Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
29.3.12 11:15

Kdyz se tak divam na vyber kocarku, tak mam pocit, ze je to na vysokou skolu :D

Loko, to je fakt, ze mimina se uz zvedaji brzo, ale tim padem to zas mluvi ve prospech F4, ze uz staci lehci buggyna :roll: asi tak jak pise Petluk se sousedy. Asi si v obchode projezdime nejake ulicky, prizvedneme kocary a uvidime co a jak. Vyzkouset rucku, jestli nam pomuze ve vytahu a nebo spis uprednostnime vahu.

Jen doufam, ze toto maturovani pri vyberu nas neceka u dalsich veci pro mimi a kocar je ten nejvetsi orisek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.3.12 11:20
@jamada píše:
Kdyz se tak divam na vyber kocarku, tak mam pocit, ze je to na vysokou skolu :D

Loko, to je fakt, ze mimina se uz zvedaji brzo, ale tim padem to zas mluvi ve prospech F4, ze uz staci lehci buggyna :roll: asi tak jak pise Petluk se sousedy. Asi si v obchode projezdime nejake ulicky, prizvedneme kocary a uvidime co a jak. Vyzkouset rucku, jestli nam pomuze ve vytahu a nebo spis uprednostnime vahu.

Jen doufam, ze toto maturovani pri vyberu nas neceka u dalsich veci pro mimi a kocar je ten nejvetsi orisek :D

Máš recht..na výběr kočárků by se měly tisknout speciální příručky a encyklopedie :mrgreen: . Já už odmítám koukat na jiné značky a do nekonečna porovnávat…prostě objednám F4 a bude klid :pankac: . Dneska jsem rozhodla že jí koupím v Hradci a teď už jen pořešit, jestli autosedačkou novou nebo bazarovou a vybrat barvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
29.3.12 11:40
@petluk píše:
Tak to je super. Hned mám o dilema míň :) Jj..v Duze je vidět že se na Gesslein specializují, ale ty ceny :roll: . Jako třeba taška na rukojeť v Hradci 1410,– a v Duze 2175,– ..nechápu :nevim:

JA pokud pujdu do golfek tak si je objednam s Nemecka primo.....

• Citovat
  • Upravit
22
29.3.12 11:49

@petluk jsem rada, ze nemam jen ja ten pocit s tim vyberem :lol: Jsem si prvne myslela, ze vzhledove bude problem vybrat znacku pri tom mnozstvi, ale to jsme vyresili rychle. Je fakt, se nam na uplnem zacatku libil Tako Mohican, ale po tom co jsme zjistili, ze je to polak, tak jsme nechteli riskovat. Pak z netu se libil Jane, ale ta plastova bouda je divna a tak nakonec to vyhral na cele care Gessslein. Ale ze i v ramci jedne znacky budu tak vybirat, to jsem necekala :mrgreen:
@oxit s moji klikou bych eshop neriskovala i kvuli servisu a tak to vemu v normalnim obchode. Ale zas pokud mas v pripade problemu docasnou nahradu F6, tak se to da :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.3.12 13:24

Holky a na kolik přijde ta F4 Buggy (golfky) v tom HK?

Chtěla jsem objednávat tady, ale koupila jsem si sedlo, tak kočárek asi chvíli počká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.12 19:35
@loka píše:
Duha vs john neell my máme kočár z HK právě z důvodu ceny, nicméně vzhledem k tomu že jsem tam musela jet extra 3× reklamovat tašku kvůli vylezlýmu drátu :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak nás to už i s cesťákem asi vyšlo prašť jako uhoď :zed: ale zase už i v HK funguje tenhle servis,…mám možnost jet tam pouze v sobotu a po telefonu jsem se dohodla že tam chlapík bude a brzu opraví a bez problému tak počkal

tak tu tasku mam taky, vylezly mi oba ty draty. Co ti s tim delali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
29.3.12 20:11

No já už po třetí byla dost nepříjemná, a paní říkal aže se jim teď tenhle typ reklamace nahromadil a že to dávají nějaké české firmě tady podšít koženkou která by ten drát měla udržet a ž to řeší nějak i s německem aby věděli že ten hle problém tady je a ne u jedný ženský…já už to mám u třetí tašky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.3.12 20:15
@strelish píše:
Holky a na kolik přijde ta F4 Buggy (golfky) v tom HK?Chtěla jsem objednávat tady, ale koupila jsem si sedlo, tak kočárek asi chvíli počká :lol:

Ježiš mi tam chybí ten odkaz kde „tady“ http://www.eshopbaby.cz/…gy-gesslein/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.12 20:16
@loka píše:
No já už po třetí byla dost nepříjemná, a paní říkal aže se jim teď tenhle typ reklamace nahromadil a že to dávají nějaké české firmě tady podšít koženkou která by ten drát měla udržet a ž to řeší nějak i s německem aby věděli že ten hle problém tady je a ne u jedný ženský…já už to mám u třetí tašky :pocitac:

a to ti vymenili celou tasku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
29.3.12 20:31

jojo, ten černý vnitřek celý…ucho a ty vnitřní vložky a barevný díl na vrchu mám furt ten první, vždycky dostanu novou jen tu kapsu černou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.12 20:34
@loka píše:
jojo, ten černý vnitřek celý…ucho a ty vnitřní vložky a barevný díl na vrchu mám furt ten první, vždycky dostanu novou jen tu kapsu černou

a chteji to videt nebo jak? Abych nebyla bez tasky :-D psala jsem uz do nemecka, tak jsem zvedava, s cim se vytahnou, asi jim to nafotim. Nejlepsi by pro me bylo, kdyby mi kuryr dovezl novou a tuhle si klidne odvezl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
29.3.12 20:35

Carey já ji tam dovezla osobně, paní koukla a hnd mi dala jinou…ale po mý zkušenosti na rovinu říkám nechc si to tam podšít, nepodšitou si nebre udělá se to na 200% zase..já ám během 3msíců třetí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.12 20:50
@loka píše:
Carey já ji tam dovezla osobně, paní koukla a hnd mi dala jinou…ale po mý zkušenosti na rovinu říkám nechc si to tam podšít, nepodšitou si nebre udělá se to na 200% zase..já ám během 3msíců třetí :cert:

mne se to udelalo yz po pul roce a to mi imrvere visi plna na kocaru, pockam az se ozvou z nemec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
29.3.12 23:09

Petluk ano mám kočárek z Hradce.Taky jsem dlouho přemýšlela jestli ho vzít v Duze kvůli servisu a nebo v Hradci ušetřit.Kdyby to bylo jen třeba 1000 tak bych zvolila Duhu,ale mi ušetřili 7000,–
Ještě maj Gesslein v Plzni,ale netušim jaké maj ceny.

Tu brzdu by nám měli opravit na počkání,ale jestli najdou i jinou závadu,tak nám prý půjčí asi F4.aspoň bych si jí zkusila :D
Taška nám zatim drží.

Holky jak jste řešily sluneční clonu. Mě by spíš lákal ten slunečník,ale bojim se že když koupim nějakej univerzál,nebude pasovat.
Nemáte některá už s nějakým zkušenost?
Zatim dávám plínu,ale s Kubou to neni jednoduchý.Chce z kočárku koukat,ale jakmile ho osvítí slunce spustí řev a když mu tam dám plínu,tak za ní tahá a rozčiluje se že nevidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.3.12 09:02

slunecnik nekupuj, to je pomucka uplne na hovno :-)
nemela jsem od gessleinu, ale i tak, furt to musis pri kazdy zmene smeru stelovat a neda se pouzit, kdyz fouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí