Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyAhoj spokojenym majitelkam F6ky
My mame kocarek objednany z Nemecka a kazdou chvilku by mel dorazit. Chci se zeptat, mate nektera „U-dil“? Viz obrazek. Zajimalo by me, jak je velka lozna plocha s timto nastavenim - jedna se mi o to, ze nam mala pomalu vyrusta z korbicky a proto pujdeme na zimu do sportaku. Ten co mame nejde do lehu (tchyne se sice divi, proc to jako resim, ze v nem manzelova sestra chlapecka vozila od 3M i kdyz nesedel - to je mi proti srsti). Puvodne jsem myslela, ze je zbytecne kupovat novy kocarek, ze s tim po synovci vystacime… ale… chtela bych zatim malou vozit nalezato ve fusaku a jedna se mi o to, ze ji nechci poutat do pasu, tak jestli bych si tim U-dilem nemohla vytvorit jakousi korbicku. Predem moc diky za radu poradu ![]()
kroutilka píše:
Ahoj spokojenym majitelkam F6kyMy mame kocarek objednany z Nemecka a kazdou chvilku by mel dorazit. Chci se zeptat, mate nektera „U-dil“? Viz obrazek. Zajimalo by me, jak je velka lozna plocha s timto nastavenim - jedna se mi o to, ze nam mala pomalu vyrusta z korbicky a proto pujdeme na zimu do sportaku. Ten co mame nejde do lehu (tchyne se sice divi, proc to jako resim, ze v nem manzelova sestra chlapecka vozila od 3M i kdyz nesedel - to je mi proti srsti). Puvodne jsem myslela, ze je zbytecne kupovat novy kocarek, ze s tim po synovci vystacime… ale… chtela bych zatim malou vozit nalezato ve fusaku a jedna se mi o to, ze ji nechci poutat do pasu, tak jestli bych si tim U-dilem nemohla vytvorit jakousi korbicku. Predem moc diky za radu poradu
Myslim kolem 90cm, je urcite lepsi vlozna taska, vlastne i ten „U“ dil je urceny pro vlozni tasku
Souhlas s Oxit. Já ten U díl mám, ale zatím jsme ho dali pryč a budem využívat až na zimu, jako závěr vložné tašky…
Jenže vložná taška má jen 83 cm, tam ji za měsíc i s fusakem už nedám… a dát tři tisíce za tašku, kterou mi ani v průběhu měsíce nedodají je nesmysl… tak jsem si myslela, že bych si kočárek tím U-dílem jakoby uzavřela…
No já ten díl U mám ale neměřila jsem to, mám kočár v kočárkárně ve vedlejším vchodě tak se mě to ani nechce jít měřit, ale myslím že to nebude mít těch 90, ten U díl sahá jak je vidět na obrázku ani ne na konec toho sporťáku a ten sporťák má podle mě 90 cm. Taky se tam v zimě s tím fusakem do tašky nevejdem, ale ta taška jde rozdělat a oddělat takový vystužení co je u hlavy a jde to používat podobně jako nánožník, tak to asi tak budu v zimě používat.
Gagusko koukám, že máš chlapečka o něco málo od nás
No ložnou plochu u F6 uvádí výrobce 96cm, tak je fakt, že na obrázku je ta část na nožičky skoro zakrytá… i když ono tím jak je to vytahovací tak to asi nezjistím, dokud to nenamontuju.. takže zase nejsem moudřejší ![]()
kroutilka píše:
Gagusko koukám, že máš chlapečka o něco málo od násNo ložnou plochu u F6 uvádí výrobce 96cm, tak je fakt, že na obrázku je ta část na nožičky skoro zakrytá… i když ono tím jak je to vytahovací tak to asi nezjistím, dokud to nenamontuju.. takže zase nejsem moudřejší
Tk a jdu merit
kroutilka píše:
Jenže vložná taška má jen 83 cm, tam ji za měsíc i s fusakem už nedám… a dát tři tisíce za tašku, kterou mi ani v průběhu měsíce nedodají je nesmysl… tak jsem si myslela, že bych si kočárek tím U-dílem jakoby uzavřela…
88cm
Jinak se mi vejde fusak i do tasky, fusak mam od gessleinu
holky, tam my jezdime takto
kocarek je libovej!! mam ho na dobirku z nemecka a parada ![]()
Fusak ve vlozne tasce, krasne se tam vejdem, a urcite tam krasne vydrzime celou zimu, ![]()