Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
19.10.11 17:05

F6

Ahoj holky, pokud se rozhodujete jestli tenhle kočárek koupit, tak vám ho můžu jedině doporučit. Máme model F6 a jsem maximálně spokojená, jednoduché ovládání, veliký, spousta vychytávek. Já jsem váhala mezi F6 a F4, nakonec zvítězilo F6 a jsem za to ráda, když jedeme do terénu, tak vyměníme kolečka a nemá to chybu, a že jezdíme někdy fakt drsný terény 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
19.10.11 18:19
Gaguska píše:
Já mám taky F6 a teda mám asi nějakej vadnej kus. Zatáčí mě na jednu do leva a brzda se mě po měsíci porouchala. Ne že by to teda předtím nějak extra brzdilo, zdá se mě že ty nožní brzdy jsou lepší. Už bych si takovej drahej kočár poruchovej nikdy nekoupila. Péruje to jenom na zadních kolech takže to je pro jízdu v terénu nedostačující, chtělo by to i přední nápravu odpruženou. Kola mě přijdou zbytečně moc tlustý a těžký. pláštěna co byla u toho má teda dost divný rozepínání, radši sem si tam koupila jinou s větracím okýnkem aby se mě miminko neudusilo. Dole ten nákupní koš je taky na dvě věci… nevím proč tam je uprostřed ta tyčka, nedá se tam skoro nic dat, je to nízko nad zemí a ta samotná korba je taky nízko nad tím nákupním košem.

Tak ted jsem mela tu moznost vyzkouset plastenu, a je super, o mnoho lepsi nez s tim okinkem zepredu, do ktereho i prsi :) :palec: :palec: :palec: , nema chybu :palec:

• Citovat
  • Upravit
1619
19.10.11 18:48

A kudma tam poustis vzduch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
19.10.11 19:09
Gaguska píše:
A kudma tam poustis vzduch?

Ze stran jsou otvory, jinak se ten vzduch dostane i spodem, ne??????????? :-D

• Citovat
  • Upravit
3823
21.10.11 10:35

Včera jsem vytáhla novou pláštěnku z tašky a pěkně smrdí.Měla jsem ji vytáhnout už dřív :zed:
To by se chudák načuchal.
Větrám ji ted na balk'oně,tak snad vysmrádne.
Taky jsem na ní hledala nějaké otvory.Je fakt že spodem se tam vzduch dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
21.10.11 11:32

Monto, jj smrad z té pláštěnky neskutečný - dva dny jsme ji větrali na terase, ale už je to ok. Zatím jsme nepoužili, tak jsem zvědavá, co na to pak řeknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
21.10.11 11:32
monta píše:
Včera jsem vytáhla novou pláštěnku z tašky a pěkně smrdí.Měla jsem ji vytáhnout už dřív :zed:
To by se chudák načuchal.
Větrám ji ted na balk'oně,tak snad vysmrádne.
Taky jsem na ní hledala nějaké otvory.Je fakt že spodem se tam vzduch dostane.

Ano, smrdela opravdu hrozne

• Citovat
  • Upravit
oxit
21.10.11 12:19
Vech píše:
Monto, jj smrad z té pláštěnky neskutečný - dva dny jsme ji větrali na terase, ale už je to ok. Zatím jsme nepoužili, tak jsem zvědavá, co na to pak řeknu…

Po vetrani uz nesmrdi, ani trochu :-)

• Citovat
  • Upravit
43
28.10.11 17:44

F6

Ahoj všem,

včera nám dorazila F6.Je opravdu super jen bych se chtěla zeptat jak máte připevněnou přebalovací tašku (original Gesslein) ke kočárku? To je opravdu nutné vždy když budu chtít tašku sundat odepínat ty suché zipy?

Jo a nemáte náhodou někdo český návod na F6?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
28.10.11 17:51

Raacek - já tam ty suché zipy tam mám pořád a vždycky přicvaknu tašku k nim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.10.11 18:34

Já na tašce nemám žádné karabiny. :-( Karabina je jen na tom popruhu přes rameno - to používáš tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
28.10.11 19:10
Raacek píše:
Ahoj všem,

včera nám dorazila F6.Je opravdu super jen bych se chtěla zeptat jak máte připevněnou přebalovací tašku (original Gesslein) ke kočárku? To je opravdu nutné vždy když budu chtít tašku sundat odepínat ty suché zipy?

Jo a nemáte náhodou někdo český návod na F6?

Díky

Ja tu tasku mam hozenou jen pres rukojet, a staci

• Citovat
  • Upravit
3082
28.10.11 20:16
Raacek píše:
Já na tašce nemám žádné karabiny. :-( Karabina je jen na tom popruhu přes rameno - to používáš tu?

JJ, připnu to na ty suché zipy, které mám na rukojeti a drží to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
28.10.11 23:11

Já mám taky tu tašku jen hozenou přes rukojet'. Český návod ke kočárku musí dát,to je ze zákona povinný,teda pokud ho nemáš z německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
29.10.11 00:47
monta píše:
Já mám taky tu tašku jen hozenou přes rukojet'. Český návod ke kočárku musí dát,to je ze zákona povinný,teda pokud ho nemáš z německa.

Jee, krasna profilovka :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí