Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyTyrkysová je nádherná barva.. Jak pro kluky tak pro holky:-)
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holky ![]()
estrellita píše:
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holky
Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku ![]()
oxit píše:estrellita píše:Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holky
Nemáš fotečku? Na netu nikde nevidím puntíkatý
A jak starou máte holčičku? Vypadá čerstvounce
mimchodem krásná profilovka ![]()
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na kočárek gesslein kombi a Concor neo,nevím který si mám koupit.poraďte mi prosím někdo.Moc děkuji ![]()
prosím má někdo zkušenosti s kupováním přes internet z Německa.děkuji
estrellita píše:
No tak do mě zase hučel kvůli tomu, že máme kočár červený
Mně se prostě líbil, a myslím, že jestli další bude kluk, tak tomu to stejně bude jedno:-D
estrellita píše:oxit píše:Nemáš fotečku? Na netu nikde nevidím puntíkatýestrellita píše:Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holkyA jak starou máte holčičku? Vypadá čerstvounce
mimchodem krásná profilovka
Tady v diskuzi uz jsou fotky kocarku,na fotce vypada dost tmave s modro-sedma puntikama ![]()
oxit píše:estrellita píše:Tady v diskuzi uz jsou fotky kocarku,na fotce vypada dost tmave s modro-sedma puntikamaoxit píše:Nemáš fotečku? Na netu nikde nevidím puntíkatýestrellita píše:Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holkyA jak starou máte holčičku? Vypadá čerstvounce
Jééé už jsem to našla
krásný!! ![]()
atominnka píše:estrellita píše:No tak do mě zase hučel kvůli tomu, že máme kočár červený
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holkyMně se prostě líbil, a myslím, že jestli další bude kluk, tak tomu to stejně bude jedno:-D
Červená pro kluka vůbec neva, naopak mě se to moc líbí…a známá si pro chlapečka cíleně koupila červený kočárek
Já našeho malýho zase ráda obléká do červené, moc mu sluší. Beru to jako naprosto univerzální barvu ![]()
estrellita píše:oxit píše:Jééé už jsem to našlaestrellita píše:Tady v diskuzi uz jsou fotky kocarku,na fotce vypada dost tmave s modro-sedma puntikamaoxit píše:Nemáš fotečku? Na netu nikde nevidím puntíkatýestrellita píše:Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku
krásný!!
Dekuji
![]()
estrellita píše:atominnka píše:Mně se taky líbí červená i na klukovi:-) Jedin¨á barva, která se mi pro kluky nelíbí je růžová:-D Ale jestli se nám druhé povede kluk, tak stejne asi neco ruzoveho podědí:-Destrellita píše:No tak do mě zase hučel kvůli tomu, že máme kočár červený
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holkyMně se prostě líbil, a myslím, že jestli další bude kluk, tak tomu to stejně bude jedno:-D
Červená pro kluka vůbec neva, naopak mě se to moc líbí…a známá si pro chlapečka cíleně koupila červený kočárek
Já našeho malýho zase ráda obléká do červené, moc mu sluší. Beru to jako naprosto univerzální barvu
akticka píše:
prosím má někdo zkušenosti s kupováním přes internet z Německa.děkuji
ano, mam a vse v poradku
Ester, já mám holčičku a máme šedo-modrý kočár
mám tady fotku, tak klidně mrkni.
My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou ![]()
Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí ![]()
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.
Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá ![]()