Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyoxit píše:
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… proto prave uvazuji nad touto , jinou ji zatim dat nemuzu, jeste sama nesedi , takze mame timto omezeny vyber, jinak pry sedacky ktery jsou proti smeru jsou 5× bezpecnejsi
nez bezne
jak to ze nemuzes? Dyt je to 0-18
je tam novorozenecka vlozka, taky jsem tuhle chtela, ale casto stridame auta a nemeli jsme isofix, tak bych z toho pasani zesilela.
Gesslein ale myslim dela jen 0-10 ne? To by pak vysvetlovalo. A prave ze ROmer ma posuvnou operku hlavy, takze proto se tam vojta vejde i ted, fakt do tech 85cm, coz kazda autosedacka nema. Takze i ted by v romeru baby safe mohla byt. Ale kupovat to na tri mesice je blbost, klidne jdi hned do tyhle. Az bude sama sedet, tak se vynda ta novorozenecka vlozka a mas klasickou 9-18. Ale radsi si zajed do autorizovanyho obchodu, at ti ukazou, jak spravne poutat, zrovna BeSafe si na to porada semirare pro prodejce
Holky popíšete mi prosím některá jak se udělá ten nánožník? děkuju
Brzda…měla jsem stejný problém, dovezla do prodejny, chlapík během 10ti minut něco pošteloval a jela jsem. Nicméně to občas dělá taky, a někter=é hoolky psaly totéž co já ![]()
careynka píše:oxit píše:jak to ze nemuzes? Dyt je to 0-18
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… proto prave uvazuji nad touto , jinou ji zatim dat nemuzu, jeste sama nesedi , takze mame timto omezeny vyber, jinak pry sedacky ktery jsou proti smeru jsou 5× bezpecnejsi
nez bezne
je tam novorozenecka vlozka, taky jsem tuhle chtela, ale casto stridame auta a nemeli jsme isofix, tak bych z toho pasani zesilela.
Gesslein ale myslim dela jen 0-10 ne? To by pak vysvetlovalo. A prave ze ROmer ma posuvnou operku hlavy, takze proto se tam vojta vejde i ted, fakt do tech 85cm, coz kazda autosedacka nema. Takze i ted by v romeru baby safe mohla byt. Ale kupovat to na tri mesice je blbost, klidne jdi hned do tyhle. Az bude sama sedet, tak se vynda ta novorozenecka vlozka a mas klasickou 9-18. Ale radsi si zajed do autorizovanyho obchodu, at ti ukazou, jak spravne poutat, zrovna BeSafe si na to porada semirare pro prodejce
Gesslein je 0-13 ( uz v tom je jak sardinka skoro), a prave budem brat Besafe, protoze je od 0-18 , nic jineho ji dat nemuzu, jeste sama nesedi, a nema jeste 9kg, jen neco malo pres 8kg , nas drobecek
![]()
oxit píše:careynka píše:Gesslein je 0-13 ( uz v tom je jak sardinka skoro), a prave budem brat Besafe, protoze je od 0-18 , nic jineho ji dat nemuzu, jeste sama nesedi, a nema jeste 9kg, jen neco malo pres 8kg , nas drobecekoxit píše:jak to ze nemuzes? Dyt je to 0-18
nez bezne
Gesslein ale myslim dela jen 0-10 ne? To by pak vysvetlovalo. A prave ze ROmer ma posuvnou operku hlavy, takze proto se tam vojta vejde i ted, fakt do tech 85cm, coz kazda autosedacka nema. Takze i ted by v romeru baby safe mohla byt. Ale kupovat to na tri mesice je blbost, klidne jdi hned do tyhle. Az bude sama sedet, tak se vynda ta novorozenecka vlozka a mas klasickou 9-18. Ale radsi si zajed do autorizovanyho obchodu, at ti ukazou, jak spravne poutat, zrovna BeSafe si na to porada semirare pro prodejce![]()
ja jsem koukala, ze nema polohovaci tu operku, vid…tak to z toho vyrostou brzo, to je blby
ani neni tak hluboka jako ta Romer. Vojta byl tezkej, ale hubenour, takze jemu to bylo fajn ![]()
careynka píše:oxit píše:ja jsem koukala, ze nema polohovaci tu operku, vid…tak to z toho vyrostou brzo, to je blbycareynka píše:Gesslein je 0-13 ( uz v tom je jak sardinka skoro), a prave budem brat Besafe, protoze je od 0-18 , nic jineho ji dat nemuzu, jeste sama nesedi, a nema jeste 9kg, jen neco malo pres 8kg , nas drobecekoxit píše:jak to ze nemuzes? Dyt je to 0-18
nez bezne
Gesslein ale myslim dela jen 0-10 ne? To by pak vysvetlovalo. A prave ze ROmer ma posuvnou operku hlavy, takze proto se tam vojta vejde i ted, fakt do tech 85cm, coz kazda autosedacka nema. Takze i ted by v romeru baby safe mohla byt. Ale kupovat to na tri mesice je blbost, klidne jdi hned do tyhle. Az bude sama sedet, tak se vynda ta novorozenecka vlozka a mas klasickou 9-18. Ale radsi si zajed do autorizovanyho obchodu, at ti ukazou, jak spravne poutat, zrovna BeSafe si na to porada semirare pro prodejce![]()
ani neni tak hluboka jako ta Romer. Vojta byl tezkej, ale hubenour, takze jemu to bylo fajn
Nema no, ale nam uz i nozicky dost lezou s autosedacky, musi je mit trochu pokrcene , tak nevim jestli polohovani hlavicky by nak pomohlo
, Radek se mi vesel do vajicka jeste v 9 mesicich ![]()
oxit píše:careynka píše:Nema no, ale nam uz i nozicky dost lezou s autosedacky, musi je mit trochu pokrcene , tak nevim jestli polohovani hlavicky by nak pomohlooxit píše:ja jsem koukala, ze nema polohovaci tu operku, vid…tak to z toho vyrostou brzo, to je blbycareynka píše:Gesslein je 0-13 ( uz v tom je jak sardinka skoro), a prave budem brat Besafe, protoze je od 0-18 , nic jineho ji dat nemuzu, jeste sama nesedi, a nema jeste 9kg, jen neco malo pres 8kg , nas drobecekoxit píše:jak to ze nemuzes? Dyt je to 0-18
nez bezne
ani neni tak hluboka jako ta Romer. Vojta byl tezkej, ale hubenour, takze jemu to bylo fajn
, Radek se mi vesel do vajicka jeste v 9 mesicich
nozicky nevadi
ty si pokrci, tam se s tim pocita, ze zadny ditko nevydrzi do roka bez toho, aniz by mu koukaly nozicky ![]()
My máme taky problém s brzdou,už jsem to sem myslím psala,ale nějak neni čas to vyřešit.Volala jsem do Hradce a pani tvrdila,že to slyší prvně..no tomu teda fakt nevěřim,podle diskusí je to dost častý problém.
Chtěj poslat mailem fotky brzdy a pak se prej domluvíme.
To jsem zvědavá co na fotce uviděj.Je to prostě na výměnu a hotovo ![]()
Skládám kočárek do auta několikrát týdně a je fakt těžkej a docela neskladnej.Nedávno jsem si zkusila manipulaci s Bugaboočkem a je to sakra rozdíl.Jenže ten zas nemůžete vzít do terénu.
Mít peníze na víc,tak si snad pořídim jeden kočárek do města a druhý do lesa ![]()
Taky zjišt'uju,že přehazovací rukojet' je v podstatě k ničemu,protože pokud máte nápravu s malýma kolečkama,tak se kočárek hodně špatně řídí.Kdyby šli kolečka zaaretovat i po přehození rukojeti..jenže to nelze ![]()
Do sedačky se ještě vejdem,ale na dlouho to nevidim.Nemáme žádnýho drobečka.
Stříška na kočárku drží,ale na sedačce je ta měkká na prd.
No nam sedacka uz mala, pasy uz ma pod raminkama, coz se nema , do mesta mam Peg Perego P3
, jinak u nas vyuzivam jen velke kola uz a to prehAZovani rukojeti je super , mame tak rozsekane chodniky ze to jinak nejde ![]()
Bugaboočko pry , hlavne ten novy model, neni moc dobry , a stabilni
, ale to si myslim ze je udel lehkych kocarku ![]()
Kamoska ma teotonie a taky nak zadna slava ![]()
Vloznou tasku uz mame rozebranou , fusak s ni je dost na nic , tak jsem si poridila jiny
Raacek píše:
Holky máte nějaká problém u F6 s brzdou? Často se nám stává,že zabrzdí až na několikátý pokus a to ještě musíme s kočárkem trochu popojet
Jo přesně tohle nám dělal taky…načež se ta brzda (lanko) asi po měsíci používání v místě té pružiny dole urvala.
Vyprdla jsem se na to, s malýma kolečkama zabrzdím otočením kol a velké jsem měla jen teď přes zimu.
Holky, co říkáte na Gesslein F1Future? Díky
A jaký preferujete kolečka? U nás jsou teda šílený chodníky, tak vůbec nevim.
@MMirkaa píše:
Holky, co říkáte na Gesslein F1Future? DíkyA jaký preferujete kolečka? U nás jsou teda šílený chodníky, tak vůbec nevim.
Plusem je asi ta brzda dole
ale pro mě mínusem ta nepřehazovací rukojeť. Nenafukovací kolečka jsou v pohodě, s těmi otočnými super ovladatelný, s těmi velkými trochu jak tank- hlavně mě štvalo to neustálé přizvedávání, když jsem potřebovala zatočit, takže už tam mám zpátky zas ty otočné a když je blbý terén, otočím rukojeť a jedu velkýma dopředu, je to trochu lepší.
@MMirkaa píše:
Holky, co říkáte na Gesslein F1Future? DíkyA jaký preferujete kolečka? U nás jsou teda šílený chodníky, tak vůbec nevim.
Mne se libi, hlavne kosik je lepe pristupny, bud tebou jen omrknu zda ta trubka co je pod kosikem neni moc nizko , aby neprekazela pri jizde ![]()
To ze nema prehaazovaci rukojet tolik nevadi
, ja tuto funkce absolutne nevyuzivam
, bud musis mit nasazene jen velka kolecka , pak se prehodit da , ale pokud mas ve predu male, tak jizda je docela takto na nic
, podstatna je moznost nacvaknuti nastavby po a proti smeru jizdy ![]()
U nas chodniky taky des, tak nekdy mivam nasazene velka kolecka, pokud jedu do obchodu tak si beru male ![]()
Jinak kocar vyuzivam plne pulroku, zadne setrne zachazeni , zvladame velmi narocny teren a maximalni spokojenost
Jen clovek si musi davat pozor pri skladani, kuli lanku od brzdy, a to u F1 nehrozi ![]()
Mne teda se moc i libi M6 , ale ma predni jen mala kolecka ![]()
Já jsem třeba košík sundala (z F6), byl by věčně zasr… od bahna, je moc nízko.
Ahoj holky, jsem u vyberu kocarku pro nase prvni mimi a tak jsem prosla hodne obchodu a spoustu diskuzi. To mi pomohlo s vyberem znacky. Po srovnani designu, kvalit a nazoru z diskuzi, vyhrava u nas Gesslein ![]()
Zustala jsem ale na vazkach pri vyberu konkretniho podvozku… jestli F4 nebo nebo F6.
Vyhody obou jsem pochopila, F6 ma vymenitelne kola a prehazovaci rucku, F4 ma buggy a zase o trosku mensi velke kola.
Kvuli skladani (potrebuji kocar dostat do Fabie kombi) a blbe resenemu vytahu zvazujeme F4. Zajimal by mne vas nazor, hlavne tech co meli nebo maji moznost srovnat jezdeni F4 s F6. Jestli je to velky rozdil a nebo jestli F4 zvladne i lehci teren jako hlavni kocarek s C-lift taskou. Nehodlam jezdit po horach, spis takovy mestky rezim, chodniky, kostky, parky plus lehci teren. Pokud by to byly postrehy z praxe a konkretne jen u techto znacek a modelu budu jen rada. Prirovnavani k jinym znackam a modelum mi nepripada tak uzitecne.
Moc dekuju za pomoc. ![]()
@jamada píše:
Ahoj holky, jsem u vyberu kocarku pro nase prvni mimi a tak jsem prosla hodne obchodu a spoustu diskuzi. To mi pomohlo s vyberem znacky. Po srovnani designu, kvalit a nazoru z diskuzi, vyhrava u nas Gesslein
Zustala jsem ale na vazkach pri vyberu konkretniho podvozku… jestli F4 nebo nebo F6.Vyhody obou jsem pochopila, F6 ma vymenitelne kola a prehazovaci rucku, F4 ma buggy a zase o trosku mensi velke kola.
Kvuli skladani (potrebuji kocar dostat do Fabie kombi) a blbe resenemu vytahu zvazujeme F4. Zajimal by mne vas nazor, hlavne tech co meli nebo maji moznost srovnat jezdeni F4 s F6. Jestli je to velky rozdil a nebo jestli F4 zvladne i lehci teren jako hlavni kocarek s C-lift taskou. Nehodlam jezdit po horach, spis takovy mestky rezim, chodniky, kostky, parky plus lehci teren. Pokud by to byly postrehy z praxe a konkretne jen u techto znacek a modelu budu jen rada. Prirovnavani k jinym znackam a modelum mi nepripada tak uzitecne.
Moc dekuju za pomoc.
Ahoj Jamado…já mám F6, kola perfektní že jsdou vyměňovat ot shledávám jako totální super věc, fabii kombi ten nový model má táta
a řekla bych že je snad o ofus menší než model starý a podvozek tam složím bez problému ač vozí v kkufru materiály do práce
a co se týká výtahu…tohle jsme jela menší, kde by se mi nezavřely dveře, tak jsem odjistila rukojeť, dala ji jako bny nad kočárek a ušetřila tím kvanta místa a díky tomu mohla tm výtahem jet…takže určo i tohle shledávám pro vás váhodou když zmiňuješ blbý výtah ![]()