Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
5.12.11 21:34
atominnka píše:
Majdula83 píše:
Atominko, jeste jeden dotaz.. Mas tam i to U zakonceni? To by tam vlastne uz neslo pridelat, ne? Kdyz tam bude zacvaknuta ta taska.. :think:
Abych řekla pravdu, nevim co to je U zakončení :oops:

Už to vím… ne, to nemám… takže nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
5.12.11 22:19
Tvoje holčička je krásná, a to je fakt :kytka: Já se taky doktorce snažila vysvětlit, že spíš než do tabulek by měla koukat na miminko, který skoro nemá faldíky a je v pohodě :roll: chutná jí, to teda chutná. Myslím, že opravdu budu ráda, že má „lehce“ přes, páč začínáme s mrkví a žádný extra nadšení neprojevuje :cert:
oxit píše:
kroutilka píše:
Oxit koukam, ze holcicka taky pekne roste :-) si pamatuju, kdyz nase detska ve trech mesicich navazila 5960g a zhrozila se ;-) ale hlavni je, ze dlabou. Ted mi kolegyne rikala, ze kamaradcin ctyrmesicni odmita jist, pit, uz mesic. Jezdi na kapacky a nemuzou prijit na to, co se s nim deje, takze slava za ty nase miniobriky :-)
:) No doktorka se prave taky zhrozila, ze jsme tlusty, ale ne, tlusty nejsme jen zdravi a pekne pri chuti :P , ted za 20 dnu jsme +1kg, coz je sila :D , oni az budou vetsi jeste je budem nahaet aby se najedli :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
5.12.11 22:31
Majdula83 píše:
Atominko, jeste jeden dotaz.. Mas tam i to U zakonceni? To by tam vlastne uz neslo pridelat, ne? Kdyz tam bude zacvaknuta ta taska.. :think:

Kdyz mas to U zakonceni tasku uz nepotrebujes mit zacvaklou ;), prave ze ji drzi ten U dil

• Citovat
  • Upravit
26890
5.12.11 23:47
oxit píše:
Majdula83 píše:
Kdyz mas to U zakonceni tasku uz nepotrebujes mit zacvaklou ;), prave ze ji drzi ten U dil

To ja vim, takhle jsme to tam meli celou lonskou zimu :-) Ale myslela jsem kdyz ted z te tasky mam vyndane ty vyztuhy vis? Ale dam to tam bez toho konce, jen tu tasku misto nanozniku.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
6.12.11 08:00
Majdula83 píše:
oxit píše:
Majdula83 píše:
To ja vim, takhle jsme to tam meli celou lonskou zimu :-) Ale myslela jsem kdyz ted z te tasky mam vyndane ty vyztuhy vis? Ale dam to tam bez toho konce, jen tu tasku misto nanozniku.. :think:
:think: :think: :think: tak to netusim
  • Citovat
  • Upravit
4
9.12.11 10:01

Ahoj, prosím o radu… Jak dlouho trvá od objednání než příjde kočárek typu F6. Děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.12.11 10:20
Toba píše:
Ahoj, prosím o radu… Jak dlouho trvá od objednání než příjde kočárek typu F6. Děkuji za radu :-)

nám přišel po 4týdnech, ale udávají tuším až osum týdnů. Objednávali jsme v Hradci Králové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
9.12.11 10:45

Toba - my jsme čekali 6 týdnů a objednávali jsme v Pardubicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
9.12.11 11:48
Já jsem objednávala v Německu a přišel za čtyři týdny (bylo to teď v listopadu), už to ale byla nová kolekce (2012) a ty prý budou ze začátku trvat o něco víc, protože je v podstatě vyrábějí na zakázku a nejsou nikde skladem :nevim:
Toba píše:
Ahoj, prosím o radu… Jak dlouho trvá od objednání než příjde kočárek typu F6. Děkuji za radu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
9.12.11 11:48
Já jsem objednávala v Německu a přišel za čtyři týdny (bylo to teď v listopadu), už to ale byla nová kolekce (2012) a ty prý budou ze začátku trvat o něco víc, protože je v podstatě vyrábějí na zakázku a nejsou nikde skladem :nevim:
Toba píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.12.11 21:44
Toba píše:

my jsme čekali cca 4 týdny, ale bylo to někdy letos v březnu a objednávali jsme jej v Pardubicích. Ale měli tam celkem velký výběr na prodejně, takže kdyby sis vybrala nějaký, co mají skladem, tak je to hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
10.12.11 22:43

Tak my cekali neco pres 6 tydnu, ale objednavali jsme ho v pulce cervence a pak meli asi 14 dni v nemecku celozavodni dovolenou.. takze v podstate ho delali asi 4 tydny.. Taky jsme objednavali v Pardubicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
11.12.11 02:20

My objednavali v HK protoze nas tam vysel o 4tisice levneji,coz neni zanedbatelna castka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
11.12.11 09:25

ja ho objednavala v nemecku taky pres tu dovolenou a cekala asi 7 tydnu, nez jim prisly i penize chvili trvalo, ale vysel me o dost levneji nez u nas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.12.11 10:08
loka píše:
My objednavali v HK protoze nas tam vysel o 4tisice levneji,coz neni zanedbatelna castka.

No prave my kdyz ho kupovali, tak ta prodejna v HK jeste nebyla :-) Otevreli ji asi pul roku potom az..
A z Nemecka jsme nechteli kvuli pripadnym reklamacim. Mame to kapku z ruky a opacnym smerem, nez jezdime.. ;) Jinak by nas to tam urcite vyslo levneji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí