Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3082
18.2.12 08:48
http://www.eshopbaby.cz/…12-gesslein/ , na cesty do Prahy, bydlime v takove mmensi prdelce ;)

Jé to vůbec neznám, ale já bych chtěla spojenou rukojeť, takže tady Gesslein asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.2.12 09:51
Vech píše:
http://www.eshopbaby.cz/…12-gesslein/ , na cesty do Prahy, bydlime v takove mmensi prdelce ;) Jé to vůbec neznám, ale já bych chtěla spojenou rukojeť, takže tady Gesslein asi ne…

No ja uz mam objednanou Nuna 2012 :) , tak bude zacatkem brezna :dance:

• Citovat
  • Upravit
3082
18.2.12 10:13

Oxit, koukám, že máme na kočárky naprosto stejný vkus :lol: Rozmýšlím se mezi Nunou a Bee+, ale v březnu je uvidím naživo na veletrhu a finálně to rozseknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.2.12 11:02
Vech píše:
Oxit, koukám, že máme na kočárky naprosto stejný vkus :lol: Rozmýšlím se mezi Nunou a Bee+, ale v březnu je uvidím naživo na veletrhu a finálně to rozseknu…

Bee+ se mi libi, ale do golfek investovat nechci, prijde mi to zbytecny kdyz mam suprovy sportak, ktery i vyuziju vic nez golface . Ale pokud bych mela obyc kocar tak pujdu do Bee+ :)
Nuna 2012 uz ma odpruzeni , a na vylety jednou za cas v lete mi bude stacit :)

• Citovat
  • Upravit
3082
18.2.12 11:50

Oxit, jakou barvu sis vybrala? To se mi asi nevíce líbí na Bee, že jen vyměníš stříšku a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.2.12 12:17
Vech píše:
Oxit, jakou barvu sis vybrala? To se mi asi nevíce líbí na Bee, že jen vyměníš stříšku a je to…
červenou, ja na ni ujizdim ;) ,Bee+ se mi libi, ale prijde predrazene :think: ,
  • Citovat
  • Upravit
3082
18.2.12 12:23

Už to bude vypadat blbě, ale já bych u Nuny šla taky do Scarlet :lol: S cenou u Bee souhlasím, už tak mám drahý kočárek… No uvidíme, jak budou vypadat naživo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.2.12 13:35
Vech píše:
Už to bude vypadat blbě, ale já bych u Nuny šla taky do Scarlet :lol: S cenou u Bee souhlasím, už tak mám drahý kočárek… No uvidíme, jak budou vypadat naživo. :think:
:lol: :potlesk: budu mit za par tydnu, tak napisu jal jsem spokojena :))
  • Citovat
  • Upravit
19494
18.2.12 14:07
loka píše:
oxit píše:
loka píše:
V Hradci už ho taky zavcedli…na zavolání v domluvený den je techniok na krámě mají to právě nově tu službu :palec:
:) No Hradec mame jeste vic s ruky ;), ale je fajn ze ho mas levnejsi :), to rozhodne :)
No to jo, jako 4tisíce jsou pro mě dost peněz :oops:

a v nemecku holky oproti cesku vysel celej komplet o 7 tisic levneji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.2.12 14:07
Vech píše:
http://www.eshopbaby.cz/…12-gesslein/ , na cesty do Prahy, bydlime v takove mmensi prdelce ;) Jé to vůbec neznám, ale já bych chtěla spojenou rukojeť, takže tady Gesslein asi ne…

Fč buggy :-) tu mam v merku zase ja, chci taky spojenou rukojet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
18.2.12 14:45
careynka píše:
loka píše:
oxit píše:
loka píše:
V Hradci už ho taky zavcedli…na zavolání v domluvený den je techniok na krámě mají to právě nově tu službu :palec:
:) No Hradec mame jeste vic s ruky ;), ale je fajn ze ho mas levnejsi :), to rozhodne :)
No to jo, jako 4tisíce jsou pro mě dost peněz :oops:
a v nemecku holky oproti cesku vysel celej komplet o 7 tisic levneji :-)
:think: mno ted uz s tim nic nenadelam :nevim: , a na druhou stranu jsem rada ze mam koupeny v Pardubicich, barvu kterou jsem puvodne chtela v realu byla hrozna, a to moc , tak to bych byla strasne zklamana :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
oxit
18.2.12 14:57
  • Citovat
  • Upravit
3082
18.2.12 15:47
oxit píše:
http://www.babypark.cz/…boo-bee-plus#… ;) recenze neni moc valna :?

Díky za odkaz… Vyzkouším a uvidím :think: Určitě napiš, jak se Ti líbí a jezdí s Nunou, až dorazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
18.2.12 15:49
careynka píše:

Jen se mi právě buggy zdá hodně velký :think: Respektivě, chci fakt malé skladné golfky na cesty, sporťák F6 bude zůstávat doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.2.12 15:55
Vech píše:
careynka píše:
Jen se mi právě buggy zdá hodně velký :think: Respektivě, chci fakt malé skladné golfky na cesty, sporťák F6 bude zůstávat doma…

ja ho prave nazivo jeste nevidela, ale jestli bude druhy ditko nekdy do trech let malyho, tak urcite do nej pujdu, ted mam doma abc design, to je F2 jako vysita, komplet stejna a nelibi se mi :-D ale to jenom proto, ze jsem vybrala hnusnou barvu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí