Kočárek Gesslein

• Fotoalbum (55)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
10.3.12 09:46
oxit píše:
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… proto prave uvazuji nad touto , jinou ji zatim dat nemuzu, jeste sama nesedi , takze mame timto omezeny vyber :))) , jinak pry sedacky ktery jsou proti smeru jsou 5× bezpecnejsi :nevim: nez bezne :nevim:

jak to ze nemuzes? Dyt je to 0-18 :-) je tam novorozenecka vlozka, taky jsem tuhle chtela, ale casto stridame auta a nemeli jsme isofix, tak bych z toho pasani zesilela.
Gesslein ale myslim dela jen 0-10 ne? To by pak vysvetlovalo. A prave ze ROmer ma posuvnou operku hlavy, takze proto se tam vojta vejde i ted, fakt do tech 85cm, coz kazda autosedacka nema. Takze i ted by v romeru baby safe mohla byt. Ale kupovat to na tri mesice je blbost, klidne jdi hned do tyhle. Az bude sama sedet, tak se vynda ta novorozenecka vlozka a mas klasickou 9-18. Ale radsi si zajed do autorizovanyho obchodu, at ti ukazou, jak spravne poutat, zrovna BeSafe si na to porada semirare pro prodejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.3.12 13:53

Holky popíšete mi prosím některá jak se udělá ten nánožník? děkuju

Brzda…měla jsem stejný problém, dovezla do prodejny, chlapík během 10ti minut něco pošteloval a jela jsem. Nicméně to občas dělá taky, a někter=é hoolky psaly totéž co já :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
10.3.12 17:24
careynka píše:
oxit píše:
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… proto prave uvazuji nad touto , jinou ji zatim dat nemuzu, jeste sama nesedi , takze mame timto omezeny vyber :))) , jinak pry sedacky ktery jsou proti smeru jsou 5× bezpecnejsi :nevim: nez bezne :nevim:
jak to ze nemuzes? Dyt je to 0-18 :-) je tam novorozenecka vlozka, taky jsem tuhle chtela, ale casto stridame auta a nemeli jsme isofix, tak bych z toho pasani zesilela.
Gesslein ale myslim dela jen 0-10 ne? To by pak vysvetlovalo. A prave ze ROmer ma posuvnou operku hlavy, takze proto se tam vojta vejde i ted, fakt do tech 85cm, coz kazda autosedacka nema. Takze i ted by v romeru baby safe mohla byt. Ale kupovat to na tri mesice je blbost, klidne jdi hned do tyhle. Az bude sama sedet, tak se vynda ta novorozenecka vlozka a mas klasickou 9-18. Ale radsi si zajed do autorizovanyho obchodu, at ti ukazou, jak spravne poutat, zrovna BeSafe si na to porada semirare pro prodejce

Gesslein je 0-13 ( uz v tom je jak sardinka skoro), a prave budem brat Besafe, protoze je od 0-18 , nic jineho ji dat nemuzu, jeste sama nesedi, a nema jeste 9kg, jen neco malo pres 8kg , nas drobecek :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
10.3.12 19:23
oxit píše:
careynka píše:
oxit píše:
Gesslein je 0-13 ( uz v tom je jak sardinka skoro), a prave budem brat Besafe, protoze je od 0-18 , nic jineho ji dat nemuzu, jeste sama nesedi, a nema jeste 9kg, jen neco malo pres 8kg , nas drobecek :D :mrgreen:

ja jsem koukala, ze nema polohovaci tu operku, vid…tak to z toho vyrostou brzo, to je blby :-( ani neni tak hluboka jako ta Romer. Vojta byl tezkej, ale hubenour, takze jemu to bylo fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
10.3.12 22:04
careynka píše:
oxit píše:
careynka píše:
oxit píše:
Gesslein je 0-13 ( uz v tom je jak sardinka skoro), a prave budem brat Besafe, protoze je od 0-18 , nic jineho ji dat nemuzu, jeste sama nesedi, a nema jeste 9kg, jen neco malo pres 8kg , nas drobecek :D :mrgreen:
ja jsem koukala, ze nema polohovaci tu operku, vid…tak to z toho vyrostou brzo, to je blby :-( ani neni tak hluboka jako ta Romer. Vojta byl tezkej, ale hubenour, takze jemu to bylo fajn :-)

Nema no, ale nam uz i nozicky dost lezou s autosedacky, musi je mit trochu pokrcene , tak nevim jestli polohovani hlavicky by nak pomohlo :nevim: , Radek se mi vesel do vajicka jeste v 9 mesicich :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
10.3.12 22:35
oxit píše:
careynka píše:
oxit píše:
careynka píše:
oxit píše:
ja jsem koukala, ze nema polohovaci tu operku, vid…tak to z toho vyrostou brzo, to je blby :-( ani neni tak hluboka jako ta Romer. Vojta byl tezkej, ale hubenour, takze jemu to bylo fajn :-)
Nema no, ale nam uz i nozicky dost lezou s autosedacky, musi je mit trochu pokrcene , tak nevim jestli polohovani hlavicky by nak pomohlo :nevim: , Radek se mi vesel do vajicka jeste v 9 mesicich :nevim:

nozicky nevadi :-) ty si pokrci, tam se s tim pocita, ze zadny ditko nevydrzi do roka bez toho, aniz by mu koukaly nozicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
18.3.12 23:37

My máme taky problém s brzdou,už jsem to sem myslím psala,ale nějak neni čas to vyřešit.Volala jsem do Hradce a pani tvrdila,že to slyší prvně..no tomu teda fakt nevěřim,podle diskusí je to dost častý problém.
Chtěj poslat mailem fotky brzdy a pak se prej domluvíme.
To jsem zvědavá co na fotce uviděj.Je to prostě na výměnu a hotovo :roll:

Skládám kočárek do auta několikrát týdně a je fakt těžkej a docela neskladnej.Nedávno jsem si zkusila manipulaci s Bugaboočkem a je to sakra rozdíl.Jenže ten zas nemůžete vzít do terénu.
Mít peníze na víc,tak si snad pořídim jeden kočárek do města a druhý do lesa :D
Taky zjišt'uju,že přehazovací rukojet' je v podstatě k ničemu,protože pokud máte nápravu s malýma kolečkama,tak se kočárek hodně špatně řídí.Kdyby šli kolečka zaaretovat i po přehození rukojeti..jenže to nelze :(

Do sedačky se ještě vejdem,ale na dlouho to nevidim.Nemáme žádnýho drobečka.
Stříška na kočárku drží,ale na sedačce je ta měkká na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
19.3.12 08:14

No nam sedacka uz mala, pasy uz ma pod raminkama, coz se nema , do mesta mam Peg Perego P3 :))) , jinak u nas vyuzivam jen velke kola uz a to prehAZovani rukojeti je super , mame tak rozsekane chodniky ze to jinak nejde :roll:
Bugaboočko pry , hlavne ten novy model, neni moc dobry , a stabilni :nevim: , ale to si myslim ze je udel lehkych kocarku :nevim:
Kamoska ma teotonie a taky nak zadna slava :think:
Vloznou tasku uz mame rozebranou , fusak s ni je dost na nic , tak jsem si poridila jiny

• Citovat
  • Upravit
536
19.3.12 08:19
Raacek píše:
Holky máte nějaká problém u F6 s brzdou? Často se nám stává,že zabrzdí až na několikátý pokus a to ještě musíme s kočárkem trochu popojet :(

Jo přesně tohle nám dělal taky…načež se ta brzda (lanko) asi po měsíci používání v místě té pružiny dole urvala. :evil: Vyprdla jsem se na to, s malýma kolečkama zabrzdím otočením kol a velké jsem měla jen teď přes zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.3.12 22:32

Holky, co říkáte na Gesslein F1Future? Díky :) A jaký preferujete kolečka? U nás jsou teda šílený chodníky, tak vůbec nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.3.12 07:40
@MMirkaa píše:
Holky, co říkáte na Gesslein F1Future? Díky :) A jaký preferujete kolečka? U nás jsou teda šílený chodníky, tak vůbec nevim.

Plusem je asi ta brzda dole :lol: ale pro mě mínusem ta nepřehazovací rukojeť. Nenafukovací kolečka jsou v pohodě, s těmi otočnými super ovladatelný, s těmi velkými trochu jak tank- hlavně mě štvalo to neustálé přizvedávání, když jsem potřebovala zatočit, takže už tam mám zpátky zas ty otočné a když je blbý terén, otočím rukojeť a jedu velkýma dopředu, je to trochu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.3.12 08:58
@MMirkaa píše:
Holky, co říkáte na Gesslein F1Future? Díky :) A jaký preferujete kolečka? U nás jsou teda šílený chodníky, tak vůbec nevim.

Mne se libi, hlavne kosik je lepe pristupny, bud tebou jen omrknu zda ta trubka co je pod kosikem neni moc nizko , aby neprekazela pri jizde :))
To ze nema prehaazovaci rukojet tolik nevadi ;) , ja tuto funkce absolutne nevyuzivam ;) , bud musis mit nasazene jen velka kolecka , pak se prehodit da , ale pokud mas ve predu male, tak jizda je docela takto na nic :) , podstatna je moznost nacvaknuti nastavby po a proti smeru jizdy :)))
U nas chodniky taky des, tak nekdy mivam nasazene velka kolecka, pokud jedu do obchodu tak si beru male :)
Jinak kocar vyuzivam plne pulroku, zadne setrne zachazeni , zvladame velmi narocny teren a maximalni spokojenost :) Jen clovek si musi davat pozor pri skladani, kuli lanku od brzdy, a to u F1 nehrozi :)
Mne teda se moc i libi M6 , ale ma predni jen mala kolecka :)))

• Citovat
  • Upravit
536
27.3.12 09:54

Já jsem třeba košík sundala (z F6), byl by věčně zasr… od bahna, je moc nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.3.12 13:19

F4 nebo F6 ?

Ahoj holky, jsem u vyberu kocarku pro nase prvni mimi a tak jsem prosla hodne obchodu a spoustu diskuzi. To mi pomohlo s vyberem znacky. Po srovnani designu, kvalit a nazoru z diskuzi, vyhrava u nas Gesslein :)
Zustala jsem ale na vazkach pri vyberu konkretniho podvozku… jestli F4 nebo nebo F6. :?: Vyhody obou jsem pochopila, F6 ma vymenitelne kola a prehazovaci rucku, F4 ma buggy a zase o trosku mensi velke kola.
Kvuli skladani (potrebuji kocar dostat do Fabie kombi) a blbe resenemu vytahu zvazujeme F4. Zajimal by mne vas nazor, hlavne tech co meli nebo maji moznost srovnat jezdeni F4 s F6. Jestli je to velky rozdil a nebo jestli F4 zvladne i lehci teren jako hlavni kocarek s C-lift taskou. Nehodlam jezdit po horach, spis takovy mestky rezim, chodniky, kostky, parky plus lehci teren. Pokud by to byly postrehy z praxe a konkretne jen u techto znacek a modelu budu jen rada. Prirovnavani k jinym znackam a modelum mi nepripada tak uzitecne.
Moc dekuju za pomoc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
27.3.12 20:31
@jamada píše:
Ahoj holky, jsem u vyberu kocarku pro nase prvni mimi a tak jsem prosla hodne obchodu a spoustu diskuzi. To mi pomohlo s vyberem znacky. Po srovnani designu, kvalit a nazoru z diskuzi, vyhrava u nas Gesslein :)
Zustala jsem ale na vazkach pri vyberu konkretniho podvozku… jestli F4 nebo nebo F6. :?: Vyhody obou jsem pochopila, F6 ma vymenitelne kola a prehazovaci rucku, F4 ma buggy a zase o trosku mensi velke kola.
Kvuli skladani (potrebuji kocar dostat do Fabie kombi) a blbe resenemu vytahu zvazujeme F4. Zajimal by mne vas nazor, hlavne tech co meli nebo maji moznost srovnat jezdeni F4 s F6. Jestli je to velky rozdil a nebo jestli F4 zvladne i lehci teren jako hlavni kocarek s C-lift taskou. Nehodlam jezdit po horach, spis takovy mestky rezim, chodniky, kostky, parky plus lehci teren. Pokud by to byly postrehy z praxe a konkretne jen u techto znacek a modelu budu jen rada. Prirovnavani k jinym znackam a modelum mi nepripada tak uzitecne.
Moc dekuju za pomoc. :)

Ahoj Jamado…já mám F6, kola perfektní že jsdou vyměňovat ot shledávám jako totální super věc, fabii kombi ten nový model má táta :mrgreen: a řekla bych že je snad o ofus menší než model starý a podvozek tam složím bez problému ač vozí v kkufru materiály do práce :palec: a co se týká výtahu…tohle jsme jela menší, kde by se mi nezavřely dveře, tak jsem odjistila rukojeť, dala ji jako bny nad kočárek a ušetřila tím kvanta místa a díky tomu mohla tm výtahem jet…takže určo i tohle shledávám pro vás váhodou když zmiňuješ blbý výtah :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí