Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyJé to vůbec neznám, ale já bych chtěla spojenou rukojeť, takže tady Gesslein asi ne…
Vech píše:http://www.eshopbaby.cz/…12-gesslein/ , na cesty do Prahy, bydlime v takove mmensi prdelce
No ja uz mam objednanou Nuna 2012
, tak bude zacatkem brezna ![]()
Oxit, koukám, že máme na kočárky naprosto stejný vkus
Rozmýšlím se mezi Nunou a Bee+, ale v březnu je uvidím naživo na veletrhu a finálně to rozseknu…
Vech píše:
Oxit, koukám, že máme na kočárky naprosto stejný vkusRozmýšlím se mezi Nunou a Bee+, ale v březnu je uvidím naživo na veletrhu a finálně to rozseknu…
Bee+ se mi libi, ale do golfek investovat nechci, prijde mi to zbytecny kdyz mam suprovy sportak, ktery i vyuziju vic nez golface . Ale pokud bych mela obyc kocar tak pujdu do Bee+ ![]()
Nuna 2012 uz ma odpruzeni , a na vylety jednou za cas v lete mi bude stacit ![]()
Oxit, jakou barvu sis vybrala? To se mi asi nevíce líbí na Bee, že jen vyměníš stříšku a je to…
Vech píše:červenou, ja na ni ujizdim
Oxit, jakou barvu sis vybrala? To se mi asi nevíce líbí na Bee, že jen vyměníš stříšku a je to…
Už to bude vypadat blbě, ale já bych u Nuny šla taky do Scarlet
S cenou u Bee souhlasím, už tak mám drahý kočárek… No uvidíme, jak budou vypadat naživo. ![]()
Vech píše:
Už to bude vypadat blbě, ale já bych u Nuny šla taky do ScarletS cenou u Bee souhlasím, už tak mám drahý kočárek… No uvidíme, jak budou vypadat naživo.
loka píše:oxit píše:No to jo, jako 4tisíce jsou pro mě dost penězloka píše:
V Hradci už ho taky zavcedli…na zavolání v domluvený den je techniok na krámě mají to právě nově tu službuNo Hradec mame jeste vic s ruky
, ale je fajn ze ho mas levnejsi
, to rozhodne
a v nemecku holky oproti cesku vysel celej komplet o 7 tisic levneji ![]()
Vech píše:http://www.eshopbaby.cz/…12-gesslein/ , na cesty do Prahy, bydlime v takove mmensi prdelce
Fč buggy
tu mam v merku zase ja, chci taky spojenou rukojet
careynka píše:loka píše:a v nemecku holky oproti cesku vysel celej komplet o 7 tisic levnejioxit píše:No to jo, jako 4tisíce jsou pro mě dost penězloka píše:
V Hradci už ho taky zavcedli…na zavolání v domluvený den je techniok na krámě mají to právě nově tu službuNo Hradec mame jeste vic s ruky
, ale je fajn ze ho mas levnejsi
, to rozhodne
oxit píše:
http://www.babypark.cz/…boo-bee-plus#…recenze neni moc valna
Díky za odkaz… Vyzkouším a uvidím
Určitě napiš, jak se Ti líbí a jezdí s Nunou, až dorazí ![]()
careynka píše:Fč buggy
Jen se mi právě buggy zdá hodně velký
Respektivě, chci fakt malé skladné golfky na cesty, sporťák F6 bude zůstávat doma…
Vech píše:Jen se mi právě buggy zdá hodně velkýcareynka píše:Fč buggytu mam v merku zase ja, chci taky spojenou rukojet
ja ho prave nazivo jeste nevidela, ale jestli bude druhy ditko nekdy do trech let malyho, tak urcite do nej pujdu, ted mam doma abc design, to je F2 jako vysita, komplet stejna a nelibi se mi
ale to jenom proto, ze jsem vybrala hnusnou barvu ![]()