeni ve znacce
znama mi doporucovala nejakou kombinaci Peg Perego s mensimi kolecky, ze na tom odjvozila maleho po celou dobu. Je drobnejsi a tak ocenila skladnost a vahu. Nechala jsem si i nejake Perego predvest, ale zdal se mi nejaky „rozhegany“. Skladat se dal hezky, ale chybela mi u toho stabilita.
@jamada píše:
@oxit Diky za utvrzeni ve znacceznama mi doporucovala nejakou kombinaci Peg Perego s mensimi kolecky, ze na tom odjvozila maleho po celou dobu. Je drobnejsi a tak ocenila skladnost a vahu. Nechala jsem si i nejake Perego predvest, ale zdal se mi nejaky „rozhegany“. Skladat se dal hezky, ale chybela mi u toho stabilita.
NEni za co, Gesslein je moje srcova zalezitost , s tim ze toto uz 4kocarek, vlastbe uz 5
, je jednicka
, pouzivam, a menit nebudu ![]()
oxit: taky jsem došla k názoru, že půjdu i do golfek od Gessleinu. Máme F6, váhali jsme jestli nekoupit F4, nakonec jsme zvolili takhle a nelituju. Akorát jak už prcek sedí a bude léto, tak mě láká mít něco lehčího a skladnějšího (denně min. 1× nakládám a vykládám kočár z auta - začátky byly kruté
). A navíc máme hrbolatou zahradu a tam je taky poznat rozdíl větší kola vs. ta malá otočná.
loca: no nejsem si jistá, že by sedící dítě uvítalo plenku hozenou přes obličej, to jde praktikovat tak u malého prtěte
A v podstatě přehazovací rukojeť jsem začla využívat až teď, co malý v kočáře sedí.
f6 versus f4: po necelém půl roce ježdění s F6 bych si spíš vybrala F4. Každé kilo je totiž znát.Jezdím často autem a nadávám čím dál víc.Navíc musim kvůli podvozku sklápět sedačku a taky je škoda že složený podvozek nedrží sám o sobě,takže ho musíte chytit za spodní tyče.
Přehazovací rukojet' jsem hrozně chtěla,ale ted'ji vůbec nepoužívám,protože s těma malýma kolama se jet skoro nedá a velký jsem používala jen do sněhu a to moc sluníčko nesvítilo.
A mylim že F4 má ten větší nákupní košík.Ten malý je opravdu na prd.
Nevim jak moc se liší co se týče jízdích vlastností v terénu,ale troufám si říct Gesslein jako Gesslein.
Takže pokud někdo řeší velikost a skladnost a nebydlí někde na horách,šla bych spíš do F4. ![]()
Jo a co se týče naší rozbité brzdy,tak mi z Hradce před týdnem volali,že musí to lanko objednat a pak nám zavolají kdy máme přijet.
monta: to jako chceš říct, že kvůli pitomému lanku se tam ten kočár musí dovézt? Tak to už to fakt řešit nebudu, kašlu na to.
My prave bydlime docela dobre a mame vse potrebne v dosahu 1 max 2km a tak autem az tak moc jezdit asi nebudu potrebovat. I proto to skladani do auta neni az tak velky problem. Horsi je ten pristup k vytahu, kde jsme limtovani. Dle rozmeru by jsme to meli zvladnout s obema podvozky, ale radeji si to zkusime ![]()
Vim, ze kazde mimi roste jinak a je jinak velke, ale myslite, ze ve sportaku Gessleinu vydrzi aspon 2 roky? Prodejci sice tvrdi, ze to jsou kocarky do 3 let nebo nez zacne prcek chodit, ale to mam pocit, ze tvrdi u vsech znacek
Pokud by jsme nakonec vzali F6, tak abych za rok nekupovala F4 buggy ![]()
aho holky, řeším golfky: mám G. Future a musím říct, že ho nacpat do auta + autosedačka s dítětem + 2 dospělí+ velký pes je takřka nemožné. Uvažuji o Cybex Callisto versus G. F4 Buggy - a tady se chci zeptat, jestli máte zkušenost, zda se Buggy dá vejít mezi přední a zadní sedačky - to je pro nás dost důležité. Díky!
Jamado hele mám to teda první dítě ale co tak pozoruju v okolí tak jak začnou děti chodit tak stejně spíš chtějjí běhat než sedět v kočárku tak nevím, ale já myslím že d dovu let budem bez kočárku chodit sami
strelish - jojo to určo jo s tou plínou, ale větším už to sluníčko zase až tak envadí, a pak si říkám jestli místo tý sluneční clony není pak praktičnější ten slunečníček že se natočí kam je potřeba…ta clona mi přijde stašně hampuláckáa že přes ni taky kloudně dítko nevidí ale nevím, nemám vyzkoušené amozřejmě ještě ani jedno ![]()
@monta píše:
f6 versus f4: po necelém půl roce ježdění s F6 bych si spíš vybrala F4. Každé kilo je totiž znát.Jezdím často autem a nadávám čím dál víc.Navíc musim kvůli podvozku sklápět sedačku a taky je škoda že složený podvozek nedrží sám o sobě,takže ho musíte chytit za spodní tyče.
Přehazovací rukojet' jsem hrozně chtěla,ale ted'ji vůbec nepoužívám,protože s těma malýma kolama se jet skoro nedá a velký jsem používala jen do sněhu a to moc sluníčko nesvítilo.
A mylim že F4 má ten větší nákupní košík.Ten malý je opravdu na prd.Nevim jak moc se liší co se týče jízdích vlastností v terénu,ale troufám si říct Gesslein jako Gesslein.
Takže pokud někdo řeší velikost a skladnost a nebydlí někde na horách,šla bych spíš do F4.
Jo a co se týče naší rozbité brzdy,tak mi z Hradce před týdnem volali,že musí to lanko objednat a pak nám zavolají kdy máme přijet.
Díky za názor a zkušenost
. Ty máš ten kočárek z Hradce z prodejny John Nell? Jakou máš s nima zkušenost? Pořád zvažujeme kde objednat. V John Nell nás vyjde se všema doplňkama asi o 4000,– levněji…ale zase v Duze v Pardubicích mě láká ten servis na počkání včetně pozáručního. Kočárky koupené jinde než tady tu prostě neopraví i kdyby si to člověk chtěl zaplatit
. Tak uvažuju kočárek sporťák koupit v Duze, je jen o 500,– dražší a zbytek včetně vložné tašky v Hradci..ale nevím jetsli by to tak šlo ![]()
Duha vs john neell my máme kočár z HK právě z důvodu ceny, nicméně vzhledem k tomu že jsem tam musela jet extra 3× reklamovat tašku kvůli vylezlýmu drátu
tak nás to už i s cesťákem asi vyšlo prašť jako uhoď
ale zase už i v HK funguje tenhle servis,…mám možnost jet tam pouze v sobotu a po telefonu jsem se dohodla že tam chlapík bude a brzu opraví a bez problému tak počkal
@jamada píše:
My prave bydlime docela dobre a mame vse potrebne v dosahu 1 max 2km a tak autem az tak moc jezdit asi nebudu potrebovat. I proto to skladani do auta neni az tak velky problem. Horsi je ten pristup k vytahu, kde jsme limtovani. Dle rozmeru by jsme to meli zvladnout s obema podvozky, ale radeji si to zkusimeVim, ze kazde mimi roste jinak a je jinak velke, ale myslite, ze ve sportaku Gessleinu vydrzi aspon 2 roky? Prodejci sice tvrdi, ze to jsou kocarky do 3 let nebo nez zacne prcek chodit, ale to mam pocit, ze tvrdi u vsech znacek
Pokud by jsme nakonec vzali F6, tak abych za rok nekupovala F4 buggy
No u sousedů to tak dopadlo..F6 používali zhruba do roku a něco a pak si půjčili starší F4 buggy a jezdí v něm…dokonce to je nějaký starší typ s dvojtýma malýma kolečkama vepředu a nestěžují si že by někde něco neprojeli..Takže mě od F6 spíš zrazují, že už by si taky koupili F4. Asi záleží na člověku. Zase když si vezmeš populární X-landery a Takka tak ty jsou snad ještě těžší než F6 a taky s tím lidi jezdí
.
@loka píše:
Duha vs john neell my máme kočár z HK právě z důvodu ceny, nicméně vzhledem k tomu že jsem tam musela jet extra 3× reklamovat tašku kvůli vylezlýmu drátu![]()
![]()
tak nás to už i s cesťákem asi vyšlo prašť jako uhoď
ale zase už i v HK funguje tenhle servis,…mám možnost jet tam pouze v sobotu a po telefonu jsem se dohodla že tam chlapík bude a brzu opraví a bez problému tak počkal
Takže už i v Hradci mají servis přímo tam?? No tak to pro mě není co řešit…Duha má ty ceny nesmyslně vysoký
. A navíc po půl hodině s paní v Duze mě bolela dva dny hlava..má takový pichlavý hlas a hrozně křičí ![]()
PetulK jojo, my měli v duze zrovna chlapa, zase jsem ale ráda e jsme šli kočár omrknout tam, neboť tam o něm ví prostě nejvíc a informace které ti řekli a ukázali tam v john neelovi nedají, neumějí to tam ak, ale jinak spokojenost.....kočár přijel asi po 4 týdnech, funguje chlap na telefonickou domluvu a jak říkám počkal tam na nás v sobotu bez problému a to byla oprav asi tři minuty že tam jen něco seřídil. A ty tašky už teď dávají podšít kůží aby to nevylezlo tak snad už to teď bude fungovat bez problému. Jinak půjčují podvozky v případě opravy
@loka píše:
PetulK jojo, my měli v duze zrovna chlapa, zase jsem ale ráda e jsme šli kočár omrknout tam, neboť tam o něm ví prostě nejvíc a informace které ti řekli a ukázali tam v john neelovi nedají, neumějí to tam ak, ale jinak spokojenost.....kočár přijel asi po 4 týdnech, funguje chlap na telefonickou domluvu a jak říkám počkal tam na nás v sobotu bez problému a to byla oprav asi tři minuty že tam jen něco seřídil. A ty tašky už teď dávají podšít kůží aby to nevylezlo tak snad už to teď bude fungovat bez problému. Jinak půjčují podvozky v případě opravy
Tak to je super. Hned mám o dilema míň
Jj..v Duze je vidět že se na Gesslein specializují, ale ty ceny
. Jako třeba taška na rukojeť v Hradci 1410,– a v Duze 2175,– ..nechápu ![]()
Musim rict ze mam koupene Peg Perego Pliko , a strasna nespokojenost, nepouzivam a prodavam ............
Gesslein je naproste luxus