Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
440
29.10.11 13:04

Ahoj spokojenym majitelkam F6ky :-) My mame kocarek objednany z Nemecka a kazdou chvilku by mel dorazit. Chci se zeptat, mate nektera „U-dil“? Viz obrazek. Zajimalo by me, jak je velka lozna plocha s timto nastavenim - jedna se mi o to, ze nam mala pomalu vyrusta z korbicky a proto pujdeme na zimu do sportaku. Ten co mame nejde do lehu (tchyne se sice divi, proc to jako resim, ze v nem manzelova sestra chlapecka vozila od 3M i kdyz nesedel - to je mi proti srsti). Puvodne jsem myslela, ze je zbytecne kupovat novy kocarek, ze s tim po synovci vystacime… ale… chtela bych zatim malou vozit nalezato ve fusaku a jedna se mi o to, ze ji nechci poutat do pasu, tak jestli bych si tim U-dilem nemohla vytvorit jakousi korbicku. Predem moc diky za radu poradu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
29.10.11 13:22
kroutilka píše:
Ahoj spokojenym majitelkam F6ky :-) My mame kocarek objednany z Nemecka a kazdou chvilku by mel dorazit. Chci se zeptat, mate nektera „U-dil“? Viz obrazek. Zajimalo by me, jak je velka lozna plocha s timto nastavenim - jedna se mi o to, ze nam mala pomalu vyrusta z korbicky a proto pujdeme na zimu do sportaku. Ten co mame nejde do lehu (tchyne se sice divi, proc to jako resim, ze v nem manzelova sestra chlapecka vozila od 3M i kdyz nesedel - to je mi proti srsti). Puvodne jsem myslela, ze je zbytecne kupovat novy kocarek, ze s tim po synovci vystacime… ale… chtela bych zatim malou vozit nalezato ve fusaku a jedna se mi o to, ze ji nechci poutat do pasu, tak jestli bych si tim U-dilem nemohla vytvorit jakousi korbicku. Predem moc diky za radu poradu :kytka:

Myslim kolem 90cm, je urcite lepsi vlozna taska, vlastne i ten „U“ dil je urceny pro vlozni tasku

• Citovat
  • Upravit
3082
29.10.11 13:46

Souhlas s Oxit. Já ten U díl mám, ale zatím jsme ho dali pryč a budem využívat až na zimu, jako závěr vložné tašky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
29.10.11 18:50

Jenže vložná taška má jen 83 cm, tam ji za měsíc i s fusakem už nedám… a dát tři tisíce za tašku, kterou mi ani v průběhu měsíce nedodají je nesmysl… tak jsem si myslela, že bych si kočárek tím U-dílem jakoby uzavřela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
29.10.11 18:57

No já ten díl U mám ale neměřila jsem to, mám kočár v kočárkárně ve vedlejším vchodě tak se mě to ani nechce jít měřit, ale myslím že to nebude mít těch 90, ten U díl sahá jak je vidět na obrázku ani ne na konec toho sporťáku a ten sporťák má podle mě 90 cm. Taky se tam v zimě s tím fusakem do tašky nevejdem, ale ta taška jde rozdělat a oddělat takový vystužení co je u hlavy a jde to používat podobně jako nánožník, tak to asi tak budu v zimě používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
29.10.11 19:10

Gagusko koukám, že máš chlapečka o něco málo od nás :-) No ložnou plochu u F6 uvádí výrobce 96cm, tak je fakt, že na obrázku je ta část na nožičky skoro zakrytá… i když ono tím jak je to vytahovací tak to asi nezjistím, dokud to nenamontuju.. takže zase nejsem moudřejší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.10.11 00:09
kroutilka píše:
Gagusko koukám, že máš chlapečka o něco málo od nás :-) No ložnou plochu u F6 uvádí výrobce 96cm, tak je fakt, že na obrázku je ta část na nožičky skoro zakrytá… i když ono tím jak je to vytahovací tak to asi nezjistím, dokud to nenamontuju.. takže zase nejsem moudřejší :nevim:

Tk a jdu merit

• Citovat
  • Upravit
oxit
30.10.11 00:20
kroutilka píše:
Jenže vložná taška má jen 83 cm, tam ji za měsíc i s fusakem už nedám… a dát tři tisíce za tašku, kterou mi ani v průběhu měsíce nedodají je nesmysl… tak jsem si myslela, že bych si kočárek tím U-dílem jakoby uzavřela…

88cm

• Citovat
  • Upravit
oxit
30.10.11 00:39

Jinak se mi vejde fusak i do tasky, fusak mam od gessleinu

• Citovat
  • Upravit
19494
30.10.11 16:44

holky, tam my jezdime takto :-) kocarek je libovej!! mam ho na dobirku z nemecka a parada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.10.11 16:45

z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.10.11 19:16

Fusak ve vlozne tasce, krasne se tam vejdem, a urcite tam krasne vydrzime celou zimu, :palec:

• Citovat
  • Upravit
oxit
30.10.11 19:18

mista jeste mame dost

• Citovat
  • Upravit
oxit
30.10.11 19:19
:-)
  • Citovat
  • Upravit