Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
14.1.12 14:17

Tyrkysová je nádherná barva.. Jak pro kluky tak pro holky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.1.12 16:59

Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
14.1.12 17:32
estrellita píše:
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holky :hug:

Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku :palec:

• Citovat
  • Upravit
1707
14.1.12 17:49
oxit píše:
estrellita píše:
Jééé holky děkuju, mám radost…chlap do mě pořád hučel, jestli nechci vzít nějaký univerzoš, co kdyby další byla holčička…ale mě na první pohled přirostl k srdci tenhle tyrkysový, tak mě to těší, že si též myslíte, že ho můžou mít i holky :hug:
Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku :palec:

Nemáš fotečku? Na netu nikde nevidím puntíkatý :( A jak starou máte holčičku? Vypadá čerstvounce ;) mimchodem krásná profilovka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
akticka
14.1.12 19:27

gesslein

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na kočárek gesslein kombi a Concor neo,nevím který si mám koupit.poraďte mi prosím někdo.Moc děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
akticka
14.1.12 19:33

prosím má někdo zkušenosti s kupováním přes internet z Německa.děkuji

• Citovat
  • Upravit
22614
14.1.12 19:54
estrellita píše:

No tak do mě zase hučel kvůli tomu, že máme kočár červený :roll: Mně se prostě líbil, a myslím, že jestli další bude kluk, tak tomu to stejně bude jedno:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
14.1.12 19:58
estrellita píše:
oxit píše:
estrellita píše:
Tyrkysova je krasna barva , a je jak pro holky tak i pro kluky, my mame ten s puntikama, a mame ho pro holcicku :palec:
Nemáš fotečku? Na netu nikde nevidím puntíkatý :( A jak starou máte holčičku? Vypadá čerstvounce ;) mimchodem krásná profilovka :kytka:

Tady v diskuzi uz jsou fotky kocarku,na fotce vypada dost tmave s modro-sedma puntikama :)

• Citovat
  • Upravit
1707
14.1.12 20:11
oxit píše:
estrellita píše:
oxit píše:
estrellita píše:
Nemáš fotečku? Na netu nikde nevidím puntíkatý :( A jak starou máte holčičku? Vypadá čerstvounce ;) mimchodem krásná profilovka :kytka:
Tady v diskuzi uz jsou fotky kocarku,na fotce vypada dost tmave s modro-sedma puntikama :)

Jééé už jsem to našla :-D krásný!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.1.12 20:12
atominnka píše:
estrellita píše:
No tak do mě zase hučel kvůli tomu, že máme kočár červený :roll: Mně se prostě líbil, a myslím, že jestli další bude kluk, tak tomu to stejně bude jedno:-D

Červená pro kluka vůbec neva, naopak mě se to moc líbí…a známá si pro chlapečka cíleně koupila červený kočárek :-) Já našeho malýho zase ráda obléká do červené, moc mu sluší. Beru to jako naprosto univerzální barvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
14.1.12 22:25
estrellita píše:
oxit píše:
estrellita píše:
oxit píše:
estrellita píše:
Tady v diskuzi uz jsou fotky kocarku,na fotce vypada dost tmave s modro-sedma puntikama :)
Jééé už jsem to našla :-D krásný!! :palec:

Dekuji :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22614
15.1.12 10:10
estrellita píše:
atominnka píše:
estrellita píše:
Mně se taky líbí červená i na klukovi:-) Jedin¨á barva, která se mi pro kluky nelíbí je růžová:-D Ale jestli se nám druhé povede kluk, tak stejne asi neco ruzoveho podědí:-D :twisted: Červená pro kluka vůbec neva, naopak mě se to moc líbí…a známá si pro chlapečka cíleně koupila červený kočárek :-) Já našeho malýho zase ráda obléká do červené, moc mu sluší. Beru to jako naprosto univerzální barvu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.1.12 10:57
akticka píše:
prosím má někdo zkušenosti s kupováním přes internet z Německa.děkuji

ano, mam a vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.1.12 17:07

Ester, já mám holčičku a máme šedo-modrý kočár :mrgreen: mám tady fotku, tak klidně mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
15.1.12 18:12

My máme tmavě modrý a vložku bílomodrou.Původně jsme chtěli neutrální batvu a odešli jsme s totálně chlapeckou barvou :D

Taky mám kočárek zabržděný když nandavám autosedačku,ale jelikož se musí zmáčknout ty čudlíky na nástavci,tak musim držet sedačku v jedné ruce a to mi dělá broblém když je v ní i Kuba a někdy se my ty nástavce sklopí :cert:
Já bych asi příště zkusila jiný kočár.

Sekaj se vám někomu přední kolečka? a taky se nám jedno dost kinklá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí