Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
6.1.12 19:28

Jejda, já jsem trošku zmatená :) který je teda lepší (aby měl ta větší kola na výmenu) F4 nebo Vision 6? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.1.12 21:02
Buřtí píše:
Jejda, já jsem trošku zmatená :) který je teda lepší (aby měl ta větší kola na výmenu) F4 nebo Vision 6? Díky :)

Vision S je trikolka :-) tu mam ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.1.12 21:02

http://www.gessleincz.cz/ podivej tady, je to hezky rozdelene. Buggy jsou golfky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.1.12 21:15
careynka píše:
Buřtí píše:
Jejda, já jsem trošku zmatená :) který je teda lepší (aby měl ta větší kola na výmenu) F4 nebo Vision 6? Díky :)

Jé tak to by mě moc zajímalo, jak se jezdí s tříkolkou, když je sporták proti směru jízdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.1.12 21:16
careynka píše:
http://www.gessleincz.cz/ podivej tady, je to hezky rozdelene. Buggy jsou golfky :-)

Já jsem jelen. Tak u kterého tipu se dají prohodit za přední menší kola za ta větší? ach jo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
6.1.12 21:22
Buřtí píše:
careynka píše:
http://www.gessleincz.cz/ podivej tady, je to hezky rozdelene. Buggy jsou golfky :-)
Já jsem jelen. Tak u kterého tipu se dají prohodit za přední menší kola za ta větší? ach jo… :zed:

U F6 se dají přední kola vyměňovat. Buď velký neotocny nebo malý otaceci ale ty se dají taky zaaretovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.1.12 21:24

Já teda nerozumím tomu, proč si kupují maminky F4, když to u ní nejde. Že by jim stačila ta malá kolečka? :) asi jsou to holky šikulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.1.12 22:32
Buřtí píše:
careynka píše:
Buřtí píše:
Jé tak to by mě moc zajímalo, jak se jezdí s tříkolkou, když je sporták proti směru jízdy?

perfektne :-) a korbicka jde po i proti smeru. Je super vyvazenej, mam vecne plnou tasku a nema tendenci se preklapet ani bez ditka :-) jako jsem vzdy byla proti trikolkam, tak si to maximalne uzivam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
6.1.12 22:36
Buřtí píše:
careynka píše:
Já jsem jelen. Tak u kterého tipu se dají prohodit za přední menší kola za ta větší? ach jo… :zed:

Koukni se sem : http://www.gessleincz.cz/

• Citovat
  • Upravit
1619
7.1.12 08:33
Buřtí píše:
Já teda nerozumím tomu, proč si kupují maminky F4, když to u ní nejde. Že by jim stačila ta malá kolečka? :) asi jsou to holky šikulky

Popravdě řečeno ty malý kola nejsou o tolik jiný než ty větší. Mám F6 a používám hlavně ty menší. Ty větší sou šíleně těžký a dávám je jenom když vím že budu krosit někde po poli nebo v hlubokým sněhu. Když sou někde veliký kameny i na třeba široké cestě tak mě ty přední velký nepomuzou když tam není pérování, to radši zvednu a vezu jen po zadních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
7.1.12 21:48

Mám taky F6, jezdíme 14dní :mrgreen: a zatím teda spokojenost. Vyhovují mi malá kolečka, vbelký hodíme až pokud nasněží.
A strašně mi vyhovuje ta vložná taška…u doktorky jen vyndám tašku a phodlně malou donesu kam potřebuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
7.1.12 23:02
loka píše:
Mám taky F6, jezdíme 14dní :mrgreen: a zatím teda spokojenost. Vyhovují mi malá kolečka, vbelký hodíme až pokud nasněží.
A strašně mi vyhovuje ta vložná taška…u doktorky jen vyndám tašku a phodlně malou donesu kam potřebuju :palec:
Jeeeee, jsem taky strasne spokojena s kocarkem, navic mne bavi ze kazdy se pta co to mame za kocar :jazyk: :potlesk: , ono jich moc neni. Ai jinak vyhovuje mi maximum, a to uz muj 4 kočarek :palec:
  • Citovat
  • Upravit
174
8.1.12 10:37

Uz se taky těšííím! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.1.12 12:27
oxit píše:
loka píše:
A strašně mi vyhovuje ta vložná taška…u doktorky jen vyndám tašku a phodlně malou donesu kam potřebuju :palec:
Jeeeee, jsem taky strasne spokojena s kocarkem, navic mne bavi ze kazdy se pta co to mame za kocar :jazyk: :potlesk: , ono jich moc neni. Ai jinak vyhovuje mi maximum, a to uz muj 4 kočarek :palec:

Když jsem začinala před rokem jezdit, tak jsme tu byli s timhle kocarkem 2. Hodne lidi se me ptalo, co to je za kocar a ted jich je tu 13 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
8.1.12 19:58

Tak tady na pardubicku jich jezdí dost, máme totiž v okolí dvě prodejny ;)
Jiank holky…totálně jsem nepochopila tu deb*lní pláštěnku :pocitac: proč nemá otvor pro vzduch jako každá normální pláštěnka a musí se zapnout totálně celá aby dítě bylo jak ve skleníku bez přistupu vzduchu :pocitac:

Blbě jsem ji pochopila nebo jste kupovaly nějakou univerzální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí